27

споко

преди 1 година

Осиката го чакат вече в министерството на нещо ,активен борец против всичко и ГЕРБ със заслуги.

26

Анонимен

преди 1 година

Не харесвам да бъдат уволнявани тези хора,както единия,така и другия, просто това си е Бойкова интрига,да се оправят и двамата и да си стоят на работа,да не се карат за глупости и да си губят работата и влизат в пререкания,заради чужди интриги!Хайде,стискайте си ръцете и забравете цялата интрига!

25

Анонимен

преди 1 година

Дали е истина или не е истина изобщо не е важно, той е казал лично мнение Да сте чули за уволнен професор по света задето е казал лично мнение. 112-то място свобода на словото. Ректора на един университет не може да се държи като дерибей и башибозук и да петни името на университета.

24

IQ 3.14

преди 1 година

чивяка сваля от 2017 тръмп по балгериа ин орбит, вие некв бай боце сте му пратили. дядо му сигурно е гърмял мандри :)

23

Анонимен

преди 1 година

ИТН да сложат някой друг вместо Тошко, защото Тошко не е подходящ за ръководител на партия в много отношения, не е и представителен и псува,не че има нещо лошо в псуването,но не и псуването в ефир и изкази,че щял да въвежда Крумови закони!

22

IQ 3.14

преди 1 година

чекайте го некъде по министерствата тоя, нито позицията, нито уволнението му е случайно. добре, че гугъл кешира всичко ;)

21

IQ 3.14

преди 1 година

като му гледам изказвания отпреди 5 години, осиковски си е наше момче от кариерата. нормално е да застане мъченик като му се каже, тва е основен принцип на крайно лявата пропаганда.

20

Анонимен

преди 1 година

Оооо,крадецо ниедни,ти да знаеш как хубавичко ще те сготвят от сиги нататък,с твоите камъни по твоята Тиква,това те очаква!

19

Анонимен

преди 1 година

До СТРАНДЖАТАЗа същото апелира и 28. Посочена е за пример шуробаджанашка дружинка,подвизавала се преди 09.0.91944, след тази дата, а също и след 10.11.1989.

18

Mopcku_

преди 1 година

OO всичко това е било съвсем случайно ?!? :)))) Случайно са наливали точно там пари и съвсем случайно ректора е реагирал така :) сега всичко схванах

17

Анонимен

преди 1 година

Някой погледнал през прозореца и видял Бойко Борисов и решил, че има агитация. Изобщо истината имали значение вече. Странно разбиране за свобода на словото.

16

НеУронват лиПрестижа

преди 1 година

на учебното заведение Хаджиниколови?Единият-легионерски водач, пребоядисан в червено и от семинарист- зам.ректор на ВИИ.Брат му от келнер угодник на едните в такъв за другите, и хоп професор във ВИИ.После синовете им студенти по МИО в МГУ в един и същи випуск, а младежът, класиран пръв по успех на кандидатските изпити отпада "поради техническа грешка" и не го допускат да следва същата специалност дори във ВИИ"К.Маркс".После провалилият се навсякъде син на единия Хаджиник. става професор в УНСС

15

Анонимен

преди 1 година

Че то всичко това се случи заради твоите простотии бе Баце да ходиш предизборно да се мазнеш, аре марш че не те дишаме вече!!!

14

Анонимен

преди 1 година

Че той университе не е на ректора, че да дава ултиматуми, университета е на цялото общество. Кой ще работи в него обществото решава. Как тъй ще уволнява, да не сме в Северна Корея.

13

Анонимен

преди 1 година

обаче той може да намесва Радев в скалъпени международни скандали.

12

Кафяв гербер

преди 1 година

За този ли професор Борисов се хвалеше ,че е помогнал с няколко милиона за хотела му в Гърция.За един прокурор с каскет питам

11

Браво!

преди 1 година

Браво на правителството и лично на ген. Борисов, че в този тежък период, когато цялата държава тръпне дали Родината ни ще има правителство, той продължава да мисли за обикновените българи и да призовава към разумни неща.Браво!

10

Анонимен

преди 1 година

Ректорът е прав, като иска да каже нещо някой в личния си профил добре, но да не замесва институцията УНСС. И като твърдиш нещо, редно е да си държиш на думата и да предоствавиш доказатества. А тия подписки само показват, че за някои хора не е важна истината, а само политическата пристрастност.

9

Анонимен

преди 1 година

Връщайте човека на работа,защо сте го уволнили?

8

Bлк

преди 1 година

НАй виновен, но не знае нищо. А мисирката му действа.