90

Див врачанин

преди 2 години

Трифонов,шах си,баце.Метър нема а се изсулиш.

89

Анонимен

преди 2 години

Какви "комунисти" те гонят бре 95? Едва ли има по голям комунист,Американски прокт от др Борисов?? Бивш члн на ЦК на БКП като "пожарникар" преди 1989 г! И питам сее,как този другар,се "събуди" " демократ" Ей така заспиваш си комунист като пожарникар и се "събуждаш" " дмократ" проект на САЩ в БГ? Ей това не ми е ясно! И защо тази дноба др Борисов,като ПАЗА! на др Живков.с "събуди" " Демократ"? Това неговото НЕ Е ЛИ ЛИЦЕМЕРИЕ?Теб КОМУНИСТ ТЕ УПРАВЛЯВА 12 г,бре НАИВНИК!!!

88

Анонимен

преди 2 години

В безизходица сме. Патова ситуация! Някой трябва да каже "Предавам се!" И понеже няма да има такъв, президентът ще трябва да вземе нещата в свои ръце! Честито ви комунисти обратно на власт! Тогава забравете за Европа!

87

Анонимен

преди 2 години

Виете ли , виете ли, герберасти ?! От мъка , от злоба , от безпомощност ?"Га идяхти кифтетата - не ривахти , сига ривети !"Герберастки вой - музика за моите уши !

86

Може

преди 2 години

Може да им хареса неудобното положение. единия отпред, другия отзад и карай докато може.

85

Промяната

преди 2 години

Тази промяна със всички стари муцуни наред с Мановола и сие, си я дръжте за вас. Можете да обявите фалит и да се приключи

84

помнещ

преди 2 години

Вас господата от СОФРАТА НА ГЕРБ,НИКОЙ НЕ ВИ ПИТА! АЗ да попитам,защо борчето днес и сега,го няма на 1 ва страница БГ Днес? " Липсва ми" То години само него гледахме,искаме не искаме! -:( И още нещо,и вие ли виждате това което и аз виждам? 2 седмици сле изборите,др Борисов ПРЕДИЗВИКА ВСИЧКИ НОВИ ПАРТИИ В комфликт,които Те не желаят! *** то говорене,кой какъв бил,че и "страхливци" че и " безотговорни"???! Този човек УСЕЩА ЧЕ БЕШЕ ДО ТУК! РАЗБРАЛ ГО Е ВЕЧЕ! БРАВО НА ПАРТИИТЕ ЧЕ " МЪЛЧАТ"!-:)))))))

83

Анонимен

преди 2 години

Я довършите изречението за партиите на "протеста".Протеста беше на Божков,той си каза и "протеста"на ЦВ.Василев,бобоците с изпълнители "новите"моля ви се Общата,хаджията,бабата кяна,Пинокио,боец в общи линии.И това са"новите"хора с новите "риформи" в изборно и съдебно закон-ство.Фалшиви избори ръководени от Фигуранта,закриване на спец.прокуратурата и съд,щото излови старите мошеници. Това е много,много обидно.Сега партийката ИТН с 17% иска да вкара всички да участват в измамата на кукловодите

82

гледна точка

преди 2 години

До NB. Крадлите гербери, та крадливите гербери. А бе имаш ли някакви доказателства или само си правиш вятър на устата. Как не ви омръзна да въртите тази плоча от сутрин до вечер, ама май преди всичко от завист и злоба. Да, сигурно има отделни лица от ГЕРБ, които правят глупости, но не са всички и са конкретни лица, които да си носят отговорност. А и едва ли другите крадат по-малко, даже бих казал обратното и то се вижда от историята.

