55

Анонимен

преди 1 година

Интересно,че при среден процент на дълг за всички членки над 60 до 120,ако се вземат 2 по 2,като минимален с малсимален по ред понеж няма за всички членки общо изчислен процент от БВП за всяка поотделно и общо относно БВП в сравнение с дълговете съставляващи общо 90,7 процента от общия БВП е на сума 12 078 219 млн.евро,което показва,че общия БВП също е малък спрямо този общ процент на дълг,освен туй за статистика са взети 12 членки от 27 или 26 без 1,как за дефицит над 3 процента над малки БВП.

54

ББ

преди 1 година

Това не ни прави щастливи,Свободни и Солидарни...не ни прави Сигурни,ЕСССР политическата класа е зависима от руско-китайският консорциум,ЕСССР Народите не могат да си произведат една ваксина...Германската република е принудена унизително да моли диктатори престъпници за спутник...лицемерие и предателство,ЕС има целият потенциал да разработи и произведе...зависимите от путин политици управляващи ЕС...ЕС го предаде политическата класа...агенти на КГБ...г-жо меркел..на кого служите??

53

ББ

преди 1 година

"голяма новина" простите гърци освобождават Народа си от данъци и осигуровки,раздаваха на калпак..."фалирала"Гърция управлявана от Държавници...учете гръцки,ако искате да оцелеете...шоуто свършва!!!..може и руски или турски...или крепостен или ханъма!!!Анатема!!!Децата ви и внуците ви да горят в ада политици и чиновници!!!Анатема!!!

52

Анонимен

преди 1 година

... Трети сме по-нисък дълг в Европейския съюз...При сериозни новини - това се нарича пунта мара!Който вярва си е сам виновен!

51

Анонимен

преди 1 година

Слави Трифонов изнася мартеници (остатъчни след 01 Март) за Венецуела. Там правят китеници от тях. Еми - пазарна икономика....

50

Анонимен

преди 1 година

Тия пари нема да се върнат никогиш. Пенсионерите ще пият по една студена вода и в бъдеще. А концерните ще правят още по-големи печалби от държавни поръчки на ваксини например.

49

Анонимен

преди 1 година

Капитализмът е слаб и немощен. Велю Василев всеки ден немощно казва, че капиталистите не могат да плащат на хората, не могат да плащат дори данък смет, не могат да плащат данъци, немощни и импотентни капиталисти, които могат само да усвояват държавни пари.Силни са само в краденето, усвояването, присвояването на готови държавни пари по програми.Без държавата, капитализмът ще умре от глад.

48

До 51

преди 1 година

Не е задължително. Ощу повече, че специално градския транспорт не е задължително да е на печалба.

47

Анонимен

преди 1 година

Сори, но цените на всеки продукт се определят от себестойността, а не от покупателната способност.

46

Анонимен

преди 1 година

Има смисъл да теглиш кредит с цел тези пари да ги инвестираш зада ги увеличиш да ги върнеш и да си на печалба, а не да теглиш кредити от името на народа с цел да ги изядеш, изпиеш и прекараш в през схеми за да ги откраднеш и друг а ги връща.

45

Анонимен

преди 1 година

И билета за градския транспорт може да стане 10 евро, като средната заплата стане 5000 евро. Така, че айде стига с опорните, че градския транспорт не струва, щото видиш ли бил евтин. Ми нека се повише стандартът илна живот и да вдигнат билета, ама на найци.

44

Анонимен

преди 1 година

Ако капитализмът е фалирал, значи трябва дружно да отидете да се удавите, защото просто няма кой да ви спаси.

43

Анонимен

преди 1 година

Капитализмът фалира, трупа дългове, частният бизнес е неефективен и не може да плаща данъци, да дава достатъчни заплати на населението, не може да издържа армията.

42

До 37

преди 1 година

Специално софийския градски транспорт го фалира кака Данче и и помогна Карлос Контрера от ВМРО. Такива ги надробиха, че няма измъкване. И сега точно нов заем гласува да вземе общината, щото иначе софиянци рискуват да останат без градски транспорт. Ама и дреме на Данчето, тя от Мерцедеса не слиза.

41

По-по-най-евентуално

преди 1 година

Оправете си заглавието, неграмотници....

40

Анонимен

преди 1 година

И в България има хора, които се справят, и други, които чака наготово. Самият ваш идол Слафчо колко пари направи - а е живял през цялото време тук, у нас. Дори мартеници е продавал, когато не е имало друго. Я се стегнете и почвайте да работите - нкой няма да ви направи богати.

39

Анонимен

преди 1 година

Вижте ги как са се набълбукали с дългове южняците които не произвеждат достатъчно, лежът на туризъм и други услуги, вдигат заплати и пенсии и чупят чинии, а като станат неплатежоспособни почват да изнудват Севера. Познайте сега кой ще оправя дълговете на византийци и жaбари.

38

Дам

преди 1 година

Върти-сучи само Бойко върши работа. Другото само кряка, ама работа не върши.

37

Анонимен

преди 1 година

До 27Слави сега ще ни свали в тази класация, дано поне в другите класации да се вдигнем нагоре, но силно се съмнявам. Иначе напишат ли за класация Бойко е виновен пък дори и да сме нагоре в класацията пак той лошо е направил! Пусни си 7/8 да те надъха Слави че имаме само един проблем Бойко!

36

Анонимен

преди 1 година

В тая класация изоставаме значително! Но важното е че по смъртност и бедност сме бетонирани на първо място!