52

Чака рака хип хоп

преди 3 години

И нека Шоуто започне ДНЕС!!

51

Анонимен

преди 3 години

Как ще потегли работата на новоизбраните депутати ще се види от избора на председател на НС. Досега председател се е избирал от състава на най-многобройната група, но е твърде вероятно провокативно предложената кандидатура на Цвета К. да не бъде приета. ББ има немалко по-дружелюбни, склонни на отстъпки и по-умни депутати, които биха се справили по-добре от Цв.К. с разногласията между ПГ при вземане на решения, но така е решил Боце. Важното е какво ще решат депутатите..

50

Анонимен

преди 3 години

Направо насрочвайте нови избори.

49

Анонимен

преди 3 години

В парламента има 165 представители на народа и 75 представители на мутрите. Кой от какви интереси ще се ръководи е повече от ясно

48

Ф.С.В.

преди 3 години

до 61 -аххахахахахахахахах

47

Анонимен

преди 3 години

За 75 депутати е ясно, че ще работят против интереса на народа.

46

Анонимен

преди 3 години

Днес се открива новото народно събрание - на същата дата потъва Титаник - съвпадение?!

45

Екскурзовод

преди 3 години

За всички депутати с пълни чекмеджета-Моля заповядайте на екскурзия до Занзибар или Дубай -за групи има отстъпка! за ВИП клиенти има възможност за нощувка в Дубай при апартамента на Черепите. в занзибар ще разберете истината за Ковид при посещение на гроба на Президента

44

Анонимен

преди 3 години

Разумното решение е нови избори, масово гласуване и мутрите вън и от парламента.

43

Баровеца

преди 3 години

Ами надявам се като изкажат думите на тази клетва да имат достойнството да я спазват поне на 70% : "Заклевам се в името на Република България да спазвам Конституцията и законите на страната и във всичките си действия да се ръководя от интересите на народа. Заклех се".

42

Анонимен

преди 3 години

Мутрите имат 75 депутати благодарение на негласувалите. Ако всички бяха гласували, мутрите щяха да имат около 40 депутати и щяха да са най-малката група в парламента.

41

Избирател

преди 3 години

Новите депутати ще работят по мярката 60 на 40. Но не като тази на предишните управляващи от Герб, а като 60 % негласували и само 40 % гласували на изборите. Правете каквито си искате правителста, а аз ще си правя бизнеса и парите. За да станат още повече. Служебни, експертни, коалиционни и изобщо каквито правителства искате, но те ще бъдат одобрявани от не повече от 10 - 15 % от хората в страната.

40

Анонимен

преди 3 години

Разумното- Правителство на ГЕРБ за една година, подкрепено от ИТН, които да си поставят условие за изпълнение на исканията от референдума. Така и питата цяла и стомаха цял. Всички печелим. Няма да има сътресения в държавата а ГЕРБ ще бъдат обуздани от ИТН. Пълната смяна ще почака докато мине пандемията и се получат парите от ЕС. Другото е система- нагодиго и загуба на пари за възстановяване. За да управлява Слави трябва да е подкрепен от БСП или ДПС или ГЕРБ. Е, тогава за каква промяна говорим?

39

se

преди 3 години

Много бързо ще свият знамената на ,,победата".Факта ,че новиизлюпени ,,политици" чалгаджии отправят заплахи е сигнал за народа ,че нищо добро не се очаква. Да говориш за Крумовски закони в 21 век е израз на безсилие и липса на визия в съвременния свят.Вместо да мислят за развитие и модерна България чалгаджиите ни връщат 16 века назад когато меча и лъка са били средствата за покоряване на народи.Срам,че има хора със примитивно мислене в новата политическа ,,класа".

38

Анонимен

преди 3 години

Ясно е, че 75 от депутатите ще работят за интересите на чекмеджетата, а за останалите не знам.

37

Шиши

преди 3 години

Поцинкованата кофа не ме е уволнила!

36

Анонимен

преди 3 години

75 мутри в новия парламент - много са.

35

Шиши

преди 3 години

Аз имам само един работен ден в Парламента -за 4 години! И *** НЕ МЕ Е УВОЛНИЛА!

34

Във всички

преди 3 години

НС до сега е имало задкулисие, но в настоящия то буквално КРЕЩИ. Само не разбирам защо всички се правят на слепи.

33

Викой

преди 3 години

Пълна порнография и простащина ще е този парламент . Какви нови лица --- бабички и дедовци изкуфели. Гейове и лъжци. ***. Рибари яйчари и доматари. Но тия дето ги избраха младите ще видят какви утепляци са избрали.