10

Ха,ха,ха,....

преди 3 години

Е , как няма да са зависими от ДПС като парите минаваха през Истамбул, за тях от ЧЕРЕПА?!На практика, те раздаваха картинките !

9

Анонимен

преди 3 години

Вярно ли в Болниците вместо Токсикология вече пише ГЕРБ!

8

До 11965 (9)номер

преди 3 години

Господине ,неграмотен сте! От кое село сте ,господине?

7

Анонимен

преди 3 години

Какво може да слави освен БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

6

11965

преди 3 години

И БСП, и ДПС вече заявиха официално, че ще подкрепят правителство на ИТН. Не забравяме и великодушния жест на поледения първи за 20 дежурни депутати в подкрепа на ИТН. Еднопартийната система е удобна за последствените. Реалната многопартийност изисква много повече предварителна работа по всяко предложение, по-убедителн аргументация, много повече диалогичност в залата и в кулоарите. Много по-здава юридическа подготовка за всеки депутат. Е, демокрация, сър!

5

Анонимен

преди 3 години

Новите партии са зависими от ДПС. Всичките им акции и протести бяха координирани с тях.

4

В името на Народа

преди 3 години

Всичко това е с цел България да се отърве от токсична партия ГЕРБ и сатрап Борисов!

3

ИТН

преди 3 години

Със своите мижави 17% никога няма да управлява ако не се коалира с никой ,но да си кажем истинката никога не са искали властта - а да са в опозиция и да правят циркове в парламента и да вдигат рейтинга на партийната телевизия ,която да се издържа законно с държавната субсидия! Само наивник не би го разбрал, с цялото ми уважение за към хората гласували за ИТН вярвайки в някаква промяна!

2

Анонимен

преди 3 години

Решението е служебен кабинет, нови избори без платени избиратели на мутрите и без Константинов и останалите фалшификации и мутрите ще са извън парламента.

1

Анонимен

преди 3 години

Тези двамката са политически анализатори, колкото аз съм китайски император.