10

SS

преди 3 години

И това е едва началото ! МНОГО ОЩЕ СМЪРТ ЩЕ ИМА НА ЗЕМЯТА.БОГ НИ НАКАЗВА ЗАРАДИ ГРЕХОВЕТЕ НИ.

9

Анонимен

преди 3 години

Акъл от човек, който пише умряли, не щем. Как не се образовахте, преди да решите, че имате право на мнение!

8

Обьркал

преди 3 години

Си адреса тестувай и резервирай другаде

7

Кондукторите ли

преди 3 години

Ами да си признаят

6

колко живота отнеха?

преди 3 години

Не знам.

5

Асен

преди 3 години

Сравняват ябълки и портокали, защото това тестване сега и това писане на всеки положителен, независимо как е умрял, за жертва на точно този вирус, нищо че вируса примерно само е отслабил допълнително организма, на болен и възрастен човек, не е правено при никакви други причинители. Реалните здрави хора, които са си отишли заради директни усложнения от вируса, а не защото вируса е бил просто един фактор, са много по-малко, не че ги няма, но не са толкова стряскащи и паниращи.

4

Асен

преди 3 години

С малката разлика, че в научните статии които успях да намеря, и в сайта на CDC, ясно е написано, че при грип, усложненията от него, които са причинени на много възрастни и болни хора, не ги пишат в статистиката, като причина за смърт. Демек, 85 годишен с болно сърце, на който му отказва сърцето при боледуване от грип, защото грипа му е отслабил организма допълнително, се води починал от сърце, не от грип, за разлика от КОВИД. Отделно, някой да е бил тестван някога за Инфлуенца.

3

Анонимен

преди 3 години

Не са много. Колкото и да ви се иска да излъжете света,успяхте само наполовина . Как финно се опитват да ни втълпят , че много хора са умряли от последния написан в заглавието. Истината е ,че от ковид 19 са умряли не повече от десет, двадесет хиляди по целия свят общо. Останалия там милион миже да заврете в задниците на Световната Здравна Организация.

2

Анонимен

преди 3 години

2 милиона са жертвите в Ирак откак САЩ решиха да ги "демократизират"

1

Анонимен

преди 3 години

Маймунски предстои....и всичко идва от жълти и нЯгърски държави където ядат всичко и не знаят каво е хигиена