112

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен *** 123Чехия вече не произвежда стоки...Не произвежда казваш?Я погледни колко е БВП на Чехия и колко й е износа.Абе много интересно, никой нищо не произвежда, само рашка произвежда всичко ама не го изнася.Хахахахаха!

111

Селяндур с джип

преди 2 години

То па една бира...От 1 кенче Пилзнер ми се завърта камбаната, сякаш съм глътнал 1 шише кайсиева 50 градуса, дето я пека аз.Ужъссс.

110

минусово салдо?? ?

преди 2 години

за какви пари става на въпрос ще изгубят чешките пивовари ако им забранят руския пазар. ако е за 10 мильона/година - това са поне 5 мильона бири, 2.5 мильона вода, тонове стъкло от бутилки и тонове от аломиниеви кутии.Не ще да е за 10М/година, трябва да е на ден. Чешката се пие лесно.леле тоя бизнес носи врътня за милярд$? Леле? заради две разведки чехише да загубят русише бирише пазарище? Швейки събуди се. Швейкюшоо, Швейкистан, Швюха Швюха Швюхераст

109

Анонимен

преди 2 години

До Хо,хо,хо,ооо...Значи, край на руската водка у ЕС.........................................Руска водка почти няма вече. Най-качествените видове отдавна нямат нищо общо с Русия.Дори и легендарните като Столичная.

108

Анонимен

преди 2 години

Тамьн ще поевтинее бирата у - бг то

107

Анонимен

преди 2 години

Чехия незнам какво произвежда, но доста по-добре живее сега под крилото на Германия, отколкото под крилото на Русия, когато ги газиха с танкове. Я вижте какви са заплатите в Чехия и ги сравнете с тези в Русия. Тръгнали чехите да коментират ония дето лочат бояришник и се друсат с крокодилчик

106

Анонимен

преди 2 години

Чехия вече не произвежда стоки, Германия и взе пазара. Само бира продава менте.

105

Анонимен

преди 2 години

Почти може да им го върне реципрочно понеже 63 се дели на 7 и е 9 пъти или 1/9 за реципрочност,че според поговорката през 9 дерета ще мъкнат чешка бира заради 9 рушвета,като дори на всяко дере по 1 рушвет да изскочи,появи бирата пак си е проява на реципрочно действие с утежняващо последствие в пъти от преди приет/а/о ред/цена/положение,което ще затрудни бита,битовото положение на една част от населението на коя страна как за реципрочност,а на друга част ще облекчи в пъти как кратни на рушветите.

104

Ами,да....

преди 2 години

САМО ВОДКА ФИНЛАНДИЯ!!!!/...може и Аляска.../

103

Хо,хо,хо,ооо...

преди 2 години

Значи, край на руската водка у ЕС.Ще пиеме само финска и българска!

102

?!

преди 2 години

Абе те ще я забранят чешката бира, ама някои ще продължат да си я пият. За всичката тая мрачна политика го отнася руския народ и дребния и среден бизнес, а олигарсите си летят където си искат .

101

Анонимен

преди 2 години

Мезетата за бирата Путин отдавна ги забрани и ги разтъпка с булдозерите, така че съвсем логично е сега да забрани и бирата.

100

Анонимен

преди 2 години

Руских учьонах доказаха, че идеалния ръст за мъжа е 1.53см колкото е ръста на Путин. Повече е много и се препоръчва скъсяване.

99

ДО 130

преди 2 години

А АЗ СЪМ БИЛ В РУСИЯ И ЩЕ ТИ КАЖА ЧЕ ПРИКАЗКИТЕ ЗА МИЗЕРИЯ ТАМ СА АБСОЛЮТНА ЛЪЖА ИЗМИСЛЕНА ОТ ФАЛИРАЛИТЕ ФАЩ КОИТО ИМ ЗАВИЖДАТ ЗАЩОТО РУСИЯ Е БОГАТА ДЪРЖАВА,ХОДЕТЕ ВИЖТЕ БЕ ***..ОТИ А НЕ САМО ДА ДЪРДОРИТЕ,В РУСИЯ Е ПРЕКРАСНОООО ИМАТ СИ АБСОЛЮТНО ВСИЧКО ХОРАТА,СЪЩО И БЕЗПЛАТНО ОТОПЛЕНИЕ,БЕЗПЛАТНО ОБУЧЕНИЕ,ЕВТИНА И КАЧЕСТВЕНА ХРАНА ЗА КАКВАТО ОСТАНАЛИЯ СВЯТ МОЖЕ САМО ДА СИ МЕЧТАЕ,А ТОВА ЧЕ ДЪРДОРЯТ ЛЪЖИ ПО АСРЕС НА РУСИЯ СИ Е САМО БЕДА НА ФАЩИСАНИТЕ

98

Анонимен

преди 2 години

Омразата води до глад мизерия болести и безпаричие.до това води омразата българи затова не мразете гледаите си вашата паница не надничаите в чуждата.

97

Степанчик

преди 2 години

Много по-страшно ще е ако Путин забрани на рускините да пълнят бaрдаците в Прага.

96

Анонимен

преди 2 години

Не съм бил в русия но щом се говори че са много зле истината боли.да не станат като сирия пакистан авганистан иран че и те са умни и алчни като руснаците .

95

Анонимен

преди 2 години

Само се чува за таини служби а това са психично болни хора шизофреници и натровени хора.това чувам за русия от 20 години и че е жесток глад в русия и хората са бедни и че путин е диктатор.ми изчистетего като куче и готово малко барут и в въздуха.

94

Анонимен

преди 2 години

Наистина фашизаъм омраза и реваншизам водат до това да деградира цяла русия с тази политика на омраза целия свят ги мрази вече.с този президент русия рискува да изчезне като държава следващите 20 години .много богати хора и много бедни болни от спин от недояждане.като в българия тука е заради корупцията.с умраза не се гради нищо.

93

Анонимен

преди 2 години

Чешката бира е наи добрта в света.