47

Анонимен

преди 1 година

Късно. Заради честната позиция на един преподавател относно ББ, сега този същия е наредил уволнението.Срам. Един пожарникар да уволнява университетски преподаватели

46

Анонимен

преди 1 година

Ето затова ви нарича мисирки и го заслужавате, лакей без граници.А защо пиша така, ами не отразихте нищо за реакцията на доцента, после нищо за уволнението му, НО когато Борисов се изказа по темата, вие веднага публикувате. Никаква последователност в новините, а само елементарен слугинаж.

45

Авторитарни ВУЗове

преди 1 година

Вузовете са авторитарни институции.Разровиш ли ги - "ще мирише", както е казал поетът. Има много неща, които са нередни - лоши практики - и всичко е за пари - едни хора се облагодетелстват, използват построените с държавни средства и оборудвани институти, за лична изгода.Да са живи и здрави! Надявам се че Осиковски ще каже цялата истина, а не само конюнктурно да обвинява, че някой е водил агитация.

44

школник

преди 1 година

До Едно към едноУточнявам: Той е завършил висша ШКОЛА! Каквато и да, си е ШКОЛА! Нито е университе, нито е инженерен институт, каквито бяха по онова време ТУ и другите инженерни...

43

Анонимен

преди 1 година

Обичам УНСС, абсолютен позор за университета

42

Анонимен

преди 1 година

УНСС - утре внеси съответната сума !! баш си си за там

41

Анонимен

преди 1 година

В четвъртък на Тайната вечеря в Банкя еСенда ще Му измие краката, че са се умирисали на пор вдовец.Един от Тях ще го предаде -Тома Невернибиков.В петък ще го тричат на хълма , наречен Лобен,сиреч Кратунов.На третото тричане се предаде в ръцета на бай Старви Страстния. В събота няма да го намерят на хълма, а в килията на бай Ставри , Южното крило, а в неделя вече ще празнуват новата булка , която *** яйцата на Бае Ставри

40

Анонимен

преди 1 година

Името на Борисов не бива да се замесва с който и да е университет!

39

Едно към едно

преди 1 година

Да беше спрял пред факултет "Пожарна и аварийна безопасност" на Висшия институт на МВР, чийто възпитаник е! Поне щеше да каже някоя дума по същество.Ама той не иска да е пожарникар...иска да е ченге! Иска му се, ама ядец!

38

Анонимен

преди 1 година

Бойко все още управлява държавата и ще продължи да управлява поне до 2025г без значение коя партия печели изборите. Партиите са просто формалност. Тези неща се решават във Вашингтон и Брюксел.

37

Нова Сграда

преди 1 година

Строежът на новата сграда за УНСС беше замразен... Може да се пита защо, спецовете по икономика не могат една сграда да си построят без да искат допълнителни пари от правителството. (иначе си говорим за университетска автономия)Иначе всяко посещение на Бойко, от 4 години насам, независимо къде и кога е - това е предизборна агитация! Това е безспорно. За другите премиери не е било така изобщо. Те отиват на съответното място, питат за проблемите на хората, коментират, какво може да се направи.

36

Джедай Мастър

преди 1 година

Аре сега пак гласувайте за него. Дето няма 1 ден без да пуснат 20 новини къде е пръднал. Очаквам другата седмица на великден да каже как той е възкресил христос, а радев е пилат понтийски.

35

Запомнете!

преди 1 година

Сред хората няма по голям от Бойко на тази територия! Само големия началник е по голям от Бойко.

34

Анонимен

преди 1 година

*** вие каквао искате!? Какво има г-н Борисов изобщо с науката и некви си универиситети...*** той и имената им не знае. По случайност ги е намерил GSM-;w

33

Анонимен

преди 1 година

Имало политически слугинаж?Не може да бъде,Откога полягването пред вожда се нарича слугинаж

32

ЪПСУРТ

преди 1 година

"Примоция в УНСС три изпита за 200 марки и едно прасе" - без коментар

31

Анонимен

преди 1 година

Навсякъде ходиха като секта с бюлетината ,че и заразиха много хора ,има кандидат депутати още дето не могат да излезнат от интензивното.

30

Васил

преди 1 година

Паталогичният лъжец от Банкя (осъден за лъжа от български съд) пак се прави на луд ?! Мутрата от Банкя - в затвора !

29

Анонимен

преди 1 година

Затова трябва да няма различни избори в един ден,като дали ще бъдат вътрешни или външни защото има практики за придружаващи гости,че чак от странство и по интернационали на основните посетители,а преподавателите с ръководствата от институтите политизирани до крайност сякаш по такива показатели са ги назначавали,а по Конституция неправомерно уволнен подлежи на възстановяване с обезщетение за периода за нарушени права на труд-квалифицирана преподавателска правоспособност .

28

КИФЛА - ГЕРБ

преди 1 година

Баце играе футбол с внучетата, Баце цалува ръка на свещеник в манастирския двор, Баце прегръща сестри и доктори след животоспасяваща операция на коляното, Баце по *** реди кабинет....Очаквам Баце седнал пред иконата да плете чорапи на една кука и да слуша ''Танхойзер'' от Вагнер, а в краката му кучето