32

До 33

преди 3 години

Е, ами при соцаа имаше едни автобиси, дето още като са ги извадили от завода е трябвало да ги бракуват - шумни, вредни, друсащи. Иначе при еднократен билет от 5 евро, бихме могли да си купим чисто нови, модерни, дето ги е произвел германецът.

31

Анонимен

преди 3 години

Пропадна опорката, че Бойко бил взел 30 млрд, нали.

30

Анонимен

преди 3 години

Сега западняците имат извинение, че не могат да върнат дълговете ковид и ще продължат да живеят на борчове. Колко удобно.

29

Анонимен

преди 3 години

На някои държави с огромни дългове Виденовата зима ще им се види като разходка в парка.

28

До 32

преди 3 години

Ама ти остави личните автомобили. И градският транспорт ни е втора ръка даже. Оня ден попаднах на един клип в тубата, в който се сравнява транспорта в България и Индия. В коментарите индийците ни се смеят, че целия градски транспорт ни е втора ръка от Западна Европа. Който не вярва, до отиде да го види клипчето. Щом стигнахме индийците да ни се подиграват, смятай.

27

До 31

преди 3 години

Каквото сте си изработили, това сте получили и такива коли карате. Няма нищо безплатно никъде за никого.

26

До 30

преди 3 години

Абе, какво ме интересува колко могат да си ги върнат? Живеят ли хората добре там - живеят. Ние с много ниския дълг им караме употребяваните коли и им носим дрехите втора употреба.

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 26Да и колко от тези страни имат реален шанс да си върнат дълговете? Великобритания понеже са ного развити и богати искат нулиране на дълговете, понеже не могат да ги върнат без да предизвикат хиперинфлация.

24

Анонимен

преди 3 години

Ниският дълг е голяма, ама много голяма простотия, с коятоТиквата ни проби дупка в ушите да се хвали.. *** той толкова си може. *** си е и това е....

23

до 26

преди 3 години

О, не бери грижа. Имали сме и много високи дългове и даже мораториум по плащането им - тогава заплатата беше 15 долара.

22

Анонимен

преди 3 години

Най-западналите латино-американски държави също са с нисък дълг.

21

Анонимен

преди 3 години

Ми не знам, ама това май не е много похвално, щото на картата на държавния дълг, ясно си личи, че всички страни с висок стандарт имат висок дълг, а ние е доста африкански държави впрочем, сме с ниски. Изводите можете да си ги направите сами.

20

Анонимен

преди 3 години

Имаме нисък дълг, фискалният резерв е в довро състояние, бюджетът на този етап не се нуждае от актуализация, ваксини има за всички, така че да избегнем следващата вълна - налице са всички предпоставки за растеж, ако протестърнките партии не счупят колата.

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22Малко ли милиарди ни дадоха от ЕС? Всичко обаче се краде, както ще се откраднат и новите заеми и пак ще сме най-бедни, но и най-задлъжнели.

18

Анонимен

преди 3 години

Изобщо не желая да живея в държава с нисък дълг!Това означава, че тая държава криви яко гражданите си и също така няма никакво развитие в нея!

17

Анонимен

преди 3 години

Направете заплатите по 150 евро и пенсиите по 80 и ще изненадаме света с първо място!По същото време Гърция фалира сто пъти и взе заеми и от Сомалия, ама гърчулята си щракат с пръсти и си хапват ципурата с винцето.Никога няма да стигнем умните нации, обречени сме.

16

Анонимен

преди 3 години

Да не забравяме че сме най бедните в европейския съюз:)))

15

Анонимен

преди 3 години

сега дочетох 300 лева имам демек са 225 а не 300 разбрах ама олиото гони 4 лева утре повече

14

Що беейй?

преди 3 години

Галева, Хаджигe'йoв и Бабуинян друго хортуваха на павето...?!Питайте Фигуран, той им подсказваше....

13

Анонимен

преди 3 години

Също така имаме най-ниската подготвеност на индивида за пазарни отношения в конкурентна среда, хората ги мързи да рабоят и са слабо способни на частна инициатива,което им отрежда съответното последно място по кинти - напълно логично място, от което няма да мръднем докато Европа не приеме нови членки, които да са още по-зле от нас.