69

Анонимен

преди 2 години

И в кое не е прав Мангъров. Какво се промени. Вирусчето си върви, статистиката също. И така до края на света. За един град от 50 хиляди души, по 100 бройки дневно за година и нещо, кой още не е минал през ситото.

68

До 67

преди 2 години

Аз пък не познавам преболедували, които си прекарали коронавируса нормално. Къде леко по две седмици, къде по месец-два, но винаги с последици. Познавам само трима починали от вируса.. А от "ваксина" заболели и починали не познавам и не съм чул за такива. Умолявам истерясалите кови диоти да си живеят в техния измислен свят, където вирус няма, да спрат да се психясват и да оставят нормалните хора на мира! Време е вече!

67

Анонимен

преди 2 години

Страхотни мерки. Особено като се замени дебелия шал и кърпа с един пар.ал от задния джоб, носен с месеци, който пазел по-вече. Смехории. И как да им вярваш на "смелите бойци" от първите редици.

66

Той

преди 2 години

До До 49 Личните лекариА каква е работата на личните? Телефонисти? Къде отиде Хипократовата клетка? Изпокриха се като мишки. Във всички страни освен центровете и личните са включени, а тук страх. Тогава защо изобщо се правят на заинтересувани и правят списъци?

65

Анонимен

преди 2 години

Ке си го преместим фара от другата страна на борда.

64

Мда

преди 2 години

И аз не познавам и не съм чул за тежък случай на Ковид, но чух за 2-*** починали след ваксинация, за които нямаше нито една новина, по никоя медия.

63

Анонимен

преди 2 години

Аз пък вече познавам десетки преболедували, включително 70+ годишни, които си прекараха грипа нормално. Къде леко, къде по седмица до десет дена. Няма умрели. А от "ваксина" познавам двама умрели, ама *** докажи. Умолявам истерясалите ковиманяци да се "ваксинират" и да оставят нормалните хора на мира! Време е вече!

62

до 53

преди 2 години

То така излиза, че статистиката и за новозаразени и излекувани не е реалната?

61

Джипко Бибитков

преди 2 години

Аресва ли ви пътА?

60

д-р Бойко Борисов

преди 2 години

Аз станах ортопед вече.Ората ми викат "Не ритай футбол, бе човек", ама то акъл не расте...

59

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНай-малко пет мои познати се успокиха. И не малко, а завинаги. Поне двама от тях изобщо "не се безпокояха" до преди няколко седмици. Още чета всички статии на Мангъров, Първанова, Чорбанов и разни друго "пландемийни" умотворения от профила на мой ФБ приятел - голям фен. Дори и маска не носеше. Само че, го изпратихме в началото на април. И вече го няма авинаги.

58

Инсперко Борисов

преди 2 години

Ние сме най-добрата партия, която мисли за доброто на народа и държавата.Това е причината, когато не гласувахте за нас да скрием плана за възстановяване и да саботираме парламентарния контрол, и да си назначаваме хора на ключови позиции в държавата, и да разпуснем щаба на изпроводяк.Просто ви мислим доброто.

57

Kyokushinkai

преди 2 години

Водещата на сутрешния блок по bTV си е облякла кимоно.ЛЪСНА ИСТИНАТА, че подкрепя каратиста-пожарникар-инспектор-ортопед човек.

56

Анонимен

преди 2 години

Не се тествайте, и няма да ви "диагностицират"! Аман вече с тази грипна пландемия! Айде бе, ковизомбита, ваксинирайте се вече да се успокоите малко!

55

Клоунски Свят

преди 2 години

До До 49 Личните лекариЕ обясни му го това на ***.Личните лекари - оборудване да държат Пфайзъра на -70.... ХАХА то едвам намериха като цяло, представи си по-мащабно каква картинка щеше да е ...Просто си търсеха на кой да прехвърлят горещия картоф и така наистина си измиха ръцете.

54

Пич

преди 2 години

"Ваксина при такава епидемия трябва да се слага в специално оборудвани центрове за ваксинация, а такива няма."Защо дрънкаш глупости?! В този момент ако си вдигнеш задниика до 1 час можеш да се ваксинираш. Как ги измисляте тези простотии? С каква цел?

53

до 54

преди 2 години

глупости... и в събота, и в неделя, и в понеделник си имаше статистика и за починалите, както и за броя тестове

52

До 49 Личните лекари

преди 2 години

Не е работа на лчините лекари да ваксинират при такава епидемия. С личните лекари мутрите си измиха ръцете, че са организирали ваксинацията. Ваксина при такава епидемия трябва да се слага в специално оборудвани центрове за ваксинация, а такива няма.

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"За последните 7 дни сме на пето място в света по брой на починалите"Стягайте се, че изоставме!

50

Анонимен

преди 2 години

До СтранноСъбота и Неделя докторите не ходят по отделенията. Понеделник тръгват, броят труповете и Вторник статистиката е готова.