22

Анонимен

преди 3 години

България по традиция се тътре последна по нещо положително, ама по нещо отрицателно сме първи. Първи смеееее....

21

Мутри вън!

преди 3 години

(поправка - процента беше верен)ЕС - 27 милиона ваксинирани от 450 милиона население е 6%България - 135777 ваксинирани с две дози от 6,92 милиона население е 1,96%

20

Анонимен

преди 3 години

До Мутри вън!България откога е с положителен прираст, че да сме близо 8 милиона хора? При положение, че преди 2 години излезна новина, че България е под 7 милиона?

19

vlady

преди 3 години

До АнонименНапротив - недодяланите ваксини съсипват имунитета и водят до нови мутации. Нужни са нормални ваксини от цял вирус.

18

До 17

преди 3 години

450 милиона откакто Великобритания напсуна ЕС. Преди това бяха почти 520 милиона.Почти 750 милиона е цялото население на Европа. Провери си инфото загуб....як.

17

Мутри вън!

преди 3 години

ЕС - 27 милиона от 450 е 6%България - 135777 ваксинирани с две дози от 7,92 милиона населнеие е 1,96%

16

Бил Гейтс

преди 3 години

Аууу, много ми харесва това. Продължавайте, ***! 20% до 2030 искам да ви нямааааааа

15

arsenalfc

преди 3 години

450млн кога? 750млн ! Поне си проверете инф-ята, загубеняци!

14

Анонимен

преди 3 години

До до 11Затова е фалирала във всички сфери тази държава,защото такива умници като вас я издържат. Дори се и хвалят по форумите,вместо да работят.

13

Анонимен

преди 3 години

Евросоюза е пълна деградация и завличаме в блато.

12

Анонимен

преди 3 години

И кои сте вие, дето издържате държавата - разни калинки, чиновници на компютър, любовници на шефа !!! Какъв продукт реално създавате ? Ако утре умрете светът ще ви забрави.

11

до 11

преди 3 години

Естествено, че сме се ваксинирали. Ама не сме ***, а тези, които издържат държавата, драги ми смехурко. Тези, които взимат заплати в пъти над прага и месечно издържат по двама, трима лекари! В тези среди 80% сме вече ваксинирани. Бъди здрав.

10

Гостенин

преди 3 години

"Ръководителят на Генералната дирекция на Европейската комисия за здраве и безопасност на храните Сандра Галина по-рано поясни, че ЕК счита, че е възможно да се ваксинират около 255 милиона пълнолетни жители на ЕС срещу COVID-19 до края на това лято."Това ми прилича на приказката за стопанина,, дето имал 10 овце и започнал да ги стриже.От сутринта до мръкнало криво-ляво остригал една! Но се провикнал към жена си: Я дай лампата да ги ощракам набързо останалите.*** работа евробюрократска!

9

Анонимен

преди 3 години

Нека троловетв с виСшу образование, които защитават ползата от ваксините да се ваксинират !

8

Анонимен

преди 3 години

Браво! Това е верният път! Почти всеки с интелект и ценен за общество и икономика се ваксинира. Плебеите обслужваща класа пеят как ваксините убивали. Това е и целта- плебсът да намалее, че светът се пренасити от общаци, чакащи на средната класа и на социалната система да ги издържа.

7

Анонимен

преди 3 години

Поредният титаничен провал на евробюрократите, които доказаха, че не се справят!

6

Онзи

преди 3 години

27 млн балъка!

5

АнонимеН

преди 3 години

ЦЕЛТА НА ТАЗИ СТАТИЯ Е ДА НИ СЕ ПОКАЖЕ, ЧЕ В СЛЕДВАЩИТЕ 5 ГОДИНИ АКО ПРИКЛЮЧИМ С ВАКСИНИРАНЕТО Е ПОВЕЧЕ ОТ ЧУДО!!!ЧАКАТ НИ ОЩЕ 5 ГОДИНИ НА ОГРАНИЧЕНИЯ И МАСКИ И ТОВА МАЙ Е ОПТИМИСТИЧНИЯ ВАРИАНТ!НЕ Е ХУБАВО ДА СЕ ЛЪЖЕМ! ДЛЪЖНИ СМЕ ДА ПРИЕМЕМ ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА !!АКО СЕ ПОЯВИ ФЕНОМЕНАЛНО ЛЕКАРСТВО ЩЕ ОБСЪДИМ ВЪПРОСА НО ВАКСИНАТА НЕ Е ПАНАЦЕЯ ,А САМО ВРЕМЕННО РЕШЕНИЕ СРЕЩУ МЕГА МУТИРАЩ ГРИПЕН ВИРУС!

4

АнонимеН

преди 3 години

ДОБРЕ, ЧЕ Е НАПИСАНО КОЛКО Е НАСЕЛЕНИЕТО НА ЕС !!! :D6% ВАКСИНИРАНИ

3

Анонимен

преди 3 години

Това са глyпачетата-самоубийци... стрес тест за интелигентност