19

Анонимен

преди 2 години

У кого е изпълнителната власт? Боко 12 години не разбра, че има разделение на властите. Партията-държава управляваше всичко в България.Партията-държава беше изпълнителна, съдебна и калинкова власт в парламента.

18

Анонимен

преди 2 години

До 17Не бях чувал досега някъде по света диктаторски режим да си е подавал оставката че даже и 2 пъти.

17

Анонимен

преди 2 години

Народното събрание да осъди престъпленията на герберизма и да обяви режима на ГЕРБ за престъпен.12-годишен диктаторски период на срамно герберско робство и управление на Партия-държава, която управляваше чрез вожда на Партията държава парламента.

16

Анонимен

преди 2 години

И досегашните членове на НОЩ от народното събрание ли са назначени? Не! Ботокса да не се прави на улав, НС е законодателен, а не изпълнителен орган. Като изберат нов министър председател, той ще назначи хора

15

Dido

преди 2 години

Повечето в това народно събрание се оказа че са просто кресльовци!!! Критикуваха всичко на ред, ама като дойде време да вземат решения се услушват като гърмени! Начело със Славун който трета седмица кара карантина!!!

14

Анонимен

преди 2 години

Не ме интересуват никакви брифинги.НОЩ- арите в панделата по бързата процедура.

13

Анонимен

преди 2 години

Хайде, сега, всички лекари дето са на друго мнение да излязат и да покажат, че са част от гражданското общество, а не да се крият във фейсбук.

12

Анонимен

преди 2 години

На третият ден от функциониращото Народно Събрание се разбра, че освен законодателен орган, се превръща в народен съд и народна власт. Става универсалната всесилница, която върви уверено към бунището

11

Анонимен

преди 2 години

Номер 2, вземи я прочети тая Конституция. Доста по-кратка е от Винету... Е, на Борисов явно и Винету му е дощло вповече, щото дори не е запомнил, че има и трети том, който не е чел, тъй че него мога да разбера защо Конституцията му е дошла нанагорно. Ама на такива като тебе от десет дена вече им се повтаря точния член (111), тъй че не е оправдано да продължавате да се излагате като Праните *** - той поне знае че не знае и се крие (както обикновено де).

10

Анонимен

преди 2 години

ДО 1и 6За вас се очакват Спутник

9

Анонимен

преди 2 години

Някой ще ми каже ли какви фунцкии извършва НОЩ, освен да дава брифинги и да се кипрят по телевизията?Да налагат мерки - не налагат, здравния министър ги налагаДа водят статистика - не я водят, НСИ я водиДа препоръчват мерки - не ги препоръчват, главния здравен инспектор ги препоръчваДа има връзка с ваксините - нямат, националния ваксинационен щаб уж ги води(от който смисъла също е съмнителен)Въобще - с какво се занимава НОЩ и кому е нужен?!? Нямат права, нямат отговорности.

8

Обективен

преди 2 години

Мутрите пак са много нагли.Първо, няма доказана необходимост от НОЩ, а би трябвало да се работи според План за действие при епидемии.Второ, този НОЩ беше на практика незаконен - създаден беше със заповед на премиера Борисов без никакво правно основание и затова нямаше бюджет и за участието в НОЩ не се плащаше.Трето, целта на създаването на НОЩ беше да се отклони вниманието от некадърността на правителството на Борисов при овладяването на епидемоята. ОЩ изпълни целта си и го закриха.

7

Анонимен

преди 2 години

То тъй става хващаш първия доктор и го излъчваш, няма такива филми да се обяви конкурс и който спечели конкурса той ще оглави щаба. Българите заслужават най-добрите специалисти, а не първия изсипаняк да го хванат нощеска и утре да го калесат, като попско магаре.

6

Анонимен

преди 2 години

До 1Славчо ще те ваксинира.С отец Нафарфорий

5

Ужас

преди 2 години

Къде са хилядите ваксини на Файзер и Модерна за кой ги пазите пак ли има "правоймащи" и обикновен народ?!

4

Анонимен

преди 2 години

Ай ся ,наред са ерудитите от ДъБъ и ИТН,големите здравни специалисти ,толкова големи ,колкото микроби и вируси.Да ви е честита новата служба .Справяйте се с пандемията.И не се обаждайте тайно на хирурзите.Те не разбират ,според вас,ама ги търсите за мнение.

3

Анонимен

преди 2 години

Брей ще излъчи утре, да се забранят брифингите, не щем да слушаме за смърт и болести, аре си гледайте работата на закрито.

2

Анонимен

преди 2 години

НС гласува оставката на МСнека сега да поемат отговорността на изпълнителната власт

1

Кой

преди 2 години

Слугите на Борисов съботират ваксинацията в ел.система за ваксинация след 11.05.21г.не може дасе запишеш?!