31

Щирлиц

преди 3 години

До МюлерРадев първо се озъби на своите съпартийци,та не знам как служи на Нинова.Все ми е едно,от коя партия е,бих гласувал и за човек на ГЕРБ,и на СДС, и на друга партия/без дпс/,стига да не е мимикриращ "надпартиен" че.хъл.

30

Мюлер

преди 3 години

До Щирлиц - е това също говори за "принципи". Президента е надпартиен. Тоест, обединител. Този специално, с вдигнатия юмрук, съскането през зъби и ред други неща е всичко друго. Той пося максимален раздор между българите. Така че, ти си дай сметка колко струват "принципите" на Радев. От ден първи той служи на Нинова. Разбира се, като "добър комунист" сега ще се обърне срещу нея. Всичко за още един мандат. Страхотен "слуга" на народа си. А руската му слабост направо блика от ушите му.

29

Анонимен

преди 3 години

Честито да им е на протестиращите "умни и красиви" щом тези двамцата на снимката ще ги представляват както и двете адвокатки на мафията Мая Манолова Костинбродска и Татяна Дончева -Ванко1.Но то вместо промяна стана ПОДМЯНА.

28

Щирлиц

преди 3 години

До МюлерВсе някой трябва да каже "А".Радев направи първите стъпки по този въпрос,и преди да ме апострофираш-да,той беше или може и още да е от БСП.

27

БРЕЙ, МНОГО!

преди 3 години

Този некъдърник, който беше готов да се жертва за къв да е министър в името на келепира - успя да се намърда в парламента! Брей, много хрантутници?! А тази до него на снимката, не беше ли Мериан *** - брей, много хрантутници ни чакат да ги храним! Българи, затягайте коланите до последната дупка, и запрятайте ръкави - работа ви чака, *** ще храним!

26

Мюлер

преди 3 години

До Щирлиц няма как да създадеш нов дом с червени фенери със старите служителки! Ако очакваш тези гущери да си отрежат опашките и да се превърнат в истински стойностни хора, дълго ще чакаш. Самия факт, че са обикаляли като малките цветарки по всички политически сили, трябва ясно да ти говори за "принципите" им!

25

северозапад

преди 3 години

На млада булка и малко прасе не се захваля ,защото не се знае каква сви-ня ще излезе някои още се сещат за тато ,а дано *** надали няма да се сщат и за Боко.

24

Синът на Щирлиц

преди 3 години

В Украйна си избраха шут за президент и днес се готвят за война !!! Помнете !!! Тук си избрахме *** шут за лидер ( Чалгаря ) и скоро ще се готвим за война ! Помнете !

23

Щирлиц

преди 3 години

Обществото иска ясни и изпълними закони и правила,по които да протича животът в тази разнебитена държава,и на него му е все едно кой,и под каква абревиатура ще въведе ред и законност,ако те ще важат за всички граждани.Обществото иска истинско гласуване и преброяване на гласовете,без изборен туризъм,без подарени детски за едни специални избиратели,истинска полиция,здравеопазване и образование.

22

Krom

преди 3 години

Интересен "феномен". Написах преди малко тук ...Мы хотели как лучше, а получилось как всегда един израз на Виктор Черномирдин, и ме .. изтрихте?! Защо бе хора? Вие нормални ли сте?

21

Анонимен

преди 3 години

На депутатите пенсиите по 5000лв. А народа като пумяри им дават 220 до 300лв. То ва ли са заслужили хората на България нему се види краят на кражби със евро фондове и поръчкови убийства и запушване на устичката на някой

20

Човекът

преди 3 години

Камери нямаше на изборите 4април да следят Бюлетините имали подмяна нямали подменени ли са списаците и ли повече бюлетини са вкарали

19

Анонимен

преди 3 години

Скапон е уникално нагла. Заедно със Сбабикон са чупили спалнята в не един хотел :D Дне двете влюбени гълъбчета си гугукаха един до друг като на селска седянка. Това ли са ви новите лица??????? Скапон беше през 1989г. в университета като комунисктка. Тези ли са новите лица? Хаджиженчо няма едно спечелено дело. О, неразумни и ю р о д е!

18

Човекът

преди 3 години

Мултигруп мафията БСП и Слави има такъв народ това си избраха народа

17

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"Ц. Боцко трепери да не влезе в затвора."Ц, това са опорките на "новите" лица. Абе другарю, тия текезесарски тактики кога ще ги смениш?

16

Анонимен

преди 3 години

Удобната подмяна тече нонстоп.Дотогава,докато всяка гумена глава се превърне чрез инжектиране в зомби.

15

Човекът

преди 3 години

Лъжат правителството внедряват мафията във парламента да ги о законят техни закони Да не може никой да ги пипне демек да са невидими вече в каралиса вътрешен човекът във правителството дявол работа е това

14

Анонимен

преди 3 години

До Човекът"Аз знам защо са там защото работят за мафията и организираната престъпна групировка в България"Те не бяха ли "новото лице" на България?Нали затова бяха предизборните лозунги?

13

Човекът

преди 3 години

Аз знам защо са там защото работят за мафията и организираната престъпна групировка в България

12

Анонимен

преди 3 години

И в Украйна,преди време поискаха промяна,омръзнало му било на народа...Сега си има шут комедиант,в цвят зелен и е на прага на война...Плана Дълес се изпълнява точно и неумолимо.