41

Анонимен

преди 2 години

Не знам за затоплянето, но миналата зима едвам оцелях от студ. В подекваториална Африка съм. Което значи че зимата сега ще идва при нас. А това лято, от което сега излизаме, не сме имали един , единствен горещ ден! Нормално стига 40 Ц. Тази година не превиши 30 Ц. Затопляне?

40

Анонимен

преди 2 години

Това е хубаво защото планетата има още 100-ина милиона години живот.Тоест увеличаваме с около 1/3 - здраве да е!

39

истината

преди 2 години

Какви 35милиона години ? Вие на училище ходили ли сте? В библията ясно пише, че земята е на не повече от 5000 години.

38

А...?!

преди 2 години

Ха така...ей сега ше се пръкнат и динозавърки! Олелеййй...отивам да се скрия под полата на жената...;-)!

37

Анонимен

преди 2 години

Е супер! То е имало много интерсни видове тогава.

36

Анонимен

преди 2 години

И ние ще си тръгнем от лицето на Земята, дано някой не се заблуждава в обратното. За щастие освен ако не падне астероид няма да се случи в нашия живот. Сега си имаме пандемия да ни притеснява, такива приказки за след хиляди години не ни интересуват.

35

Анонимен

преди 2 години

Любимата тема - климатичен апокалипсис. Чакаме ме го вече 50 години и нищо. Температурите в *** кратуни на зелените сектанти не спряха да нарастват, скоро очаквам да станат по-високи от тези на повърхността на Слънцето. Климата се променя и какво от това? Факта че преди 35 млн. те са били по-високи, говори че тези промени са нещо нормално, време е да примем това. Няма как живота преди да е бил коренно различен от днешния, както и химичния състав на атмосферата, това са пълни глупости.

34

Анонимен

преди 2 години

До: ***-конспираторТи се бъзикаш, ама знаеш ли, че д-р Били Гейтс по всичкология е измислил модерна подвижна тоалетна?! Не се майтапя, сериозно е факт това. Отпадъците в нея се изгарят при висока температура и излиза само прах оттам - екологично чист продукт!

33

Анонимен

преди 2 години

Браво!

32

ганьо-конспиратор

преди 2 години

Малии! Веднага трябва д-р Били Гейтс по всичкология да затъмни слънцето ако искаме да оцелеем!

31

Анонимен

преди 2 години

Ще се върне дръжки. Перди 100 000 години температурите са били с около 15 градуса по-ниски средно годишно. За да стане този катаклизъм трябва да се качи още с около 20 градуса средна годишна за да се разтопят полярните шапки. Приказки от 1001 нощи Шехерезада за блъци.

30

Богомил

преди 2 години

До ЛЛОт раздуханата истерия около "озоновата дупка", някои спечелиха и продължават да печелят трилиони долари. Фреоните носкъпнаха 7-8 пъти, новото хладилно оборудване също, но в по-малка степен и т.н. А дупката е над Антарктида, където няма хладилници. Сега се раздухва лъжата за СО2, но се мълчи за водната пара в атмосферата, чийто парников ефект е по-голям, но от нея няма как да се правят пари. Мълчи се, че СО2-то 95% е в океана, а не в атмосферата, а антропогенният фактор се хиперболизира!

29

Анонимен

преди 2 години

Защо учените си мислят, че температурата на атмосферата на планетата трябва да е константна величина. Тя се променя +1/2 градуса, после -1/2 градуса в големи времеви периоди. Според мен много повече замърсяваме повърхността на планетата, защото всичко рано или късно пада на повърхността.

28

Анонимен

преди 2 години

Експерт: Тогава цялата екосистема е била различна---И то само преди 35милиона, а представете си пък преди 100милиона...."Глобалната температура в момента продължава да нараства заради емисиите на парникови газове.."---И кой, преди тези 35м лета е изпускал парникови газове? Хайде, сега е човека, а тогава?Въоще, това затолистите, и ледниковите периоди ще обяснят с "глобалното затопляне в резултат от човешка дейност"!

27

Жоре гей нудиста

преди 2 години

Малко са

26

MaйMyнaтa

преди 2 години

Ако некой не е доволен от климата в България, може да хваща пътя эа където иска.

25

Анонимен

преди 2 години

Къде видяхте глобално затопляне като края на април още не мога се хвърля по къс ръкав?

24

Анонимен

преди 2 години

Преди 35 милиона години пак ли хората причиниха затоплянето?

23

До Туту

преди 2 години

Кои са тези места, на които било рекордно топло?Ти си просто един лъжец затоплист.Вчера една позната от Канада публикува снимка от улиците през дома си целите в сняг и каза,че никога не е имало сняг на 21-и април там.

22

Анонимен

преди 2 години

Всичко ще отиде в рая!