282

Анонимен

преди 3 години

Ха преродената ирландска пастирка с нетрадиционна сексуалност и тя изпълзя да се изходи по злободневните теми.

281

Обещавам

преди 3 години

Ако така наречените популисти вземат да резизират къщите и вилите на Чехлю - в Разложко,по гръчко, на Черномерец и затворените му комплекси....,обещавам по 1 път на ден да слушам чалга за тяхна награда.

280

Ученик

преди 3 години

Плевенлиев да научи от къде идва думата популизъм и какво означава.

279

ММ

преди 3 години

Много къса памет! "Демократът" ББ в качеството си на Министър-председател нареди на Шефа на митниците да спре данъчна проверка в завода на свой приятел. Това не е никакво нарушение на Закона. После "случайно" и двамата други получиха инфаркт, единият в хотела на близък приятел на ББ. Заслужаваме си управниците, щом този човек ни управляваше до днес...

278

Мека е

преди 3 години

Ммм...даа...,Къдрокосата Сю има мноооого здрава и последователна ценностна система. Сменила е 3-4 партии. Моралната и система също я знаем...мека е.

277

хаха

преди 3 години

Колкото до Митов, пълна мимикрия:"ГЕРБ не е дясна партия. Аз не съм мутра и не съм масажирал ушите на Тодор Живков. Това са само част от думите на кандидатът за премиер на ГЕРБ (сега) Даниел Митов, изречени през далечната 2007 година. Тогава той е член на ръководството на ДСБ.Борисов е бил член на комунистическата партия, а през 1990 г. е напуснал деполитизиращото се МВР с аргумента, че не иска да изостави БКП. "

276

Анонимен

преди 3 години

Плевнелиев - най-слабият "президент" на БГ, да не би бизнеса ви да е в опаснот?!

275

Анонимен

преди 3 години

Браво Роска! Все трябва да им го каже някой директно на тези популистки мутри!

274

Недоразумение.бг

преди 3 години

Това, че единствено Днес.бг публикува мнението на това недоразумение, говори достатъчно за медията.

273

Анонимен

преди 3 години

Извинете, кой беше този?

272

Анонимен

преди 3 години

този п о з о р за България защо ни го показвате ?а, сетих се - като го видя и се сещам, че има по-лоши неща от Ковид 19 - явно като го показвате искате да повдигнете настроението на хората, уплашени от Ковид-а

271

DO 304

преди 3 години

Чалгата е в парламента откакто ГЕРБ са на власт.По-голяма чалга и мутризация е нямало до сега.

270

Анонимен

преди 3 години

Така става, когато пpocтотията обхваща голяма част от обществото.Бедните са бедни, защото в главите им има дефицит на гънки и защото в нея има повече чалга отколкото идеи за просперитет.

269

Анонимен

преди 3 години

Конят падна в реката с влизането на чалгата в парламента.----------------------------------То щото преди това чалгата не беше в парламента...Чалгата има различни лица и проявления!Но най-вече е мироглед и ценостна система.

268

обяснение

преди 3 години

Вчера се изненадах как Кулезич напада Копейкин.Русофил,незнамкъфси....Какво да каже оправячката на млади мъже.Щерката е изучена и женена в Англия.Откъдя пари.....

267

ПроСоТо

преди 3 години

някой попита ли го тоя за "мнението" му?!

266

Анонимен

преди 3 години

Ей, герберски ***, скоро парите спират. Затова ли пищите?

265

Анонимен

преди 3 години

ЦЕННОСТНАТА СИСТЕМА НА ШПИОНИТЕ НА ЧУЖДИТЕ РАЗУЗНАВАНИЯ СЕ ВИЖДА ПО РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЯХНОТО СМЕШНО И СКИМТЯЩО УПРАВЛЕНИЕ... ПО ПАРТИЙНИТЕ ИМ ЛИДЕРИ С КОВИД В ИЗБОРНАТА НОЩ И ПО ВСИЧКИТЕ ИМ ЛЪЖИ И ИЗМАМИ....

264

Анонимен

преди 3 години

Няма такъв продажник като този

263

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаЧебурашкин, това ти е основната грешка, че смяташ хората за някаква по ред чужда колона. Ти от шеста американска ли си?Според мен хората са от първа българска колона, даже не са и колона, а са основата на българите, защото милеят за България, а не какво ще каже този или онзи голям брат. Изкриваното ти мислене на васал те кара да смяташ, че и другите са такива, не не са.