72

ГЕРБ=Мафия

преди 3 години

Време е да махнем мафията от властта.

71

Анонимен

преди 3 години

Очаква се виенето на мутрите в парламента днес, да е голям цирк.

70

Баровеца

преди 3 години

До 77 : Ха-ха-ха !

69

Циркът се събра

преди 3 години

Арменецът Бабикян, ояден, преял се загрижил за българският народ. Щял да ги прави богати. Аз арменец да дава на другите не се видял. А вие?

68

Електра

преди 3 години

Колко ли ще просъществува тая сбирщина от червени ***. Народа ни, който години наред беше чалга-росван за първи път прати толкова много Импексови крадливи хиенина куп, за да го оглозгат за последен път...

67

до к.54

преди 3 години

Поискайте справка как и за коя партия гласуваха в ИС на Факултето, кв."Хр.Ботев" и в другите квартали, населени с роми и ще разберете кои хора най-много обичат ББ. Впрочем, на 05.04. медиите посочиха в кои квартали масово се гласуваше за премиера от Банкя. Така че се оказа, че парите все още са мощен стимул за определени гласоподаватели. ГлП обаче подгони гласувалите за В.Божков.Той не е виновен за лошото представяне на ВМРО. Да се надяваме, че МП ще подслони прокурорите,както е било 129 години

66

Ф.С.В.

преди 3 години

Момчета- Шоуто почва в 09-00!! Хайде пред ТВтата да се смеем !! Ще бъдем свидетели на смачването на ГЕРБ!!

65

Анонимен

преди 3 години

Приказаката за сестрата дето била к..ва и после еди да доказваш, че нямаш сестра. Кои са мутрите и кои ги създадоха? БСП създаде мутрите- те дадоха и парите в куфарчетата и бухалките в ръцете на спортистите, които бяха хранениците на БКП и те ги ползваха както са ползвали еничерите. Кои отиваха в спортни училища, където в буквалния смисъл ги хранеха -деца от бедни семейства. После дойде промяната и те останаха без храна и БСП ги използва. Това е. И Слави е един от тези храненици или мутра.

64

Ф.С.В.

преди 3 години

Единственият който не открадна НИЩО за 32 г "Преход" и мислеше за народа -бе Жан Виденов -но такъв америкаски сценарии му спретнаха бившите Комунисти и нови Диви Капиталисти -че почти събориха Държавата- подобен сценарии се беше разиграл и в Турция- смачкване на лирата-Но Ердоган е могъщ!

63

Чоко

преди 3 години

Кога народен представител се е интересувал от тежненията на народа. Той е там за да инкасира. Като знам цената на мандата, тези пари трябва да се върнат по някакъв начин.Като сложим, че един куп от тези които са в парламента не знаят защо са там, картината се прояснява. Така или иначе втори път в парламента няма да има така, че защо да не осребрим присъствието си там. Това е логиката на депутатите.

62

Анонимен

преди 3 години

Интересът на народа е ясно изразен на изборите - за мутри вън от властта гласува мнозинството от народа.

61

Анонимен

преди 3 години

Надеждата на България е, че мнозинсвото в парламента е на противниците на мутрите.

60

Ф.С.В.

преди 3 години

Много обичам дневни шоу програми -Та да питам кога почва СУтрешното Шоу?? Кога да застана пред ТВто и да се смея)))

59

???

преди 3 години

Кой ли ще е председател на парламента? Дали ще е от антимутренското мнозинство или ще е от мутренското малцинство в парламента?!

58

Рошко

преди 3 години

Народът е казал- в четвъртък ако започнеш една работа тя ще трябва да се поправя. Така, че нови избори! Тогава поне три кудкудякащи ще са вън от парламента, а на другите ще им дойде акъла. Ако я докарат до трети избори- народът ще ги измете до един. Ние не сме Белгия. Щом на тази дата е потънал Титаник, най-верятно и на 240-те ще им се случи същото. Всички те вкупом излишни станаха! Нали виждате новите- Тошко африкански за какво ще прилага крумовски закони. Какъвто им вида такъв и акъла им

57

Анонимен

преди 3 години

Възможно е, правителство подкрепено от петте антимутренски партии в парламента, но по-добрия вариант е нови избори, без фалшификациите и без купените гласове

56

Анонимен

преди 3 години

Цирк Дю Солей ряпа да яде пред тези у парламента

55

Анонимен

преди 3 години

Хайде, не се излагайте с тези мутри и шутове в парламента. Абсурд е да ви управляват професионални смешници шоумени. Не признаваме тази мутренско-шутовска власт.

54

Ф.С.В.

преди 3 години

искаме Поцинкованата кофа за Председател -иначе няма да има на кой да се смеем и ще е скучно!

53

Шериф Джони

преди 3 години

ДЕПУТАТ ДА ЗАЩИТНИК НА НАРОДНИТЕ ИНТЕРЕСИ ТАКОВА ЖИВОТНО НЯМА