56

Анонимен

преди 3 месеца

А човеконенавистната краварска "демокрация" колко живота отне ?!?А колониалния режим в България ??

55

Анонимен

преди 3 месеца

До Ами да се самоконтроУж сестричка имаш а баща ти имал две деца - теб и брат ти. Не разбрах... брат ти ли ти е сестричка или как?!?!?!Само лангъркате нещо, колкото да кажете нещо. Цялата държава е така. Всеки прави и говори нещо, колкото дейност някаква да отчете. Производителност (положителна) - 0.

54

Анонимен

преди 3 месеца

Ако можете да смятате, ще разберете как ви лъжат... Свинският грип, обявен за пандемия!? Е убил по-малко от сезонния грип.... Да живее свинският грип тогава!

53

Анонимен

преди 3 месеца

"Всеки ден, по света умират 7 хил. деца под пет години поради недохранване, пет на всяка минута." Данни на ООН през 2018г.Около 2,5 млн. на година. Деца! От глад!И това бе просто статистика. Нямаше кампании, медии, съжаления, ръкопляскания за лекари, решения, планове...Вируса ли убива повече или човекът - човека?Фарисейщина и лицемериие. Лечението за ковид убива в пъти повече хора отколкото вируса. Човекът убива човека.

52

Анонимен

преди 3 месеца

Със сигурност първите 3 са отнели повече животи от надценения Ковид..

51

Ами да се самоконтро

преди 3 месеца

До НакраткоАми да се самоконтролират - какво трябва да направя аз? Аз исках от баща ди докато бях малка, да имам сестричка. Татко се усмихваше. Като станах на 17, той ми каза: "имам две деца, теб и брат ти. Това е броят деца, които мога да нахраня, да облека и да изуча." Да престанат да се размножават като зайци, това е решението. Някой път, гледам на южната граница мигранти. Ми то от броя на децата, не можеш да видиш кои са майката и бащата. За един континент говоря...

50

НОЩ

преди 3 месеца

се разпадна...

49

КОВИДСероПозитивни

преди 3 месеца

ли сте?!

48

Ми не знам кой съм

преди 3 месеца

Стига вече стия глупости това се прави на няколко години за да се разсели човечеството за да може самата планета която ден след ден умира заради най големия хишник а това е (ЧОВЕКА)

47

Аз

преди 3 месеца

Много слаба статия

46

Китайска Ибола Ухан

преди 3 месеца

е ненадмината, тя е Пандемична Спиноза!

45

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен Брех ,мама му стара ! Тия затриха и грипа и инфарктите и инсултите и всички други болести!.Велико постижение !Сега остава за затрият и старостта .

44

Анонимен

преди 3 месеца

До българин Сериозно ,Испански грип ? А защо в Испания го наричат Американски ?И защо е испански ,след като е дошъл от САЩ ,от Филаделфия ,1918 година ?

43

Накратко

преди 3 месеца

И какъв е изводът? Уж медицината много напреднала,пък ,,гола вода"спрямо вирусните инфекции.Я учените вместо да си чоплят носовете и да описват подробно съдържанието ,което вадят от там ,да седнат и да измислят лекарства или метод-различни от ваксиниране- с които да се справят с вирусните инфекции.Както се събраха и за 18 месеца успяха да изобретят атомната бомба, със сигурност могат и за вирусните инфекции да измислят нещо.Да, много хора умират от глад,а други пък от преяждане и затлъстяване

42

Asd

преди 3 месеца

Не са на Станислав Трифонов... Той няма никакви.

41

Или

преди 3 месеца

На кой са тия деца

40

Карал

преди 3 месеца

На гошо децатаКой кара деца¿?!?!?

39

На светло

преди 3 месеца

На светло излез

38

Ковид

преди 3 месеца

Се хваща от телевизораПишеше го в интернет

37

Даже

преди 3 месеца

В бьрзината *** братя беха обьркали и погрбали друг човекСа си имам заместник при гошо заразения