626

скука

преди 3 години

Радев искаше за излязат мутрите. Сега ще гледаме.

625

Анонимен

преди 3 години

ПЛАНА Е СЛЕДНИЯ;Другари,спасявайте се поединично кой както намери за добре.

624

До Истукан

преди 3 години

Сега да видим Радев как ще се извинява на народа.

623

радул

преди 3 години

Този съсипа държавата и си мисли ,че няма да да му се търси сметка ли ?

622

Факт

преди 3 години

Шиши не дава.

621

Анонимен

преди 3 години

До ИстуканИ за какво да се извиняват?

620

Анонимен

преди 3 години

Въпреки всички изцепки Планът за възстановяване ще бъде подаден в Брюксел до края на април - залагам си аналния канал ! Политическата мафия в никакъв случай няма да пропусне да хапне тези 12 милиарда ! Всички тези в парламента затова са там - заради тлъстата хапка !

619

Истукан

преди 3 години

Вместо да се чувстват виновни герберите и да се извинят, те се държат лицемерно и нагло. Как да гласувате пак за тях. Издъниха се многократно. Не стават.

618

представяте ли си

преди 3 години

На каква хранилка трябва да си бил ,че да твърдиш ,че до сега е бил ,,златния век,, Направо данъчните и всички институции да се самосезират в това число и европол .

617

Анонимен

преди 3 години

Всичко чухме от Тиквата и неговите суфльори, само не и някой да си признае къде са сгрешили за да си скубят косата със 75 дупетата.

616

Златния век

преди 3 години

За някои хора приключи и дано доиде видов ден .ЧЕ тябва да се връща златото от златния век .

615

Истукан

преди 3 години

До АнонименКризата я създадоха герберите. Златен век никога не е имало по време на управлението на ГЕРБ. Златните мини ги подариха на чужди компании и сега няма нищо в тази държава.

614

Анонимен

преди 3 години

Идва криза, това е.

613

Анонимен

преди 3 години

Златния Век на България приключи. След панаирите в парламента следват години на политическа, икономическа, социална криза и упадък. Гарантирано от чалгопитеците.

612

Като не те щеше

преди 3 години

Народа защо прати полицията да ти върши работата зад колоните ,само и само да останеш и да направиш ти изборите-- е направи ги и сега онези зад колоните ти искат сметката . Ние не бързае и пет пъти можем да ходим на избори и със твойта държава и без нея все тая, тя като не работи за народа не ни трябва.

611

Анонимен

преди 3 години

Тия ги избрахме не да помагат на хората ,и да станат по добре и да грабят ,такъв цирк в парламента,наглост господа мутри и комунисти заедно с кьопавия чалгар.

610

Анонимен

преди 3 години

С тия планове в лудницата ще ни вкарвате целят нород

609

туй то

преди 3 години

Румен искаше оставка ведно с мутрите на Мая и Слави. Бойко подаде оставка и НС я прие. Сега, ако на Бойко му е на сърце, може да им услужи като публикува в интернет плана.Протестърите могат да го прочетат и да създадат свой на основа плана на Бойко.Но какво ще внесат в ЕК си е тяхно задължение и отговорност.Ако не им отърва, или се чустват несигурни, могат да гласуват за правителство на ГЕРБ.

608

Сат Н

преди 3 години

Същността на плана за спасение е да се напечатат едни пари без покритие, които да ни дадат назаем и да ги изплащаме с лихвите. Двойно ограбване - веднъж с инфлацията от парите без покритие, веднъж с лихвите и зависимостите. България трябва да се отвърже от еврото в момента, в който пуснат печатницата.

607

НЯМА ТАКЪВ НАРОД

преди 3 години

Има ПЛАН и Той се казва РАН -ЪТ ! Ама само не го преписвайте на БАЦЕ защото БАЦЕ по това време вардеше бай Тошо !