25

Анонимен

преди 2 години

Заблудата е мрак за очите и тишина за ушите !

24

Анонимен

преди 2 години

'Отвратителни коментари, написани от отвратителни хора'НЕЩAСТНИКМОЖЕ ЛИ ТВОЯТА ИДЕОЛОГИЯ НА МЪКАТА И СЕБЕОТРИЦАНИЕТО ДА СТОИ ИЗПРАВЕНА ПРЕД МОЯТА ИДЕОЛОГИЯ НА СИЛАТА И ЕГОИЗМА?ПОМИСЛИ И ИЗГРАДИ СТРАХ (НЕ ОТ БОГ, А ОТ МЕН)

23

БДЕТЕ!

преди 2 години

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!Време за дълбоко покаяние!

22

Анонимен

преди 2 години

До 26 " Ако си християнин това не те прави по-българин "Така е, Християнството няма нищо общо с българите, въпреки че тази Вяра е допринесла много за Гърция (Византия), България и Европа. А по отношение на народността, тангризма също не те прави по - голям или по - достоен българин. Не тангризма, а омразната на теб Православна Християнка Църква и Вяра е съхранила България и българският народ.

21

Анонимен

преди 2 години

Отвратителни коментари, написани от отвратителни хора. Вчера, на Цветница , съседите пускаха гнусната чалга, псувни и викове, това е грозната, мизерна бг действителност.До 22" Християнство и българи са две различни понятия "Да, това е така, Едното няма нищо общо с другото; Християнството го има и преди да са съществували българите, Християнството ще има и ще бъде и след българите, които са най - простото, ***, развратно племе. Не е вярно, че българите сме древен народ, едва от 7 век сме

20

Анонимен

преди 2 години

"АЛЧНОСТТА, ЕГОИЗМА, КРЪВОПИЕНЕТО, МЕСОЯДИЕТО"Говори за себе си. Месоядието... Ахаххаха!

19

Анонимен

преди 2 години

"ТОВА ТИ Е В КРЪВТТА."Кое ми е в кръвта?

18

Анонимен

преди 2 години

"ТОЧНО ТАКА, ТОВА Е КАПАНА"Няма капани. Тия работи които ги говориш за убийства, забивания на нож, капани, това са глупости. Явно имаш някакви психични разстройства които те карат да си мислиш за лоши неща само.Ти комунизъм ли искаш? Искаш да нямаш права и никой да не те пита какво ти е мнението ли? Искаш и умният и глупaвият да взимат еднаква заплата ли? Искаш да ти забраняват да пътуваш ли? Да ти вземат земята и стадото дoбитък?

17

Анонимен

преди 2 години

"ДЕМОКРАЦИЯТА Е ВРЕМЕННО ДОГОВАРЯНЕ - ЩЕ РАБОТИМ ЗАЕДНО ТОКАТО НЕ МИ ТРЯБВА И ТОГАВА ЩЕ ТИ ЗАБИЯ НОЖ В ГЪРБА И ЩЕ ТЕ ОГРАБЯ"Не. Събират се пак хората, пак цивилизовано разговарят, взимат решения, на който не му отърва си казва различното мнение. И ако много не му отърва, си ходи. В комунизма не те пускат да си ходиш ако не ти отърва.

16

Анонимен

преди 2 години

"ЗАЩОТО НЕ РЕШАВАТ ТЕ"Когато има демокрация, решават те. В България никога не е имало демокрация. Управляват ни пребоядисани комyнисти. Охраната на Бай Тошо днес. Кунева примерно смени 4 цвята партии.

15

Анонимен

преди 2 години

"Българите са здраво племе и наистина ти казвам, оцеляваме винаги. С Божията помощ."Бог е еднакъв за всички. Един и същ е. На една земя живеем, слънцето грее еднакво за всички. Да си българин не означава да си християнин. Ако си християнин това не те прави по-българин. Научи се да уважаваш другите религии.

14

Дедо

преди 2 години

А сатана измисли великденския заек!

13

Анонимен

преди 2 години

"'При демокрацията се събира мнението на хората (тяхната воля). И накрая се изпълнява волята на тези които са мнозинство'НЯМА ДВАМА ЕДНАКВИ ДУШИ"----Но има много които искат еднакви неща. Примерно допитване дали да водят война със съседа си или да не водят.

12

Анонимен

преди 2 години

"Не е задължително да се изказваш против християнството и българите"Християнство и българи са две различни понятия.Християнството е наложено насила над българите. Против тяхната воля. Днес техните поколения са християни, но защото просто така са свикнали вече от векове, научени от пра-дедите си да правят нещо което ако го правят (да спазват християнските обичаи) няма да дойде царят и да ги убие.

11

Анонимен

преди 2 години

"демокрацията е построена върху презумцията, че хората не са алчни и няма да забият нож в гърба ти"Демокрацията е построена не точно върху това.При демокрацията се събира мнението на хората (тяхната воля). И накрая се изпълнява волята на тези които са мнозинство. На останалите волята може също да се изпълни, но не с такъв приоритет и тежест.

10

Антон

преди 2 години

До 8 Не е задължително да се изказваш против християнството и българите. Никой българин тук не говори лошо за други народи и религии. Жалко е от устата ти да се чува българска реч. Жалко е, че се стараеш да омърсиш езика, който е явно майчиният ти. Българите са здраво племе и наистина ти казвам, оцеляваме винаги. С Божията помощ.

9

Анонимен

преди 2 години

"То и при демокрацията имаш относителни права които може да не съвпадат с волята ти."Да, точно така. Обаче са те питали какви са желанията ти, какво искаш. При комунизма не те питат. Там само от комунистическата върхушка решават как ще живееш. В утопичния комунизъм всички са равни. Т.е. еднакви. Даже на повечето места с комунистически режими не ти дават да се махнеш, ако не ти харесва (Китай, Северна Корея, Народна Република България, СССР).

8

Анонимен

преди 2 години

То и при демокрацията имаш относителни права които може да не съвпадат с волята ти.

7

Анонимен

преди 2 години

Има един стар български филм, казва се "Маргарит и Маргарита". Много добре е описано в него как действа уеднаквяването по време на комунизма.

6

Анонимен

преди 2 години

"Именно за тях бе създадена религията и демокрацията - за да им се намери полза от по-умните и по-силните."При комунизма и диктатурата са на още по-голяма каишка. Демокрация означава "власт на народа", значи се допитват до теб какво искаш, каква е волята ти. При демокрацията все пак имаш някакви права и свободи. При комунизма имаш относителни права, които могат и да не съвпадат със свободата и волята ти. Там друг избира вместо теб и уеднаквява хората.