70

Анонимен

преди 2 години

Ебола, свински грип, СПИН, КОВИД ... КОМУНИЗЪМ?

69

Анонимен

преди 3 години

Какво прозрение на създателите на клипа на Пинк Флойд,"Стената",ако човек се вгледа в горната снимка!Страхотно!Намерете в Интернет въпросния клип и ще се уверите.Клипът е създаден по друг повод,но поведението на човешкото стадо и там и тук е едно и също...но,не съвсем- там все пак зомбитата се съвземат и се разбунтуват,докато сега вече всичко умира,в зомбосъня си!

68

Анонимен

преди 3 години

Не знам колко живота отнеха,но колко гънки от мозъците на хомото отнеха и го върнаха към питекантропусът, съвсем се очертава вече да се разбере!Още малко и ще се пръкне хомоМаскус!Без мозък!С маска по Рождение,а много и татуирани с нея на долното отверстие!И щастливи,щастливи...като щастливите кокошки!В кокошарниците за бройлери!

67

Отворете си очите

преди 3 години

Неудобната истина тук си изтрива избирателно, а спама и рекламата на порно стайтове я оставят в коментарите и не трият, обаче моите факти и данни услужливо се трият.

66

Отворете си очите

преди 3 години

Топ 10 List of epidemics вижте wikipediaRank Epidemics/pandemics Death toll1 Black Death 75200 million2 Spanish flu 17100 million3 Plague of Justinian 15100 million4 HIV/AIDS pandemic 35 million+ (as of 2020)5 Third plague pandemic 1215 million6 Cocoliztli Epidemic of 15451548 515 million7 Antonine Plague 510 million8 1520 Mexico smallpox epidemic 58 million9 COVID-19 pandemic 3 million+ (as of April 2021)10 19181922 Russia typhus epidemic 23 million

65

Анонимен

преди 3 години

От ковид в момента в България умират между 100 и 180 души на ден. За миналия месец това прави средно около 4200.За България това са много загубени животи. А това, че в Африка *** от глад, вече никой по света не го интересува - Африка е черна дупка за финансиране и дори ЕС вече спря кранчето.

64

88

преди 3 години

Валерия, не мога да проумея какво пишеш и какво искаш да кажеш на света !!! Малко духовност, малката, малко нАд земните неща. ПИШЕШ СЛЕДСТВИЯТА ОТ ПРОРОЧЕСТВА И ЗА ЕСТЕСТВЕНИЯ ХОД НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ! ПРЕПИСВАЧКА !!!

63

Язе

преди 3 години

Естествено, че ще изкарате ковид-грипа като най-опасния. Но някак забравяте да споменете за тоталното различие при броенето на жертвите от сезонен и ковид-грип - при ковида всеки с ковид се брои за починал от ковид, а при грипа значение имали и другите заболявания, затова не се знаело при грип от какво си починал (макар и двете да причиняват пневмония, от която се умира)...Пак манипулиране някакси...

62

Инфекционистът

преди 3 години

Никакви " Ебола", " свински" грип и СПИН не е имало!! Само " корона"!! Така каза нашият Министър Ботокс Скубивеждов!!

61

Наблюдение

преди 3 години

Най-гръмогласните *** най-много реват като ги пипне измисленото вирусче. Преди това и на чужд гръб са много "смели".

60

Хм

преди 3 години

Абе май някъде яко се разработват вируси а?

59

пияница мистик

преди 3 години

До фалшива пандемияАхахахахахахахаха... :)))))) Пукнах се от смях. Вижте само какви образи пишат тук. Даже не осъзнава, че пише коментари от OC Windows, написан от Бил Гейтс и че пазара в Ухан се намира в Китай, не в Ерусалим :)))) Кажи нещо за чиповете във ваксините бе, лешпeр или пък за 5G мрежата. Щото аз преди седмица си взех Xiaomi 5G, та да знам как да се пазя, да не ме чипира или облъчи...Ахахахахаха не 80%, а 95% от тук пишещите са слаб0yмни :)))

58

Пандемониум

преди 3 години

Съвременната медицина, фармакология и фаст фууд индустрия, са убили много повече хора отколкото която и да било пандемия, война или природно бедствие.

57

Анонимен

преди 3 години

Докато има овце тъпоумни, които си мислят, че епидемията измама, ще умират много хора, а много повече ще си влачат последиците от преболедуването.

56

Анонимен

преди 3 години

В България през изминалата 2020 година, заради Ковид-19 умряха около 20000 човека от общо 124700 починали. През 2021 колко ще бъдат? Може би 60000 от общо 165000.

55

Анонимен

преди 3 години

За СПИН нямя ваксина, защото нямяше пари. Сега има милиарди за "усвояване" и ваксини бол. Ефектът им няма да го коментирам.

54

Анонимен

преди 3 години

най-опасното е от смешни и жалки журналисчета тази грешка Валерия ***

53

Анонимен

преди 3 години

А човеконенавистната краварска "демокрация" колко живота отне ?!?А колониалния режим в България ??

52

Анонимен

преди 3 години

До Ами да се самоконтроУж сестричка имаш а баща ти имал две деца - теб и брат ти. Не разбрах... брат ти ли ти е сестричка или как?!?!?!Само лангъркате нещо, колкото да кажете нещо. Цялата държава е така. Всеки прави и говори нещо, колкото дейност някаква да отчете. Производителност (положителна) - 0.

51

Анонимен

преди 3 години

Ако можете да смятате, ще разберете как ви лъжат... Свинският грип, обявен за пандемия!? Е убил по-малко от сезонния грип.... Да живее свинският грип тогава!