45

Циган

преди 3 години

Така е ние обичаме бьлгария - помощи има сичко

44

Бягат???

преди 3 години

Никой не бяга , освен ако не е от война . Да не би милионите англичани по света избягали са от Англия , или италианците от Италия??? Хората винаги ще търсят по-добро място за живот или просто ще опознават света.България е прекрасно място и затова никога няма да остане без жители

43

Loves2drive

преди 3 години

Лошо няма - свят голям, възможности и приключения има навсякъде. Всеки сам си търси щастието, било в БГ или извън. Мен не ме свърта на едно място повече от 4-5 години.

42

Сега

преди 3 години

Българите вече не бягат от България. Не е както през 90 те. Просто вече сме Европейци и целия Европейски съюз е наша родина. Все едно да кажете за някой американец че е избягал от Калифорния, защото си е намерил работа в Ню ЙОРК. ОК то пак си е в Щатите нали.

41

Анонимен

преди 3 години

Вчера показаха по ТВ, че за чужбина са заминали 6 хил човека, а завърналите се са над 30 хил.

40

Анонимен

преди 3 години

Тази Кремена е тръгнала по чужбина заради фалит. Сигурно пак Борисов е виновен,нищо че друга е причината..Важно е да се поддържа тренда за универсалния виновник за всичко!

39

IT-спец

преди 3 години

До В Скандинавия 41не е точно половин година а да кажем 4 месеца, после имаш 4 месеца бели нощи където си е светло постоянно а през тъмните дни на който му липсва слънцето отива до Канарските острови понеже стандарта го позволява, специално в Исландия зимата не е постоянно тъмна, най-тъмните дни са ноември декември и малко от януари и пак 5 часа светлина през деня..

38

Анонимен

преди 3 години

Да, комунистическата Тиква!

37

4epa

преди 3 години

КОМУНИСТИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!

36

Не бягат от България

преди 3 години

Те не бягат, просто използват изконното си правона свободно движение, приключенски дух и приеманена новите условия!

35

В Скандинавия

преди 3 години

Не е лошо ако можеш да издържаш половин година на тъмно и студено и си по-интровертен. Един приятел казва че и в Германия не е зле ако като характер си склонен да спазваш правила и заповеди и ограниченията не ти пречат.

34

IT-спец

преди 3 години

когато аз заминах далечната 1999-а година тогава беше глад, мизерия, престъпност и трябваше да ходя в казарма, това ме накара да замина, всеки си има някакви причини за да замине, относно IT-то което се е върнал .. технически аз мога да се върна и сега, мога да си работя през интернет но тук в Скандинавия живота е спокоен, имат инфраструктура, спокоен манталитет без злоба, завист, имат силни синдикати и здравна система, корупцията е на минимум и има за всеки.. как да искам да се върна ?

33

Анонимен

преди 3 години

Тоталната мизерия и безисходица.Глрдаш някакви бабички в администрацията с *** поглед на бездарен послушко и навсякъде, все едно всичко е умряло.

32

За българите

преди 3 години

В чужбина на 95 процента важи песничката за Чико от Порто Рико дето я пееше Лея Иванова, сещате ли се. Аз имам няколко съученици тръгнали с първата вълна увлечени от Американската мечта. Но някак не е станало като по филмите. Сега са щастливи ако успеят да съберат пари за да мога за 10 Тина дни да дойдат в БГ. Познавам и един дето избяга от съдия изпълнителя в Испания, остави жената и детето да се разправят със съдията. Познавам и един дето спа цяло лято на плажа защото нямаше пари- клошар .

31

Жалко, но факт

преди 3 години

Отговорът е две статии по-нагоре.

30

глас от тъдява

преди 3 години

Нали за това се борихме, да имаме свобода на придвижване и право на работа. Да можеш като станеш сутринта , да вземеш самолета , да пиеш безплатно кафе на летището в Мюнхен и вечерта да се прибереш.

29

Христо Христов

преди 3 години

До 27" Не се издържа в свят изтъкан от лъжи, омраза и двуличие." - така е в ес. Пример Урсула фон дер Лайен. Или холандският евроатлантически премиер Рюте: "лъжата в политиката не е грях" или "излъгах съзнателно парламента".

28

ШибиРиби

преди 3 години

Мъжете рунтавясали пръчове жените съсухрени пушачки гоебаф народа ***. Два файтона софийски тарикати се редуват кой да хапе кокала и децата им да учат на държавна сметка по чужбина. Аре бегай нема нужда

27

Христо Христов

преди 3 години

До 19"Държавна сигурност продължава да управлява тая нещастна територия," - ще управлява я. В нато сме, а натовците соломон паси и александър йорданов помогнаха на луканов да не се разпада бкп и да нямалустрация.

26

до евала

преди 3 години

Хахаха и моите! Две прости анорексички, състезават се кой ще отслабне повече и ще роди по-рано дете на мутра ахахахах