14

ъъъ

преди 3 години

Принципно има полезни хапчета за отслабване, проблемът е, че не се отслабва от тях. Колкото до оперативното -рязане на черва и подобни - от тях също не се отслабва, а се правят с цел да се намали яденето, т.е. да се постигне енергийния дефицит. А самият факт, че се прибягва до подобни крайности, показва, че намаляването на яденето не е чак толкова просто.

13

Анонимен

преди 3 години

"Принципно няма полезни хапчета за отслабване."To принципно няма хапчета за отслабване. Отслабването става по два начина - или с енергиен дефицит(по-малко ядене/повече активност) или оперативно(липосукции, рязане на черва и подобни).Даже със стромба+тестостерон не можеш да отслабнеш, ако ядеш повече от нужното и тренираш малко.Чудя се на хората - хем дават пари за хапове, хем се тровят. А търсения ефект могат да го постигнат с едно просто намаляне на яденето?!? Даже е повече от безплатно.

12

ъъъ

преди 3 години

До SharkСибутрамин е една от малкото съставки, които действително имат някякъв ефект. Затова подобни лекарства се продават с рецепта. Например: редуктил. Естествено, страничните ефекти са си същите.

11

Анонимен

преди 3 години

През годините е пробвала всякакви варианти, за да се отърве от нежеланите килограми...Ако беше пробвала да тренира редовно и да се храни правилно щеше да си е решила проблемите.

10

ъъъ

преди 3 години

*** що да се продават свободнодно в интернет, като може да се изписват от диетолог срещу някакви си 50 лв. за консултация и напълно безопасно за такива като Цветито - вместо да си четат листовката сами, диетологът ще им я преразкаже.

9

Shark

преди 3 години

Принципно няма полезни хапчета за отслабване. От тях не се отслабва, поне не трайно, най-много да причинят нежелани ефекти. Друга да питам - защо не се казва кои са тези хапчета, и други ли да се тровят?

8

Да не спорим

преди 3 години

Както винаги след откриването на търговията - търсенето определя предлагането ! Дали ще е в интернет - или в кварталния ""фитнес"" , в гараж зад блока или на сергия . . . . . .щом се търси , ще се предлага!!!! Странични ефекти ли - не на мене тия . . . . .

7

Анонимен

преди 3 години

Който си мисли, че ще отслабне с хапчета вече е отслабнал умствено.

6

АнонимеН

преди 3 години

СТАТИИ ВЪВ КОИТО НЕ Е УПОМЕНАТ ПРОДУКТА СИ ОСТАВАТ АЛА БАЛА!РАЗБИРА СЕ, ЧЕ Е ПЪЛНО С ОПАСНИ ПРОДУКТИ НО БЕЗ ДА СЕ ЦИТИРА ИМЕ САМО СЕ ПЛЮЕ ПО ВСИЧКИ ПРОДУКТИ

5

Анонимен

преди 3 години

Като вярвате на Бат Кольо Бицепса, или на Принцеса Памела Цицата, и пиете хапове-чудо, това са нещата

4

Анонимен

преди 3 години

"Пих го повече от месец имах световъртеж, гадене, сърцебиене. Реших, че има нещо нередно, защото не се чувствах добре физически", споделя Цвети.Много си слаба ***, цветанооо!

3

Анонимен

преди 3 години

Опасни са, защото са евтини и работят добре. Да, може би прекалено бързо игарявт, ама все пак ...

2

Анонимен

преди 3 години

Драуги, спокойно. Корни не е е изполвала тези хапове!

1

SWAN

преди 3 години

Ей сега - до края на годината, като за бранят свободното продаване на хранителни добавки /законопроекта е готов, а сега текат подготвителните статии като тази/, ще купувате същите ***, но на двойни цени!