16

Кажи

преди 3 месеца

Името на т.нар.бог

15

Ямболски цървул

преди 3 месеца

Преправяйки ,или изтривайки ми коментари си е вашо лично дело.Както й мое дело е да плюя срещу вашата зомбирана,или алчна душа.

14

Отнеха

преди 3 месеца

Поне дори един животА да ти кажа че господинчото зе учудих още преди 10години че бил казалНякьде че е женен от 2009 аз работих по мои лични мотиви

13

Край

преди 3 месеца

2020г. в България починаха 16 000 човека повече от 2019, горе долу толкова и от починалите 2018г. По всякакви причини. Като смъртността стана основно ноември месец.ПЖертвите на вируса са минимум 12-14 от тях. 2-3 хил са жертвите на пренатоварената от вируса здравна система починали от други болести без адекватна лекарска помощ.Това е по данни на ЕСГРАОН пък иначе можете да се опражнявате в лакърдии до утре сутринта. Пик в смъртността има и март. април тази година.

12

SS

преди 3 месеца

И това е едва началото ! МНОГО ОЩЕ СМЪРТ ЩЕ ИМА НА ЗЕМЯТА.БОГ НИ НАКАЗВА ЗАРАДИ ГРЕХОВЕТЕ НИ.

11

Само че ковидът

преди 3 месеца

някой го сътвори изкуствено и после го изтърва или го пусна нарочно сред хората, за да си направи поредния чудовищен експеримент в макромащаб, а десетките хиляди нещастни гладни деца някой ги е създал заради няколко минути удоволствие, без да го е грижа, че не може и себе си да изхрани, камо ли да отгледа една сюрия деца.Жертвите на ковид нямат вина затова, че някой им прекъсна живота по изкуствен начин. Ние каква вина имаме за това, че някой прави деца без да мисли и чакадруг да му ги храни?

10

Анонимен

преди 3 месеца

Акъл от човек, който пише умряли, не щем. Как не се образовахте, преди да решите, че имате право на мнение!

9

Обьркал

преди 3 месеца

Си адреса тестувай и резервирай другаде

8

Кондукторите ли

преди 3 месеца

Ами да си признаят

7

колко живота отнеха?

преди 3 месеца

Не знам.

6

MaйMyнaтa

преди 3 месеца

До 1Не поэна. Предстои психо тест, който не устиска отива при брат ми

5

Асен

преди 3 месеца

Сравняват ябълки и портокали, защото това тестване сега и това писане на всеки положителен, независимо как е умрял, за жертва на точно този вирус, нищо че вируса примерно само е отслабил допълнително организма, на болен и възрастен човек, не е правено при никакви други причинители. Реалните здрави хора, които са си отишли заради директни усложнения от вируса, а не защото вируса е бил просто един фактор, са много по-малко, не че ги няма, но не са толкова стряскащи и паниращи.

4

Асен

преди 3 месеца

С малката разлика, че в научните статии които успях да намеря, и в сайта на CDC, ясно е написано, че при грип, усложненията от него, които са причинени на много възрастни и болни хора, не ги пишат в статистиката, като причина за смърт. Демек, 85 годишен с болно сърце, на който му отказва сърцето при боледуване от грип, защото грипа му е отслабил организма допълнително, се води починал от сърце, не от грип, за разлика от КОВИД. Отделно, някой да е бил тестван някога за Инфлуенца.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Не са много. Колкото и да ви се иска да излъжете света,успяхте само наполовина . Как финно се опитват да ни втълпят , че много хора са умряли от последния написан в заглавието. Истината е ,че от ковид 19 са умряли не повече от десет, двадесет хиляди по целия свят общо. Останалия там милион миже да заврете в задниците на Световната Здравна Организация.

2

Анонимен

преди 3 месеца

2 милиона са жертвите в Ирак откак САЩ решиха да ги "демократизират"

1

Анонимен

преди 3 месеца

Маймунски предстои....и всичко идва от жълти и нЯгърски държави където ядат всичко и не знаят каво е хигиена