29

Истината

преди 3 години

Отново престъпно малко ваксинирани. С това темпо на ваксиниране никога няма да постигнем колективен имунитет. Сбъркана е цялата организация на ваксинирането от страна на държавата. Вчера например имаше опашка от 100 човека извън ВМА чакащи за ваксиниране и неясно колко са чакали вътре в сградата от същата опашка. Това е претоварване на ВМА, защото няма центрове за ваксинация.

28

Анонимен

преди 3 години

100 умрели и някои се радват, мслко били. Ми тогава що са тези глоби по пътищата, там едва 700 за цяла година а тук 100 зс денонощие.

27

Анонимен

преди 3 години

Без главния разпръсквач и неговото движение из територията бройките бързо намаляват

26

Анонимен

преди 3 години

Абе какви хора има тука, просто не е истина. Естествено, че има много болести:рак, инсулт, инфаркт..Баба ми викаше: Нали все от нещо трябва да умреш. Но, когато на дневна база, вместо 300 умират по 500 на ден (НСИ), а за седмица вместо 2000 - близо 4000, явно имаме ОГРОМЕН проблем. И не става въпрос да се плашим и панираме, а просто да го осъзнаем. Така ще намерим решенията, а не чрез глупаво отрицание на очеввидното. Какво толкова не могат да проумеят някакви патешки мозъчета?

25

Анонимен

преди 3 години

еееех 2002 година, наборе кви харни бяхме ...

24

Лилия030

преди 3 години

Толкова много смърт. То няма семейство без починал познат или близък. Ако всички пострадали от неадекватните мерки се обединят в партия е ясно кой ще спечели изборите.

23

Анонимен

преди 3 години

до 22Е преди да станат комунисти са били хора все пак...:)))

22

Анонимен

преди 3 години

Тоя щаб непрекъснато ни стресира и влошава здравето със тия брифинги.

21

Хасан Вакссинатора

преди 3 години

До СтанишкатаОстави го Станишката, той се дърпа, не идка ваксинация, а ти да не забравиш да дойдеш утре за ежеседмичното бодване, чакам те

20

Тоеа е схемата

преди 3 години

А да не говорим, че докато болния е изолиран е в непрекъснат стрес и състоянието му от това се влошава значително! Та това е пример за най-простата схема за набавяне на нужните проценти и бройки! Другото е празни приказки. Изваждането на обикновенните лекари от лечението, връзването на ръцете им, сплашването им от първите дни на пЛандемията е престъпление срещу човечеството!

19

До 13

преди 3 години

Не от човек,а от комунисти-китайски.

18

Тоеа е схемата

преди 3 години

80 годишен човек живеещ сам отива при Джипито, с темперарура от 2-3 дена. Личният дори не го приглежда, направо на тест, един антибиотик с 3-4 псевдо илача и в къщи. Теста е положителен и нареждането е да се обади пациента след 2 седмици и да седи изолиран! След още 3 дена състоянието не се подобрява, температурата е около 38, започнала е пневмония, стареца чака още 2 дни и почва да звъни на бърза помощ, след денонощие вече е е болница с двустранна пневмония, но там лечението е хазарт.....

17

Анонимен

преди 3 години

до 18Абе ти явно не си добре.Не схващаш ли шегата?Естествено,че има много други болести.

16

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНяма само една болест има стотици болести ти завърши медицина и *** се прегледай някъде спешно.,

15

Анонимен

преди 3 години

до 14Ами завърши Медицина бе!И без това вече има само една болест и е по-лесно.

14

Станишката

преди 3 години

Добро Утро, Циркаджии!

13

Анонимен

преди 3 години

До 11И какво като не е заразен, те нямат ли човешки права на щаб и специално лечение защо са дискриминарани ?

12

Анонимен

преди 3 години

786 болни са в интензивни отделения,те са важните.Колко нови заразени са открили е без никакво значение,освен за статистиката.Всички ще се заразят неизбежно е,въпрос на време е.Важно е масовата ваксинация да се случи бързо.Този вирус е направен от човек-ФАКТ!

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Лечение НЯМА, но излекувани ИМА?!"Това вече го чухме и не е вярно - има поддържащо лечение. Друго да измислиш?

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Защо не се пише за умрелите от рак и защо за тях няма щаб"Защото рака не е заразен.