322

Чебурашка

преди 3 години

От къде изпълзя това противно влечуго, чак па и определения дава .

321

Анонимен

преди 3 години

Много точно се е изказъл президентът Плевнелиев. Съгласен съм.България няма нужда от съветофилски популизъм.

320

Скрийте се бе

преди 3 години

Стига сте бълвали само глупости! Аман от вас, лепки такива.

319

Вертолейшън

преди 3 години

Плюнкофф, ти пък си ***. Но си прав за Тиквата. Наистина е демократ, щом ще можем спокойно да разправяме вицове за него.

318

Анонимен

преди 3 години

Нема да използвам нецензурни думи заради младите които влизат в този сайт. Но този човек е пълен С..мешншк. Ако се кандитатира за клоун в цирка ще го приемат на 100 %. Като се сетя че имаше хора които бяха гласували за този см.е.шко ме е срам да се нарека Българин.Нямаше да ме е толкова яд ако този наистина беше чист Българин. Но да ни излага един пом..ак който незнае от каква ноционалност е направо си е резил. Когато говори давали си сметка че думите му ще ги четат в цялата страна и в чужбина.

317

ИзчезниКлоун

преди 3 години

Никой не взима на сериозно Преродената и преподобна ирландска Пастирка защото е клоун и жунглира с ибрик в ръка.

316

Анонимен

преди 3 години

Златния Век на България свършки. Чалгопитеците и куманистите ще съсипят държавата. Очаквайте скоро крумови закони за несъгласните с мълчаливите.

315

Иван и Андрей

преди 3 години

Мишок

314

Ха-ха-ха...

преди 3 години

А Плевнелиев е истински комунист, до девето коляно. Но! Комунист-келепирджия. По наследство. С родители също келепирджии и функционери от окръжен мащаб на комунистическата партия.

313

Анонимен

преди 3 години

Тоя като го видя и действа негативно на стомашно-чревния тракт.

312

Пак ви прекараха

преди 3 години

ГЕРБ, ДПС плюс Слави прави 156 гласа, вече са накупили няколко още здравите сили и правят 160 гласа. При тези 160 гласа, Слави прави предложение за свикване на Велико Народно събрание, което ВНС да приеме конституция на Румен Радев. Апропо, нали си спомняте, че Бойко Борисов още в понеделник каза нека се свика ВНС и да се приеме конституцията на Радев, каза още Сашо ДиковСлави Трифонов е приклещен,няма мърдане и каквото му кажат това ще направи!.Край на цитата. Цитатът идва от ДПС, каза Сашо Диков

311

кръстоносец

преди 3 години

Тоя кой беше, че нещо не го помня?

310

немо

преди 3 години

Я се скрий бре нущо-жество. Оценки ще дава! Я първо виж себе си, мухал.

309

Изидор Леви

преди 3 години

Тоя изглежда абсурдно даже и на снимката, за какво изобщо ме занимават с тоя гоцеделчевски pomак.

308

SS

преди 3 години

Мистър Баш-Офшорко пак се опитва да трови политическата обстановка у нас.Скоро ще го постигнат финансови ревизии, и да видим как ще го измъкнат хамеркнанските му приятели

307

Анонимен

преди 3 години

Българино, посипи си главата с пепел! Туй лигаво нещо ни беше президент!

306

Избор на при.митиви

преди 3 години

Грамотните българи няма да се изненадат от избора на селските при.мати на комунизма, които отново ще ни върнат към мизерията и глада от времето на комунистическите кръволоци. Пак добре, че мизерията няма да е за дълго, защото Байдън много скоро ще изчисти лицето на Земята от феодалните диктаторски режими и Земята ще стане рай без ид.иоти.

305

Отвратен

преди 3 години

А г-н Плювналиев е един чехъл, който добре осребри дупедавщината си! Горд рогоносец! Най-слабият преЦедент на България в цялата и история! *** бъзльо, дал сФФФФинктера си, но с него и честа, достойнството и сигурността на България на Обонго МАймунчански! Всяко негово мнение против нещо е за 99% от българите ЗА. Ако безгръбначният чехъл е за нещо, то всички българи са против!

304

Щирлиц

преди 3 години

До Христо ХристовЗа съжаление така протече прехваленият ни преход-пребоядисване,усвояване,пребоядисване...

303

Анонимен

преди 3 години

Какъвто и да е Плевналиев,за всички е ясно че НС е превзето от популисти,продажници и марионетки на задкулисието.Нищо общо с проблемите на обществото.Бързат да въведат примерно машинно гласуване,най маловажното нещо и да вкарат криминалното гласуване по пощата,някой друг да им попълва бюлетината,никой не виждаш и нищо не знаеш.Пинокио ще уволнява гл.прокурор защото пречи на мафията,така че бързат преди да ги изхвърлят да върнат беззаконието ,под формата на " реформа".