37

Подкрепа

преди 3 години

Партията и народните маси са с Корни в борбата срещу задкулисието в БСП!

36

Анонимен

преди 3 години

Само се прави на важна. Надява се, че така може поне бaлъците да си помислят, че е някакъв фактор за нещо...

35

Анонимен

преди 3 години

'' координирал е махането ми със Станишев ''................И какво ?Тази лелка е убедена, че света се върти около трътлестата и особа ...

34

Богомил

преди 3 години

Корни, нещо ни заблуждаваш пак! Станишев те уволни като зам.министър на Румен Овчаров за корупция! Забрави ли за какво те махна даже Станишев? Тогава управляващх не беше Борисов, а Станишев! Какви глупости бръщолевиш? Не си наред!

33

АнонимеН

преди 3 години

АЗ НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ НИНОВА ДА ОСТАНЕ НА ЧЕЛО :DБЛАГОДАРЕНИЕ НА НИНОВА НА ЕДНИ НОВИ ИЗБОРИ ЗА БСП МОЖЕ ДА НЯМА И 10% -------------СКАПИ ГО ТОВА БСП!

32

1234

преди 3 години

Ами имаш пълнато власт в партията и въпреки това провал! Това какво ти говори? Махна всички уж хора на Станишев, пък тондвя пъти по зле... Нещо мениджмънта ти куца ама не си признаваш... На следващите избори бсп 10 пр да видим, кой ще е виновен пак...

31

payak

преди 3 години

Ей тази изтрещяла леля! Никой не я иска, нито пита, ама тя да си каже. Като селска тетка пред смесения магазин на село е!

30

Анонимен

преди 3 години

Нинова ми беше любовница,много е ялова в секса но за сметка на това е сладкодумна!!

29

Анонимен

преди 3 години

Боко я прави тая сама да си говори хахаха Признавям му това

28

Анонимен

преди 3 години

Стените падат-латекса НЕ,пардом-"импексът"!

27

еее

преди 3 години

дай да се разберем КАТ мъже - не се превземай , и не се прави на жертва----ВИЖ Дипломатът Димитър Стоянов Гърдев, който стана народен представител, избран от листата на ИТН в Бургас, се оказа щатен сътрудник на Елена Йончева в Евро парламентаОбвиненията срещу тях бяха свързани с назначаването на фалшиви асистенти, чиято заплата се дава от ЕП, а всъщност те реално работят за БСП и Корнелия Нинова.

26

Анонимен

преди 3 години

Бе Нинова така ли не можа поне едно нещо дето говориш да се случи последните 4 години. Наговори 100 небивалици , а не можа дори едничко да реализираш. Поведението ти тия дни е абсолютно неадекватно и обслужващо единствено Борисов.

25

НИНОВ

преди 3 години

краделия и сега е за махане, защо да стои и да плаче

24

Диана

преди 3 години

Да...Нинова няма нужда да разговаря с някого за да маха Борисов - тя си има други оръжия безсъмнено! Но Нинова е преданна на Задкулисието и винаго готова да насочи вниманието в грешна посока: как иначе си обяснявате факта, че лично Нинова се изказа преди време, че каквото и да стане с нея, важното е , че И Бойко си отива? И как наистина "по план" си отива Бойко, не забелязвате ли? - като маркирано за заколение агънце, работещо по плана, за реализация на следващата стъпка от него...

23

Анонимен

преди 3 години

Оставка Нинова . Просто имаш комунистически виждания , а БСП е буржоазна партия в ЕС.

22

izh

преди 3 години

Отиде си страха от СССР, отиде си и страха от съветските еничари. Защо им са на българите кърлежи???

21

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Колеги, оставете Нинова, тя е бита карта. Съсредоточете се н а дългия и хр. Иванов.

20

Анонимен

преди 3 години

Радвам се че Станишев не е послушал Борисов.Сега с кеф гледам как с Нинова начело, с всеки нови избори, червения кораб лети към дъното, докато падне под 4%. кеф

19

Анонимен

преди 3 години

Фактът че ГЕРБ иска главата на Корнелия- Значи Мафията Хунтата и "Каскетите" искат главата на Корнелия- това е знак че Корнелия не е с ТЯХ!!

18

Анонимен

преди 3 години

Да проговори бе нищо лошо няма, че е проговорил, ама обяснете що сте се продавали срещу какво.