17

Студент

преди 2 години

Коментиращите са с тежки неврози... Някои от тях и с психоза...

16

Ха-ха-ха...

преди 2 години

Ще плащат, разбира се! Кой не плаща е червен! Нали са все много умни и когато им се обяснява, че монополите (мобилни оператори, ЕРП-та, банки, застрахователи, В и К, някои държавни органи и др. ) ни мамят с цените отговора, че ,,червените" все искат ниски соц. цени без да се замислят за минимизиране и оптимизиране на разходи и запазване на националния капитал да работи за България. Ето защо нека плащат. За да разберат, че няма такова понятие като ,,пазарна икономика".

15

Димитър

преди 2 години

Правилоно ли прочетох? Имало хора с жилища в София, които са на общежитие?

14

ББ

преди 2 години

До Анонименхаха...да плащат за нещо което не получават...гроб...ама майка раздава заповедите в пловдивският...сина и шеф на студентският...невиждани грабежи и унижения за децата ни...на косъм бях да не ги разстрелям за унижението над детето ми...престъпления невиждани са...само кражби и грабежи...те са дофинансирани през бюджета...от нашите данъци...не са им бащиния!да си направят частни...не да крадат от държавните!!!

13

Анонимен

преди 2 години

Сумите са толкова ниски, че не разбирам какъв е проблема да се плащат. На свободен наем такива цени няма.

12

Анонимен

преди 2 години

Учудвам се, че има още хора, които се надяват дипломата да им осигури бъдеще... Нищо, и те ще узреят, когато разберат, че шефовете им са със средно образование и взимат в пъти повече от тях... Ще стоят девствени, докато шефовете им оправят колежките срещу бонуси и повишения !!!

11

...

преди 2 години

Оставка на всички управители на жилища в студенъсни град и на всички в универвитетите. Университетите трябва да не взимат пари от студентите, а да им дават за да имат стимул да учат ама далеч сме от този прогресивен и иновативен начин на мислене...

10

Klinghoffer

преди 2 години

40 кинта на месец и реват? *** я марш обратно на село да садят домати!

9

Долу герб

преди 2 години

Прави са децата. Боко им взима парите на студентите. Ама вижда му се края на Боко и герб!

8

Бивш студент

преди 2 години

То от край време е така !Плащаш за цяла година и летните месеци,ако искаш да не освобождаваш стаята

7

Айде бе...

преди 2 години

Нали като дадете на "разни странни хора" да спят за по десет лева след дискотеката 8 пъти в месеца и сте си избили наема?Какво остава ако единият наемател зачезне за месец, а леглото се оттдаде под наем на някой бачкатор? Една бутилка водка на портиерката и готово. Даже ще печелите от стаята.пп: И ние сме имали колеги в Студентски град. И ние сме уреждали приятели от Прованса да нанкат в общежитието им срещу някой лев. Взаимен интерес.

6

Анонимен

преди 2 години

Оф, то не стига, че наемът е жълти стотинки, ами те искат и да не плащат... и как точно ще докажете, че не сте в общежитето в едикакъв си период от време. Дайте си ключовете и входната карта и така!

5

Университета не е

преди 2 години

само да си вземеш изпита и дипломката. Това са контакти, среда, култура. Като си седиш в Крива Паланка нищо не правиш.Да, да Студенстски град това, онова, курорт бил... Той си беше това и деведесетте. Ама 2/3 от студентите си учеха и станаха хора. Въпреки партито в "читалнята" на етажа.

4

Анонимен

преди 2 години

Да напуснат след като не ползват, но не им стиска, защото такива суми ще плащата на ден на квартира. А аргументът, че щом са дистанционно трябва да плащат по-малко е меко казано безумен. Напротив, всички комунални услуги ще са завишени е пъти. Понякога се учудвам на човешката наглост.

3

Анонимен

преди 2 години

Ако са на квартира хазяйката ще чака да почнат работа да, и платят ли ще ги изхвърлят веднага че магазините дето ги затвориха заради вируса които бяха под наем да не би да не го плащаха

2

Ели

преди 2 години

Бacи наглите ceлянчeтa!

1

Анонимен

преди 2 години

До Анонимно 1Добре ли сте?