52

Анонимен

преди 2 години

Интересно,че при среден процент на дълг за всички членки над 60 до 120,ако се вземат 2 по 2,като минимален с малсимален по ред понеж няма за всички членки общо изчислен процент от БВП за всяка поотделно и общо относно БВП в сравнение с дълговете съставляващи общо 90,7 процента от общия БВП е на сума 12 078 219 млн.евро,което показва,че общия БВП също е малък спрямо този общ процент на дълг,освен туй за статистика са взети 12 членки от 27 или 26 без 1,как за дефицит над 3 процента над малки БВП.

51

ББ

преди 2 години

Това не ни прави щастливи,Свободни и Солидарни...не ни прави Сигурни,ЕСССР политическата класа е зависима от руско-китайският консорциум,ЕСССР Народите не могат да си произведат една ваксина...Германската република е принудена унизително да моли диктатори престъпници за спутник...лицемерие и предателство,ЕС има целият потенциал да разработи и произведе...зависимите от путин политици управляващи ЕС...ЕС го предаде политическата класа...агенти на КГБ...г-жо меркел..на кого служите??

50

ББ

преди 2 години

"голяма новина" простите гърци освобождават Народа си от данъци и осигуровки,раздаваха на калпак..."фалирала"Гърция управлявана от Държавници...учете гръцки,ако искате да оцелеете...шоуто свършва!!!..може и руски или турски...или крепостен или ханъма!!!Анатема!!!Децата ви и внуците ви да горят в ада политици и чиновници!!!Анатема!!!

49

Анонимен

преди 2 години

... Трети сме по-нисък дълг в Европейския съюз...При сериозни новини - това се нарича пунта мара!Който вярва си е сам виновен!

48

Анонимен

преди 2 години

Слави Трифонов изнася мартеници (остатъчни след 01 Март) за Венецуела. Там правят китеници от тях. Еми - пазарна икономика....

47

Анонимен

преди 2 години

Тия пари нема да се върнат никогиш. Пенсионерите ще пият по една студена вода и в бъдеще. А концерните ще правят още по-големи печалби от държавни поръчки на ваксини например.

46

До 51

преди 2 години

Не е задължително. Ощу повече, че специално градския транспорт не е задължително да е на печалба.

45

Анонимен

преди 2 години

Сори, но цените на всеки продукт се определят от себестойността, а не от покупателната способност.

44

Анонимен

преди 2 години

Има смисъл да теглиш кредит с цел тези пари да ги инвестираш зада ги увеличиш да ги върнеш и да си на печалба, а не да теглиш кредити от името на народа с цел да ги изядеш, изпиеш и прекараш в през схеми за да ги откраднеш и друг а ги връща.

43

Анонимен

преди 2 години

И билета за градския транспорт може да стане 10 евро, като средната заплата стане 5000 евро. Така, че айде стига с опорните, че градския транспорт не струва, щото видиш ли бил евтин. Ми нека се повише стандартът илна живот и да вдигнат билета, ама на найци.

42

Анонимен

преди 2 години

Ако капитализмът е фалирал, значи трябва дружно да отидете да се удавите, защото просто няма кой да ви спаси.

41

До 37

преди 2 години

Специално софийския градски транспорт го фалира кака Данче и и помогна Карлос Контрера от ВМРО. Такива ги надробиха, че няма измъкване. И сега точно нов заем гласува да вземе общината, щото иначе софиянци рискуват да останат без градски транспорт. Ама и дреме на Данчето, тя от Мерцедеса не слиза.

40

По-по-най-евентуално

преди 2 години

Оправете си заглавието, неграмотници....

39

Анонимен

преди 2 години

И в България има хора, които се справят, и други, които чака наготово. Самият ваш идол Слафчо колко пари направи - а е живял през цялото време тук, у нас. Дори мартеници е продавал, когато не е имало друго. Я се стегнете и почвайте да работите - нкой няма да ви направи богати.

38

Анонимен

преди 2 години

Вижте ги как са се набълбукали с дългове южняците които не произвеждат достатъчно, лежът на туризъм и други услуги, вдигат заплати и пенсии и чупят чинии, а като станат неплатежоспособни почват да изнудват Севера. Познайте сега кой ще оправя дълговете на византийци и жaбари.

37

Дам

преди 2 години

Върти-сучи само Бойко върши работа. Другото само кряка, ама работа не върши.

36

Анонимен

преди 2 години

До 27Слави сега ще ни свали в тази класация, дано поне в другите класации да се вдигнем нагоре, но силно се съмнявам. Иначе напишат ли за класация Бойко е виновен пък дори и да сме нагоре в класацията пак той лошо е направил! Пусни си 7/8 да те надъха Слави че имаме само един проблем Бойко!

35

Анонимен

преди 2 години

В тая класация изоставаме значително! Но важното е че по смъртност и бедност сме бетонирани на първо място!

34

Анонимен

преди 2 години

Вземането на дългове за да се правят заводи е работа на инвеститорите, не на държавата.

33

Анонимен

преди 2 години

Няма развитие без дълг. Незнам кой от вас ще направи завод без заем, кой ще почне бизнес със собствени пари.