81

Анонимен

преди 2 години

'' Трифонов използва златното мълчание ''..................'партиите на протеста' вече открито говорят на нови (поредни) избори, ... а когато и следващия парламент не им хареса - ще искат нови и нови избори, докато им хареса ??смешни са ...А най-смешни са Бсп и Дпс представящи се за лица на промяната

80

Анонимен

преди 2 години

Слави щял да върне мандата,след това Нинова ще го получи и Нинова също щяла да откаже,щяло да има служебно правителство,така пише в сайта на Скандално.нет

79

ДО 82 НБ

преди 2 години

ИЛИ НЕБИВАЛ БУНАКАКО ТОВА ГО КАЖЕШ ПРЕД РАКОВСКИ БОТЕВ И ЛЕВСКИЕВАЛА ТИ ПРАВЯ ОБРЯЗЪНИ НЕГРАМОТНИКОНЕ ГЕРБ АМИ ВСИЧКИ ПАРТИИ ДО СЕГА СА ЗА ДИАР БЕРИРТАМ ЩЕ ИМ Е НАЙ ДОБРЕПРЕСТАНЕТЕ ДА ВЪЗХВАЛЯВАТЕ ВЕЧНИЯТ ВРАГ НА НАШИЯТ НАРОДТЕ ОТ НЕГРАМОТНОСТ И КЕЛЕПИР ЖИВЕЯТПАНИМАЕШ РЕЗНАТИЯТ

78

z-rock

преди 2 години

Славчо добре си гледаше белото, балета и Гацо Бацов! Що се хвана на Тошковите мераци!?

77

66

преди 2 години

Цялата игра е да забутат Бг на изток към Евразия.И тука участват всички партии начело с ГЕРБ.Само че едни го играят десни други леви трети патриоти и пр.Едни хора слуги на чужда държава контролират медиите,артистите и управлението използват старото и новото народило се просто население и го манипулират.Защо мислите се подиграват на учители,доктори и ги държат с ниски заплати и неразбрани учебници.Защо финансират чалгата,Слави и рекл.Азис.Накрая идват едни и изкупуват държавата на глупаците,.

76

разваляй катуна !

преди 2 години

НЯМА ТАКЪВ НАРОД, КОЙТО ДА ИЗТРАЕ "НЯМА ТАКЪВ НАРОД" и & !!!

75

NB

преди 2 години

По-добре БСП и ДПС отколкото ГЕРБ............не вярвах, че ще го кажа това някой ден...............но БСП + ДПС е по-малкото зло от крадливите и лъжливи гербери, които са окупирали като октопод цялата държава!!!

74

анонимен

преди 2 години

Слави мълчи, но ИТН толкова ли няма прилични хора, та са отвързали Тошко да говори глупости на трибуната!

73

ИЗВРАЩЕНИЕ

преди 2 години

АКО И ТОЗИ ПЪТ ДПС И БСП СЕ НАМЪРДАТ ВЪВ ВЛАСТАБЕЗ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА И ПЪЛНА ЛУСТРАЦИЯНЯМА ДА СЕ РАЗМИНЕ, ПОВЯРВАЙТЕ ИГРАЕТЕ СИ С НЕРВИТЕНА МНОГО ИЗНЕРВЕНА НАЦИЯ, ЩЕ НАГАЗИТЕ В БАТАКАСТОЙТЕ СИ ТАМ СКРИТИ ПОД КАМЪНИТЕ И МОЖЕ И ДА ВИ СЕ РАЗМИНЕРАЗБИРАТЕ ЛИ РАЗБОЙНИЦИ

72

Пян_Гъ

преди 2 години

До Анонимен 74ОК, протеста беше с/у ББ. Но аз казах друго - че при предварително заявените позиции на партиите НЯМА ШАНС ЗА П-ВО. И че, ако ще се прави компромис, по-добре п-во да състави МОЖЕЩА ПАРТИЯ (ГЕРБ!), а не мълчащи, лъжливи дилетанти (а, къф референдум, кфи 5 лв. ве?). Ще кажеш - *** те точно ГЕРБ не искат да управлява. ОК, тогава гледай какво ще стане на предсрочните избори след резила - тогава самолетът ще е в свободно падане. Вземи си пуканки и гледай %-те на Учиндолската менажерия!

71

Горд българин

преди 2 години

Предатели от ИТН - продадохте и предадохте България --ЖИРАФА СЛАВУН И ТАРАЛЕЖА ТОШЕ. Гадни сценаристи. Смръдливи СКУНСОВЕ. Но -ГОСПОД Е ПО ГОЛЯМ СЦЕНАРИСТ И ЩЕ СИ ПЛАТИТЕ! Нинова ако е истинска българка и мисли за доброто на народа, сега е момента да се обедини с ГЕРБ и да ги разбият тия дето ще управляват с Доган. Българи ли сте?