20

Ангел

преди 2 години

От кога Ангел има имен ден на Цветница ??? Ами Архангелов ден ?

19

Теди

преди 2 години

Честит празник на всички именници

18

Анонимен

преди 2 години

Какво е това понятие имен ден ?Роден без да ме пита някой дали искам ,че и име ми лепнал без да ме пита.

17

Малчу от Факултету

преди 2 години

Бе то и мойта жина е Цветка ама вечи се оцветка и прицъфтя та мяза на църна присушина слива.

16

Анонимен

преди 2 години

Повечето коментари надоло са неуместни и не по темата!Ако сте атеисти,по-добре те коментирайте...Честит празник на всички християни,бъдете здрави,щастливи и благословени!А именниците да почерпят :)

15

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

До Всички Именници,Да сте живи, здрави и усмихнати.Здраве, щастие и благодат за вас и близките ви.Хубав ден е днес...Каквото и да става прощавайте чуждата лошотия и не позволявайте на никой да махне добрината от вас.Весело посрещане и наздраве дружина ;)

14

Анонимен

преди 2 години

До 14Слави Трифонов е един обикновен български певец, шоумен, чалгар, а не Месия, ***!

13

Анонимен

преди 2 години

До 14Мнението ти е неуместно и неподходящо за тази статия. За ББ гласуват също от презираната от теб прослойка, даже и още по - лошо - ромските ти събратя...не си по - специален или различен от тях..

12

Анонимен

преди 2 години

Може ли мръсните комунисти и наглите турчета да не мърсят празника ни с гнусотии във форума. Не забравяйте, г-да мюсюлмани, че начина по който мърсите църквата, ще ви бъде върнат с лихвите върху джамиите. Ние да не сме ви рая по османско време, бе! А комунисчетата да внимават! Втора св. Неделя няма да има! От чалгарите не очакваме нищо, те водят ада със себе си, както знаем от Слави! Но пък първи ще паднат в казана му!

11

Анонимен

преди 2 години

Наркозависимият Чака рака месия и мартеничар славуца трифонов е неспособен да ръководи държавата. За него гласуваха потомствени ратаи, ягодоберачи, чистачи, актьори, музиканти, въобще най-нисшата обществена прослойка! Славин Трифонов беше момче за всичко на мракобесните престъпници Георги и Васил Илиеви, които препраха милиони левове народна пара през фабриката за кючеци БМК! Славуцата е отговорен за моралното и духовно осакатяване на три поколения българи!Славин-мравин е толко голям патриот, че оперираше с офшорки дълги години и не внесе стотинка в държавната хазна!Оставка на плешивия ч

10

Анонимен

преди 2 години

Защо не виждам сред списъка с имениците Циклама и Мушкато?

9

Православен славянин

преди 2 години

Чебурашка защо сте само с минуси дугарю ! м?

8

Анонимен

преди 2 години

В Църквата не се носят маски! Прикриването на лицето е грях пред Бога и Църквата! Няма църковни правило, което да задължава миряните и въобще хората да носят маски в храма! Хората, с малки изключения, не са болни!

7

Анонимен

преди 2 години

Днес е Празникът Вход Господен в Йерусалим - Цветница. По благочестив обичай на Този Господски Празник в църквата се раздава върбови клонки, за да посрещнат Бога така, както с радост жителите и децата на Йерусалим са посрещали Спасителя, седящ на осле. След Светата Литургия, на трапезата се слага риба и морски дарове. Според благочестивият обичай, на Този Празник имен Ден празнуват Цветан, Цветана и всички мъже и жени с имена на цветя.

6

Православен славянин

преди 2 години

Тежък ден за сорроснята ,че не е халуин или празника на известния хомосексуалист валентин !

5

Анонимен

преди 2 години

Имах една приятелка Роза - яко е разбивах, преден гараж, заден двор и където се сетите я правих на геврек, сетих се за нея като видях цветница, Дано не с е излъгал някой младеж с нея да се задоми - голям мидилл беше !

4

пожелание

преди 2 години

Да са живи и здрави всички именници и здраво да почерпят !!!

3

Анонимен

преди 2 години

Цветанка, Цветелин(а).. a Цезарина от Червен бряг къде е ? И тя празнува !

2

Анонимен

преди 2 години

Измислен празнин да има оборот за продавачите на цветя !

1

Бойко Борисов БОГ

преди 2 години

МЕН МЕ СЛАВЕТЕ ВСЕКИ ДЕН!!!АЗ СЪМ БОГ!