10

Домашна библиотека

преди 2 години

Първо се изхвърля тази, която дава подобни съвети, вместо да чисти и да готви, а пък шкафа с алкохол - в никакъв случай.

9

Анонимен

преди 2 години

Изветрял е мозъка на журналистката! Как ще изветрее уиски или ракия в затворена бутилка? Колкото до книгите, ще се подарят само след смъртта ми. Обичам си библиотеката и си препрочитам редовно различни автори.

8

Анонимен

преди 2 години

Аз си подарих и дадох за рециклиране всички дрехи, които не съм обличала повече от 2 г. Непотребни вещи, стари чаши и чинии, кърпи, чаршафи, юргани. Много място се освободи.

7

до Михаела

преди 2 години

По скоро изхвърлете вампирясала жена отколкото стара книга и отлежал алкохол.

6

Анонимен

преди 2 години

Много ми хареса частта с шкафа с алкохол - сега е моментът да го "прочистите". Честно, не разбирам хора, които пропагандират изхвърлянето на книги. Това за мен са някакви чистофайници-откачалки, които се справят с неврозата си като изхвърлят неща и просто не могат да се седнат да прочетат една книга, камо ли да я заобичат. Да, пълна съм с книги, не ми пречат, нито те, нито прахоляка. Виж алкохол нямам, което много ме разстройва.

5

Даскал

преди 2 години

Сега ми просветна защо от немското училище в София бяха изхвърлили книги в кофите за ***. Просто разчиствали хората.А нашите неправилно възпитани български деца да ходят да ги вадят от кофите.

4

Мяу!

преди 2 години

Една птиченце ми казва, че авторът на статията не обича да чете книги.

3

фейспалм

преди 2 години

Точно книгите и алкохола ще изхвърлим, но ще продължим да кътаме счупена техника, нарушени сервизи, умалели дрехи, неудобни обувки отпреди 10 сезона и какво ли още не...Имам чувството, че някой *** със самите статии тук :)

2

Книги??????????

преди 2 години

Ви да не сте от 1400 година???????

1

МАлоумници

преди 2 години

Книги ще изхвърлят що не си изхвърлите и мозъка.Затова света вървинатам защото не се чете .*** народ лесно се управлява.