21

456

преди 3 години

Паметник се прави с конкурс и авторът му се избира с такъв.

20

Анонимен

преди 3 години

Паметника е същия както от интродукцията на МосФилм. Абсолютно копие!Само дето другарката и другаря са заменили сърпа и *** с току що ваксиниран пациент!

19

Гладен Журналист

преди 3 години

Тоя склуптор може да изкара много повече пари ако предложи произведенито си на Швеция, но под заглавие: "Събиране на трупове по улиците в найлонови чували"Както може би знаете, в Швеция никога не е имало локдауни и не са се носили маски. А ресторантите им пълни, училищата също.

18

Аз съм тъп, вие не:)

преди 3 години

Уважавам медиците, но такива почти не останаха. Почти всички се наредиха на опашката за трохи от далаверката, наречена Ковид. Склупторчето и то е намазало!

17

Анонимен

преди 3 години

Паметникът се нарича "медици къртят пейки"

16

Лекар от Бургас

преди 3 години

Трябва да се почетат колегите.Склуптурата изглежда според мен доста нелепо,поне това което се вижда на снимката.Мир на праха им.Познавах ги и съм работил с някои от тях.Бяха професионалисти.

15

Анонимен

преди 3 години

В момента здравната система е срината.Даже се очудвам, че все още има желаещи да работят.

14

Анонимен

преди 3 години

Не е пияница,а ранен на Бузлуджа.

13

кръпел

преди 3 години

тия ми приличат на пияници ....само едно шише с ракия в ръката му липсва на припадащия

12

Анонимен

преди 3 години

Ние пак в София продължаваме да ги обиждаме и да ги бием.

11

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

До 9Май автора е нацелил символикатаДвамата доктори хванали безпомощен чевек и му смъкват последната риза от гърба.Топ отговор бате.Искрено се смях - благодаря, ако можех щях да ти сложа 20плюса.А иначе дано не го изтипосат тоя коптур в морската градина, че ще трябва да го гледам всяко лято.

10

...

преди 3 години

Много скоро предстоят годините в които здравната система ще се срине тотално, в резултат на дефицита на медицински персонал, и тогава вече ще ревете. Работете и вие за 800 лв в смазваща обстановка, лоша материална база и не на последно място с простия и нагъл средностатистически българин.

9

кът го каза тъй

преди 3 години

Аз на пожарникари и полицаи също не виждам, но явно схемата е друга.

8

Анонимен

преди 3 години

Май автора е нацелил символикатаДвамата доктори хванали безпомощен чевек и му смъкват последната риза от гърба.

7

Анонимен

преди 3 години

До АзКато изпаднем в нужда и ни кажат "плащай или умираш" ги оценяваме по достойнство.

6

Аз

преди 3 години

Аз подкрепям идеята. Всички вие, които сте против лекарите- ако ви се наложи да се лекувате , стойте си у вас. Българина е неблагодарно жи*вотно, държи се така, като , че все другите са му длъжни. Трябва да изпаднете в нужда и тогава ще оцените труда на медиците.

5

Анонимен

преди 3 години

По-реалистично ще е две фигури на лекари, които изоставят пациент да умре на стълбите.

4

Анонимен

преди 3 години

Опитват се да им създадат някакъв героичен ореол, но българските лекари вече са си извоювали име и слава на алчни търгаши.

3

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Преди месец ходих при джи пито, поисках му рецепта и болничен за ЦЕЛИ 10дни....Ей все едно в джоба му бръкнах, при положение, че не съм го посещавал от години.Нито направление съм му искал нито нищо, ама с такава досада ме прегледа, че едвам не му теглих една дълга балканска.Не забрави да ми напомни при първа възможност да ида да се ваксинирам.сВика ми:Стига с тия жълтини дето четете - Зенека е най добрата ваксина...А какво се оказа после.На доктора с любов - аре у лево, не мерси!!!

2

Анонимен

преди 3 години

Какво ще напишат на паметника "лекаря и добре да щави пациентите умира и друг се ражда..."