71

Анонимен

преди 4 месеца

Доста хора изкараха тежко вируса, много починаха. Това, че някой твърди, че не познава тежко прекарали вируса или починали, не значи, че ги няма. Лично аз познавам доста такива тежко прекарали вируса и четирима починали, от които един на 47 години.

70

Анонимен

преди 4 месеца

И в кое не е прав Мангъров. Какво се промени. Вирусчето си върви, статистиката също. И така до края на света. За един град от 50 хиляди души, по 100 бройки дневно за година и нещо, кой още не е минал през ситото.

69

До 67

преди 4 месеца

Аз пък не познавам преболедували, които си прекарали коронавируса нормално. Къде леко по две седмици, къде по месец-два, но винаги с последици. Познавам само трима починали от вируса.. А от "ваксина" заболели и починали не познавам и не съм чул за такива. Умолявам истерясалите кови диоти да си живеят в техния измислен свят, където вирус няма, да спрат да се психясват и да оставят нормалните хора на мира! Време е вече!

68

Анонимен

преди 4 месеца

Страхотни мерки. Особено като се замени дебелия шал и кърпа с един пар.ал от задния джоб, носен с месеци, който пазел по-вече. Смехории. И как да им вярваш на "смелите бойци" от първите редици.

67

Той

преди 4 месеца

До До 49 Личните лекариА каква е работата на личните? Телефонисти? Къде отиде Хипократовата клетка? Изпокриха се като мишки. Във всички страни освен центровете и личните са включени, а тук страх. Тогава защо изобщо се правят на заинтересувани и правят списъци?

66

Анонимен

преди 4 месеца

Ке си го преместим фара от другата страна на борда.

65

Мда

преди 4 месеца

И аз не познавам и не съм чул за тежък случай на Ковид, но чух за 2-*** починали след ваксинация, за които нямаше нито една новина, по никоя медия.

64

Анонимен

преди 4 месеца

Аз пък вече познавам десетки преболедували, включително 70+ годишни, които си прекараха грипа нормално. Къде леко, къде по седмица до десет дена. Няма умрели. А от "ваксина" познавам двама умрели, ама иди докажи. Умолявам истерясалите ковиманяци да се "ваксинират" и да оставят нормалните хора на мира! Време е вече!

63

до 53

преди 4 месеца

То така излиза, че статистиката и за новозаразени и излекувани не е реалната?

62

Джипко Бибитков

преди 4 месеца

Аресва ли ви пътА?

61

д-р Бойко Борисов

преди 4 месеца

Аз станах ортопед вече.Ората ми викат "Не ритай футбол, бе човек", ама то акъл не расте...

60

Анонимен

преди 4 месеца

До АнонименНай-малко пет мои познати се успокиха. И не малко, а завинаги. Поне двама от тях изобщо "не се безпокояха" до преди няколко седмици. Още чета всички статии на Мангъров, Първанова, Чорбанов и разни друго "пландемийни" умотворения от профила на мой ФБ приятел - голям фен. Дори и маска не носеше. Само че, го изпратихме в началото на април. И вече го няма авинаги.

59

Инсперко Борисов

преди 4 месеца

Ние сме най-добрата партия, която мисли за доброто на народа и държавата.Това е причината, когато не гласувахте за нас да скрием плана за възстановяване и да саботираме парламентарния контрол, и да си назначаваме хора на ключови позиции в държавата, и да разпуснем щаба на изпроводяк.Просто ви мислим доброто.

58

Kyokushinkai

преди 4 месеца

Водещата на сутрешния блок по bTV си е облякла кимоно.ЛЪСНА ИСТИНАТА, че подкрепя каратиста-пожарникар-инспектор-ортопед човек.

57

Анонимен

преди 4 месеца

Не се тествайте, и няма да ви "диагностицират"! Аман вече с тази грипна пландемия! Айде бе, ковизомбита, ваксинирайте се вече да се успокоите малко!

56

Клоунски Свят

преди 4 месеца

До До 49 Личните лекариЕ обясни му го това на Ганьо.Личните лекари - оборудване да държат Пфайзъра на -70.... ХАХА то едвам намериха като цяло, представи си по-мащабно каква картинка щеше да е ...Просто си търсеха на кой да прехвърлят горещия картоф и така наистина си измиха ръцете.

55

Пич

преди 4 месеца

"Ваксина при такава епидемия трябва да се слага в специално оборудвани центрове за ваксинация, а такива няма."Защо дрънкаш глупости?! В този момент ако си вдигнеш задниика до 1 час можеш да се ваксинираш. Как ги измисляте тези простотии? С каква цел?

54

до 54

преди 4 месеца

глупости... и в събота, и в неделя, и в понеделник си имаше статистика и за починалите, както и за броя тестове

53

До 49 Личните лекари

преди 4 месеца

Не е работа на лчините лекари да ваксинират при такава епидемия. С личните лекари мутрите си измиха ръцете, че са организирали ваксинацията. Ваксина при такава епидемия трябва да се слага в специално оборудвани центрове за ваксинация, а такива няма.

52

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен"За последните 7 дни сме на пето място в света по брой на починалите"Стягайте се, че изоставме!