15

Анонимен

преди 3 години

Българската история е наистина Българска и е пълен фалшификат.

14

Анонимен

преди 3 години

българската история си е българска и не трябва да отстъпваме

13

Анонимен

преди 3 години

Никой нормален човек няма как да харесва България докато ни управляват мутри и олигарси.

12

Анонимен

преди 3 години

Стига сте лъгали за Македония,аз съм от Македония и съм Българин,никога и никой не ме карал да бъда Македонец нито Българин.Нито ме е дискриминирал.Тези които излизат да говорят глупости и да създават омраза са платени от ГЕРБ и ВМРО.В Македония проблема е същия ,който е и в България,а това е корупция и липса на справедлива съдебна система.Иначе в Македония има повече свобода на малцинствата от колкото в България.

11

Анонимен

преди 3 години

Българин в Северна Македония е не само обида,а и присъда.Там не може да се развиеш като българин,децата ти също са сочени като предатели и с тази присъда всички те гледат накриво и те обвиняват за собствената си мизерия.Нека покажат поне един българин от СМ,който се е издигнал в обществото или във властта въпреки произхода си.От всички други етноси има,само не и българин.ВЕТО.

10

А аз не очаквам:

преди 3 години

САЩ да започнат да разговарят с други българи родени преди 1989 освен спортисти с номер 8 дето са работили при тях.Никой агресор не иска да вижда жертвите си камо ли да разговаря с тях!

9

Анонимен

преди 3 години

Хе-хе, забраниха му на момчето да се яви на Евровизия само защото имало български паспорт.Айдде у лево.Македонците да си наягат парцалите.

8

Анонимен

преди 3 години

Еми, то е ясно.Ако макетата са се надявали на тещо, време е да се събудят.

7

Анонимен

преди 3 години

Евродепутатите трябва да им стане ясно, че повредата е в македонския телевизор. Ако наистина искаха да влязат в ЕС можеха малко да си спестят обидите към България, унищожаването на българските паметници и горенето на българското знаме. Нищо нямаше да им коства. Но те показаха, че са ни истински врагове. Трябва да сме луди да ги вземем в къщичката си.

6

Анонимен

преди 3 години

Българите не са изчезнали в Македония ,а по скоро те са стигнали до заключението ,че е по-безопасно и по -добре да са Македонци. Най-голямата вина за изчезването на Българи където и да е ,е на Българските Държавници.Сега и в момента защо изчезват Българите от България,защо умират,защо мигрират,защо в чужбина се срамуват да кажат ,че са Българи,защо избягват общуването с други Българи.

5

Анонимен

преди 3 години

Българин не е обида в Македония,по скоро е разочарование. Това се случи след ветото на ГЕРБ и ВМРО.Хората се надяваха на подкрепа от България и спасение от ЕС. И те си имат подобни политици като нашите,които постоянно ги лъжат и унижават с лошо здравеопазване,лоша съдебна система. Надяваха се на по-добър живот и на контрол от ЕС. Сега нямаме право да се сърдим ,а по скоро обратното.

4

Анонимен

преди 3 години

Ние имаме медии контролирани от ГЕРБ и ВМРО. Не вярвайте на всичко ,казано от тях. В Македония до налагането на ветото от нас,Българин беше дума за уважение а не обида.Не знам каква беше причината ,но ВМРО и ГЕРБ решиха да направят кампания за омраза.Аз съм от Македония и съм Българин,всичко което Ви се показва за Македония е абсолютна манипулация.Целта все още не ми е ясна,но подозирам че има финансов характер и е свързана с газопреносната система от Гърция през България и Руски Поток.

3

Анонимен

преди 3 години

Докато думата българин в СМ се ползва като обида, ще си стоят в чакалнята. Не е толкова сложно за разбиране.

2

Анонимен

преди 3 години

Тия от ЕС да питат къде са изчезнали българите в държавата РСМ и да се признае българския геноцид и асимилация от сърби и там всякакви. Македония няма пътища напред с такова престъпление. Да си търсят нови съседи.

1

Анонимен

преди 3 години

Напълно нормално. За да очакват промяна на позицията ни към Скопие, трябва и въпросните да променят отношението си към нашата история и като цяло към България, а те не го правят. Даже ни е твърде мек тона към тях. Гърците как постигнаха своето?