17

Калин

преди 3 години

Dolni izchadiq...dano naroda se nadigne srestu tqh i tova potypkvane na svobodata nikoga ne se prieme

16

Анонимен

преди 3 години

И гледай как мръсните *** изкарват коропапаса едва ли не някакво улеснение, а не фашистки инструмент, какъвто си е на 100%. Не ви ли е срам бе!!!

15

Р0бе на Пекин

преди 3 години

целунете задните части на Планетарен Император ЖиЖинПин! Икономиката на Китай е на +28%, а тази на ЕС е на -10%, това са Трилиони - Комунистически Китай Ви Притежава, скоро единствената Ви функция ще е да сте донори за органи на Богатите Китайски К0мундета!!

14

Бай Пешо

преди 3 години

Преди точно една година разни разбирачи ми казваха че Ковид паспорта е теория на конспирациите. А сега какво ще кажете? Или сега това е нормално. Щом вземе да затихва тази вълна ще ни пратят нова. Уж по-опасна. Никой няма изгода стадото да е на свобода. А и да не забравяме Нулирането още не се е случило. Или и то е конспирация като корона тескерето?

13

Сделано в Китае

преди 3 години

Китайският Комунизъм Превзема Света!

12

гошко

преди 3 години

Ако някой ми каже, че не мога да вляза в магазина му за да пазарувам, с радост ще му отговоря, че ще пазарувам някъде другаде. Да му е гадно.

11

Чипирай ги

преди 3 години

като Бездомни Псе та с Пас, КоронаПас!

10

Анонимен

преди 3 години

Пас-мас, фашизмът в действие. Щом си траем обаче си го заслужаваме.

9

Анонимен

преди 3 години

До До 1Русия е на 60то място по процент на заболеваемост от вируса, САЩ са на първо място.

8

Хаха

преди 3 години

Скандинавците и нацистите са ***. Най- скучни места на планетата са Скандинавия и Германистан. Желая им метално здраве.

7

Анонимен

преди 3 години

Поредното ненормално БЕЗУМИЕ!

6

До 1

преди 3 години

Русия е 5та по брой случаи и официално са починали 105 000 човека, неофициално никой не знае.Говориш фантазии

5

Анонимен

преди 3 години

При нас пък, когато случаите нарастват, всичко се разпуска. Няма здравно министерство, което да каже дали от 1 май продължаваме да работим от вкъщи или на графици или каквото и да е.

4

Анонимен

преди 3 години

Бааа, тука всичко това още го имаме без коронапас, ама явно не сме модерни, че да ни хвалят. Добре че имаше избори, и има още избори на хоризонта - най-добре да не избираме никой, така няма да има как измекярите да ни продадат

3

бай Тъпчо

преди 3 години

Одеве балдъзата с бажанака бяха на гости бе.Жената беше правила свински език кавърма в пръстен гювеч, пък балдъзата вика: Како, на мене не туряй, че туй де е било в устата на свинята аз не мога да го ям.Пък бажанака я изгледа и вика: Сипи нейното на мене, пък на нея и опържи едни яйца, а пък тя чак са зарадва.Ами кво да я правиш бе, то и тя кат кака си пикай клекнала, та са учили и в едно училище даже...Еййй сега пък забравих какво щях да кажа бе...айде утре

2

Анонимен

преди 3 години

Печат на челото ще работи по-добре...

1

Анонимен

преди 3 години

В Русия всичко работи нормално от миналото лято. При това е на едно от най-низките места по брой заразени и смъртни случаи от ковид-19, много преди да се появят ваксините, а и дори и като има ваксини голяма част от руснаците не се ваксинират. И няма никакви ограничения нито за бизнеса, нито за пътуване, могат да пътуват свободно във всички 22 държави на Русия.