37

Анонимен

преди 3 години

Не спази завета на Ламбо, след загуба, председателя подава оставка.

36

Анонимен

преди 3 години

и на тея ли е фърлил от джипката по 300лв ,като на вота ?

35

Анонимен

преди 3 години

Ниновицата е нагъл партиен плъх. Всичко дава, оставка не дава. Плъховете от нейната порода дават оставки само след нахлуване в парламента - както при Видентов!

34

Гамен Грипенов Ветов

преди 3 години

Удри Нинова,бой по скапаните червени кр а туни!!Ти ми удари рамо,а аз ще ти ударя един шут и двамата трябва да завършим пъклените си дела!Ти да доразсипеш столетницата като СДС кадър,аз да разсипя курица не птица,като катър на ГРУ на СССР!!Ний с теб сме кат КОРОНАта.Кого пипним,трева му никни над главата и над останките от нея!!Напред с КГБ,Коминтерна и СДС,Венсеремос!!

33

Анонимен

преди 3 години

На Бойко здравите момчета

32

Гербав троле,

преди 3 години

За кой нефтохим на руснаците говориш? Тоя в бургас, собственост на ротшилд груп холандия ли?

31

Анонимен

преди 3 години

Тея най-накрая се събудиха!

30

Дааа

преди 3 години

Нинова, оволнявай на ред всичко старо, до крак. На снимката виждате криминални престъпници платени от червените аристократи.

29

Анонимен

преди 3 години

Ако това е поръка от Иван Костов и Корнелия доведе до тотален крах БСП-съм готов да простя на Костов ВСИЧКО /без продажбата на НЕФТОХИМ на руснаците ,де/...

28

Анонимен

преди 3 години

Мда..., битката на "клановете"!По "кокала" не остана грам "месце"..., битката е за еврофондовете, при това отдавна!Народъ вече няма кво да губи, освен дребните си спестявания, които могат да изчезнат в един миг!Кризата в глобален мащаб набира скорост и ако Октомври отново започнат Локдауните, Декември ще е страшен.За всеки случай тази есен си пригответе яко зимнинка и разбира се домашна ракийка!Идат мого "интересни времена"!

27

Анонимен

преди 3 години

Хората вече се организират спонтанно срещу терора на новите протестърски партии. БСП р съучастник с тях.

26

Анонимен

преди 3 години

тея "интелигентни "младежи са евтини парцалетки платени от Злобния и Алчния !

25

Курнелия-съмнителна

преди 3 години

През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега *** по пълното унищожаване на БСП е също заръка от Ив.Костов?

24

баба мара

преди 3 години

оставка никои не знае от къде се появи нинова и какво общо има със бсп за ментова е внедрен човек щяла да подкрепя чалгаря а тои герб много се навързахана клона

23

Анонимен

преди 3 години

Радев и Нинова са Диктаторипартиятя е диктатура на червените Зомбитатова е камуфлаш уж де - аз питам

22

Бсп е в будна кома..

преди 3 години

Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.

21

Тълпата

преди 3 години

Нинова ще издържи на Тълпата. Нинова е достоен човек - не е като маминото синче Кирил или като Стоилов, който се бои да поеме отговорност за каквото и да било.Така че, "Долу Тълпата!" Вие не сте народът, вие сте тълпа, сбирщина от нек адърници, с капаняци и нещастници, които търсят ВИНОВНИК!

20

Анонимен

преди 3 години

Много мургаве протестанти,бе.Къде дава буци парата,да хода и аз да протестирам.Сега ритал мачле с внуците некъде си.Едва ли е в Банки.

19

Споко!

преди 3 години

Нинова ще види сметката на БСП, както видя на Техноимпекс. Костов я изгони, ще бъде изгонена и от БСП.

18

Човекът

преди 3 години

Държавата out 🇧🇬👎