22

Анонимен

преди 2 години

Карфиолените фенове тази година ще режат лук, а също така ще имат и голямата възможност и да варят жито.

21

Анонимен

преди 2 години

Брей, ти ще вземеш да се разплачеш, бе. Онзи си мислеше, че ще излъже съдбата, но тя не е глупава като заслепените му фенове. Неморален псевдо шампион, убиец на хора, нечестен, глупав човек с две думи, днес вече без мозък, нито разпознава някой, нито разбира нещо, жив труп лежащ на легло гледащ в една точка с памперс на д-то си.

20

Анонимен

преди 3 години

майкъл погребан ли е вече?

19

До Киро Рамбото

преди 3 години

Не се ядосвай, Киро. Пожелавам ти никога да не разполагаш с 56 000 евро на седмица, както ги ползва Шумахер в момента. Бъди жив и здрав и се радвай на Слънцето.

18

Асен

преди 3 години

До аз да ви обадяМного ясно, една проста сметка показва 3 млн. на година, демек само тази къща стига за 16 години. Цялата работа е, че цялото семейство е свикнало на много богат живот, а единствения който носеше пари е зеленчук.

17

аз да ви обадя

преди 3 години

Цялата врътка е че поддръжката на едно имение в Дубай или на Женевското езеро са необходими десетки хиляди $ на месец и при полужение че нямат доходи е напълно в реда на нещата да искат да ги осребрят.

16

Анонимен

преди 3 години

58,7 милиона евро за 20 декара - че то по-евтино от българските имоти, а бас държа, че имението е доста голямо като архитектура.

15

z-rock

преди 3 години

До 11 Вуйчо Ваньо: А помниш ли Ричард Груев и оня консултанта, как се чудеха 15 минути, какво, аджеба, стана та прекъснаха Формулата!?! Такива неадекватни водещи не си спомням!

14

дедо Ташунко

преди 3 години

"Купувам имота! Завийте ми го в книжка." - Остап Бендер

13

Анонимен

преди 3 години

Новината за продажбата идва съвсем скоро след 50-ия рожден ден на Жак Вилньов..... И това какво общо имаше със състоянието на Шумахер?

12

Анонимен

преди 3 години

жена му кашира каквото може сигурно. кой знае какво пише по завещанията му. и много хубаво не е на хубаво, радвайте се на живота и благодарете за всеки ден. имането и материалните неща са преходни и не са необходими за щастие и удовлетворение.

11

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Шумахер е машина несъмнено, но да не забравяме, че зад него стои Ferrari, нещо като Роналдо и Реал Мадрид.А моя фаворит в Ф1 завинаги ще остане Айртон Сена - той караше много по-стари болиди, с много повече хъс, с много повече талант и увереност.Няма да забравя (бях ученик) 1ви май 1994та как спряха състезанието, после дойде хеликоптер и го отнесоха.Млад, луд, красив и талантлив си отиде Сена.Дано поне Шумахер се оправи.

10

Киро Рамбото

преди 3 години

Баси уе! В какъв свят живеем?! За 56 000 евро трябва да работя няколко години, а на него това му е харчлъка за една седмица.

9

Додо

преди 3 години

*Ако

8

Додо

преди 3 години

Ано беше обикновен човечец, а не мегамилионер, още след инцидента щяха да му разпродадат органите и да го обявят за починал. Дано се оправи, желая му го от сърце!

7

Анонимен

преди 3 години

Белите престилки и биг фарма са доволни Шуми е истинска златна мина.

6

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 3 години

Баце ще отвори едно чекмедже и ще си го купи,за да има къде да си гледа магнолии, след като го изритаме...

5

Анонимен

преди 3 години

"С парите за имението в Швейцария ще се покриват разходите по лечението на Михаел. По неофициална информация за възстановяването му отиват по 56 000 евро на седмица."Това обобщава съвременната медицина, скъпа и неефективна. Подържат те жив труп.

4

неандерталец

преди 3 години

56 хил. евро на седмица! За какво? Той е де факто един труп.

3

Анонимен

преди 3 години

Добре, че Шуми си е напечелил пари. Тези имения наистина са излишни.Няма прошка към никого на този свят!!!