646

Анонимен

преди 2 години

Гешев им арестува всички крадливи олигарси и сега са бесни и гладни.

645

Г-н Слави Трифонов

преди 2 години

При Боко Велики няма нито една фалирала банка.

644

до 669

преди 2 години

Как да кажат, че плана е калпав като е създаден с 200 експерта? Те нямат експертизата да проверяват. 30 килограма тежи плана най-малко.Да видим изобщо могат ли да го прочетат? Кой ще го прочете? Фъфлещата Митова или Баба Зайка?Няма кой да го чете този план. Те искат парите на куп и ако може от вчера да са им ги превели.Искат ги наготово. Наточили са се за 29 милиарда. Броят ги ивече на сън.Толкова ниска топка не е имало до сега в НС. Преживял съм много правителства.От времето на Живков до сега.

643

Анонимен

преди 2 години

Трифонов 10 години постоянно виеше за мажоритарни избори, влезе в парламента и всичко се оказа мазна тлъста лъжа. Уж враговете ДБ и ДПС взеха да си говорят с усмивка и да гласуват заедно. Само *** гласуват за такива. Манолова не заслужава коментар, тя е под дъното.

642

Ха-ха

преди 2 години

То при великия Борисов банки не са фалирали.

641

Анонимен

преди 2 години

Много им пречи Борисов защото сега не могат да фарилат банки. През юли 2020г. страната влезе в банковия съюз и в ERM II при запазване на настоящия режим на валутен борд. Това ужасно много им пречи. За това реват като вдовици. Поогладняха. Парите от приватизацията свършиха. Комисионните от самолетте също. Искат излизане от ЕС, за да могат да фалират банки и да имитират хиперинфлация. Но аз помня какво беше. Нямаше храна в магазините. Щандовете бяха празни. В 5 ч. сутрин опашка за мляко с купони.

640

Анонимен

преди 2 години

Бойко управлява криво ляво, но новата коалиция ИТН, БСП, ДПС, ДБ, Галевица се надявам да са по добре.

639

ИСТИНАТА

преди 2 години

Докато нашите родители са протестирали за демокрация,БУЦИ е бил телохранител на ТАТО.Повече имате ли нужда да говорим по темата или нямате?

638

Анонимен

преди 2 години

Много лесно могат да му затворят устата! Просто трябва да покажат и докажат, че плана е калпав.... Ама могат ли?!!! Май НЕ! Вече е в парламента. Гледайте и кажете. Ама не с обичайните ви и малоунмни мантри. Конкретика!!! За мен е ясно, че сте дъно.... скоро всички други ще го знаят! Благодарение на вас самите :)

637

Анонимен

преди 2 години

Най - успешният български политик. Не крадец като БСП, ДПС, ДБ и разни кюстендилски недоразумения.

636

!! ! ОПАСНОСТ ! !!

преди 2 години

БОРИСОВ НАСЪСКВА ФАНАТИЗИРАНИТЕ СИ ФЕНОВЕ ДА ПРАВЯТ БУНТОВЕ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ.НЕ СЕ ОСТАВЯЙТЕ ДА ВИ ПРОВОКИРАТ.ЩЕ СЪБЕРАТ 10 000 ЧОВЕКА И ЩЕ ВДИГАТ ВРЯВА ДО НЕБЕСАТА. ЩЕ ПРАВЯТ И ПРОВОКАЦИИ.ДА СИ ЗНАЕТЕ.

635

Анонимен

преди 2 години

Луканов създадоха банковите пирамиди. Луканов създаде първа частна банка с кредит от БНБ. След това създаде втора с кредит от първата. Трета с кредит от втората. Три дни след като Луканов каза, че главата му е като компютър и помни на кого е дал кредити на доверие го ликвидираха. Защо не се работи по делото? Защо се замаскираха следите? Кой ликвидира Луканов? Той каза: "Ако строим капитализъм-капиталистите ще сме ние". Защо никой не разследва показното му убийство?Кредитите потънаха и си върнаха

634

ГЕРБ са

преди 2 години

ГЕРБ, БСП и ДПС СА БЕЗПОЛЕЗНИ.ДИРЕКТНА ЛУСТРАЦИЯ НА ДС + ГЕРБ,БСП,ДПСЛУСТРАЦИЯ НА ВСИЧКО СЪС СЕМЕЙСТВАТА ИМ.ДА СТАВАТ ЧАСТНИЦИ.

633

до 657

преди 2 години

Няма за какво да се извиняват. Почти 12 години оправят бакиите от 30 годишен преход. След 1989г. БСП фалираха 3 пъти България. Няма как да се поправи обезкостената държава.Те имитираха хиперинфлация. Фалираха 17 банки начело с Румен Гечев. Благодарение на Луканов създадоха банковите пирамиди. Луканов създаде първа частна банка с кредит от БНБ. След това създаде втора с кредит от първата. Трета с кредит от третата. БСП приватизираха държавата.Нарязоха работещи заводи и ги продадоха на скраб.

632

Джипко Бибитков

преди 2 години

Би-БипАБЕ! КЪДЕ Е ВОЖДА?НЯМА КОЙ ДА ИНСПЕКТИРА ПЪТА?

631

МАТА ХАРИ

преди 2 години

До до 658ШКАФЧЕТАТА БУЦИ?

630

до 658

преди 2 години

Доказателствата къде са? Като ги имате - пратете ги в ЕК ! Щото така да бич(ите празни обвинения без покрития е подсъдно.

629

Exorsism

преди 2 години

СМЯТАЙ в какво състояние ГЕРБ оставят милата ни майка България, за да се страхуват толкова много... Направо започва да ми се реве.Сигурно всичко е ЛЕШ.

628

ТРЯБВА

преди 2 години

Борисов лъже като Ром Антика - Този човек ограби България , заедно с Главния Прокурор Гешев .

627

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 654 Да се извинят за това че сме Черната д/у/пка на Европа ,че сме най бедните ,най болни , нещастни ,неграмотни ,корумпирани . За това че ни нарекоха Турски *** .