22

к1

преди 3 години

До АнонименПарите събрани от данъци основно се разпределят за сигурност, здравеопазване, образование , инфраструктура и осигуряване на достоен живот на хора в невъзможност да си го осигурят , поради здравословни причини. Иначе има фондове , за пенсии и др.

21

Анонимен

преди 3 години

Тея все още си мислят, че хората не са гласували за тях, защото не се подкрепили президента. Нищо не са научили.

20

Анонимен

преди 3 години

До к1А за кой са парите ,ако не са за благото на народа и повишаване на качеството на живот?За олигарсите ли,които вече имат пари и няма нужда да имат повече? Не! Трябва народа да е добре и парите да се вложат в народа,населението,защото те са държавата,те са кадрите,а не алчните олигарси или пък политици, служещи на чужди интереси!

19

Анонимен

преди 3 години

Слави ако е луд да се договаря с БСП.Това значи да се простреля в крака.

18

к1

преди 3 години

БСП , пак говорят за разпределяне на ресурс , без да казват от къде ще дойде. Абе хора не се ли научихте, че трябва да се създават условия за развитие на личностите и държавата.Продължавате да учите хората,че държавата ще се грижи за тях , т.е. учите ги на мързел и закърняване на креативното мислене. Докато не промените политиката си и посланията си електората ви ще намалява в аритметична прогресия.

17

Стига бе. До 19

преди 3 години

А ние старите комунисти кого?

16

Креативен комунист

преди 3 години

Дригари, спрете Нинова в паническия и опит да върже БСП с чалгарите и увредените. Хората ще почнат да ни приемат като патерица на Славчо и Мая. А не алтернатива. На другите избори алтернативите ще са гербаджии или чалгари. А БСП ще се състезава с мая, Христо и каракачанов за влизане в парламента

15

Анонимен

преди 3 години

Герберския вой се засилва. Значи посоката е правилна.

14

Анонимен

преди 3 години

Те събираха вече 1000 пъти.И все за едно и също.Но не са се променили ни на йота.Да викаш и тропаш в Парламента, и да откажеш да се поклониш на избитите в Света Неделя от ТЯХНАТА партия 230 човека, между които 50 деца е долно и няма оправдание.Те НИКОГА не са се променяли.И до сега са си наведени на Москва и Кремъл, и до сега ако са на власт щяхме да ближем руски задни части.ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ ЗАНИМАВАТ СЪС СЕБЕ СИ!!!!!!

13

Анонимен

преди 3 години

bsp bkp cannebalkite ;-)

12

Анонимен

преди 3 години

Нинова да отговаря същоМанолова и дончева и теХаджигенов да разкаже за божковТака е честноВсичко на масата

11

Бау

преди 3 години

100% ще подкрепят Радев. Само, че ще му направят мечешка услуга.

10

Анонимен

преди 3 години

Всички тия анти - герб дружно излъгаха избирателите си.Бсп я плюят, тя вика ,,роса вали,,

9

Случаен минувач

преди 3 години

Не бе, тя просто да обясни, как през 1999 тя, тогава 28 годишна *** от село Крушовица, идва в София и купува "Техноимпекс". Как стана това, как така Костов й даде възможност? А откъде извади 250 000 долара да плати обучението на сина си в САЩ?Не си мислете, че много й пука за България. По интернет данни, синът й си работи в Ню Йорк и не мисли да се връща. Живеел с някаква южнокорейка, това значи, че внуците й ще бъдат наполовина корейчета.Ако стане напечено - ще хване самолета и - при тях.

8

Бай Баяни

преди 3 години

Като се завърти рулетката да приемем да съставим правителство. Ако не го гласуват, Кауна ще го предложи като служебен кабинет. Чак ми потекоха лигите.

7

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Едно от иновативните предложения на червените другари е замяна на образованите по Родолюбие с Баболюбие. За да се подчертае ролята на червените баби в обединяването на социалисти и чалга, което според червените "експерти" ще доведе до сила и победа над европейското развитие и евроатлантическата ориентация.

6

Т К О

преди 3 години

Как ще подкрепят Итн като са против всичко от референдума!!! Смях и Цирк Балкански (ниновски)

5

браво

преди 3 години

Мачкайте герберистката шайка !!

4

Добър ден !

преди 3 години

И точно сега ще се разбере на коя страна сте!Не е момента да правите предложения , а да подкрепите безусловно пълното изчистване на предходното управление, като се започне от висшите етажи на полицията. Там е заровено съкровището на мафията !!!С останалото само ще се сривате !

3

Анонимен

преди 3 години

До СТРАНДЖАТАВ третата задача участват комунисти от космическия институт набан