20

Анонимен

преди 2 години

А Шотландия много по-скоро.

19

Вейхайвей

преди 2 години

До Анонимен 13От цялата работа булката е печеливша.

18

Анонимен

преди 2 години

Великобритания е време да си актуализира името - Мижибритания:) :)

17

Анонимен

преди 2 години

Англичаните явно отдавна са се подготвяли да излязат от ЕС,поне от 10 години, това не е случайна работа,не само Лисабонския договор ,но и поради други причини

16

Анонимен

преди 2 години

Това българското дето го наричаме уж турско робство, май е нищо пред това което са изтърпели шотландци и ирландци под английско управление.

15

Ха-ха

преди 2 години

25 години-я камилата,я камиларя...Дотогава може да няма UK.

14

Анонимен

преди 2 години

В Ирландия защо старите къщи имат малки прозорчета? Защото се е взимал данък за прозорец. Ако искаш хубава къща с големи прозорци, трябва да плащаш скъпо. Живеейки в къща без светлина, ти се смачква психиката и това ти напомня че си роб на кралското семейство.

13

Анонимен

преди 2 години

В миналото, в UK ако искаш да се ожениш, е трябвало да вземеш разрешение от господаря, господаря то взима разрешение от краля. И ако кралят прецени, негово кралско право е първата брачна нощ булката да е с него. Сори пич, такива са правилата.

12

Анонимен

преди 2 години

"Англичаните си поискаха свободата,дори с цената на жертви, оказаха се по-умни"Каква свобода? Във Великобритания всичко е собственост на кралицата. Само в Ситито има имоти които са лична собственост. Там нямаш свобода, живееш под наем реално и обслужваш държавата. Хората въпреки всичко живеят по-добре от нас. А за Брекзит с езика на омразата ги лъгаха, че българи и румънци им взимали работните места, че ще ги залеят 20 милиона българи. Че едва ли не те хранят ЕС. И те се уплашиха и подлъгаха.

11

Анонемен

преди 2 години

Шотландия ще напуснат по-скоро.

10

Анонимен

преди 2 години

А в Рассия каква свабада имат? Ахахах!

9

Анонимен

преди 2 години

Понеже ми изтриха линка,влезте в Тубата и напишете "Лисабонския договор", за да видите,че държавите от ЕС са просто едни колонии и нямат никаква свобода, не само в ЕС е така,а и на други места

8

Анонимен

преди 2 години

Сега като чета коментарите и разбирам че Русия е много напред с нещата - извадила е Великобритания от ЕС, сложила е Тръмп за президент на САЩ, имат база на обратната страна на Луната... Само дето не могат да се оправят с Навални, но това е защото той е робот от бъдещето, изпратен при нас - в миналото - за да спре Путин.А аз не очаквах руснаците да са чак толкова силни, ама гледай как съм грешал! Явно целия свят го държат в шепата на едната си ръка, че другата да им е свободна да се почешат.

7

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАнгличаните си поискаха свободата,дори с цената на жертви, оказаха се по-умни,но това ще се види в бъдеще,когато държавите от ЕС ще са едни обезличени щатове,без собсвено бъдеще!

6

хеххе

преди 2 години

До АнонименРашко, мерси че ме разсмя така с уникалния си пост. Все пак си запазвам правото да и да мисля, че се шегуваш!!

5

аз

преди 2 години

Brexit? :)

4

Анонимен

преди 2 години

До АнонименКакви руснаци,какви 5 лева,какви глупости,добре ли сте?Англичаните са изтъкнали 10 причини поради които напускат ЕС,даже и хора от ЕС се тревожат от Лисабонския договор,който ще обезличи държавите и ще отнеме свободата на гражданите им!Англичаните дори рискуваха и си създаддоха проблеми в момента,но бъдещето им ще е по-добро!Защо не смеят да публикуват тук причините, които англичаните изтъкнаха за напускането си на ЕС?

3

Анонимен

преди 2 години

На рашките UK от столетия им е основен противник. Успяха да платят на популисти като Фараж и подобни на него да дрънкат глупости и да плашат хората с Торбалан и доста глупaви хора се хванаха на въдицата. Направиха им референдум и ги подхлъзнаха да излезнат от ЕС. Точно това иска Русия. Иска слаба и разединена Европа. Хванаха рашки да правят бунтовете при сепаратистите в Испания. А смешниците русофили в България по инерция правят каквито са руските настроения, дори ако това е против България.

2

Анонимен

преди 2 години

Евроатлантика Митов сега като състави кабинет ЕС ще се стабилизира, англичаните сега дълбоко ще се разакаят за Брекзита и задето Митов вече не може да ги оправи.

1

Анонимен

преди 2 години

Ама русофилите в България са против това Северна Ирландия да напуска Обединеното кралство. Айхахаххаха!