87

Анонимен

преди 1 година

Доцента има ли доказателства за агитация - не. Дали е трябвало да бъде уволнен е друг въпрос.

86

Анонимен

преди 1 година

Уволнения доцент да бъде назначен за овчар в някоя ферма.Щото е абсурдно ББ да се надява,че с това посещение там ще спечели симпатии и гласове за ГЕРБ.

85

ББ

преди 1 година

До загриженомен ли визирате бедна духом,"лекар" го превърнахте в...неуважаван и не заслужаващ доверие...гробарите...само пари...ония от пазарджик до когаще го скубят прокурорите...защо не е в затвора до живот?моят лекар са усмивките на децата ми,живеят почтенно...не съм им давал повод са се срамуват от мен...вадя си хляба с работа...за разлика от вас ,и никои няма толкова пари,че да ме купи...българче съм...обичам...ама ако имате пари давайте ми бре то на яне...на биков,дилов,митов

84

Анонимен

преди 1 година

Как да не го замесват в скандала ,като само той и неговото приятелче ректора са виновни? Това си беше чиста проба предизборна пропаганда. И двамата трябва да бъдат наказани .

83

Анонимен

преди 1 година

Корпус К на УНСС е един от най-големите строителни скандали.Сградата е проектирана върху терен, през който минава главен електро и топлопровод, а трябва да е с подземни гаражи.В същото време проектът е съфинансиран по европейски проект от ЕС.По средата на строежа парите свършват, защото трябва да се местят електро и топлопроводът.НИЕ ДАНАКОПЛАТЦИТЕ ПЛАЩАМЕ за да могат БСП и ДПС да продължат пропагандата си в УНСС.

82

загрижено

преди 1 година

Този ББ трябва да отиде на лекар или поне да си почине малко.Вече нищо не може да се разбере от несвързаните му мисли.Освен че му плащат да пише срещу ГЕРБ.

81

Ало вестниците!

преди 1 година

От предишна статия научихме че той подал оставка в знак на протест за това че Министър Председателя си правел ПР като посещавал университета.Кажете ни истината!Той като си е подал оставката, защо иска да се върне? Това временно решение ли е било или ПР на друга партия?Като е добър в своята област, защо сега не работи за конкуренцията?

80

ББ

преди 1 година

До Анонименхаха...бедна духом,университетите,училищата,образованието на децата ни е отговорност на Народани...Народа на България плаща сметките...дава и строи...борисов е душевно болен,зависим,алчен нечовек,учител...да да учител какъвто е уволненият..е свободен човек можещ да изразява мнение и да псува свякакви "началници"...освен народа ни...е УНСС да не е бащиния на управляващият го...временно...да не му се наложи да отговоря пред Народа ни...той за пари ама нашите...а се кланя на борисов

79

Анонимен

преди 1 година

УНСС е държавен, а не частен университет и е БАСТИЛИЯ НА БСП И ДПС там е г-н Орешарски и ред други членове на въпросните партии.Според самите студенти се е агитирало под различна форма за въпросните партии по време на лекции.Университетите е редно да не са място за политическа агитация.

78

Анонимен

преди 1 година

Бойко им даде хляб на тиа да не гладуват, от ръката му ядяхте *** преподавателите ама има господ сега чалгаря ще ви резне парите

77

Анонимен

преди 1 година

"Публично призовавам да представи доказателства за своите твърдения - но не колажи, и не снимки от 2019 г., а истинските факти от 2 април 2021 г.Т.е. това може да стане ако времето се върне назад, което според Айнщайн не може да стане! От тука следва, че трябва да се прочете още една книга по теория на относителността. С оглед на умствения багаж ще е много трудно

76

Анонимен

преди 1 година

Всички бандюги-олигархични Гешев трябва да ви тикне в затвора.Зор да съсипете държавата за да си спасите кожата.

75

Анонимен

преди 1 година

Типично за диктатура, вече и уволнени учители има. Всичко това стана понеже ББ отиде да си направи поредната пропаганда преди изборите, само че този път беше в университет и хората се разприказваха.

74

Анонимен

преди 1 година

До 83:Филип Морис Интернешънъл е платил на УНСС да направи разработка на схемите за нелегална търговия с цигари в България.Значи ЧАСТНА фирма за да си защити стоката-своите цигари плаща на колектив от БГ университет иКАКВО ЛОШО ВИДЯ В ТОВА?!Може би ти се засегна бизнеса с нелегалната търговия със цигари?!

73

Анонимен

преди 1 година

Хора, които не могат да се справят с комплексите си днес са в Народното събрание.Някои са комплексирани, че са дълги други, че са ниски, трети, че са прос-ти, има жени, които са комплексирани, че не са млади и такива комплексирани, че не са мъже, съжалявам,Но от провинциалните ви балкански комплекси в тази държава не се живее.

72

Анонимен

преди 1 година

Грехът на повечето българи и на г-н Борисов са комплексите.Българинът е комплексиран, че е беден, ако не е беден, че е недостатъчно образован, че е провинциалист дори, когато е от София българинът е ЕВРОПЕЙСКИ ГРАЖДАНИН ОТ МАЛКА ПРОВИНЦИАЛНА ДЪРЖАВА.Това е манталитетът, който не закопава.От тази комплексираност произтича цялата криворазбрана цивилизация осмяна от българските автори през 19 век и преповторена трагикомично днес.

71

Анонимен

преди 1 година

УНСС е било финансирано с милиони чрез фиктивни проекти свързани с оценка на контрабандата на акцизни стоки. Срам за науката е случващото се в УНСС и постъпката на ректора.

70

Анонимен

преди 1 година

До ДианаУНСС стана платен частен ВУЗ защото държавата оряза държавнатапоръчка и това е провал, а не успех, както го рекламира Борисов. Само богатите вече може да учат за фирмаджии и адвокати.

69

До Диана

преди 1 година

Няма как да разбираш. Гласоподавателите на бидон от село Банкя е нормално да не разбирате много неща.

68

Анонимен

преди 1 година

До ДианаУНСС е затворен заради епидемията а политик си прави реклама със затворен ВУЗ.