175

Анонимен

преди 3 години

"Бойко се е тревожил за България,а не за себе си,европейските политици са се тревожили за България,затова го защитиха!"187,благодаря,че ме разсмя! Невероятно е,че има хора,които мислят подобни глупости!

174

Анонимен

преди 3 години

Ивайло Калфин премиер на България урааааааааааааааааааааааааааааааа 10 езика перфектно говорящи а какви нищожество ни управлява 12 години една книга е прочел,български не може да говори камоооо ли чужд език ,сикаджиска мутра,крадял коли на времето и му се радват егати тъпия народддд.

173

Анонимен

преди 3 години

Никой гербер или човек от Пеевски НЕ трябва да се страхува от закона! Законът ви позволяваше десет години да го заобикаляте и да си пълните гушките. Законът не позволяваше на работещите да си плащаме сметките за парно. Сега законът ще реши какво ще стане с крадците и убийците от ГЕРБ и ДПС

172

Анонимен

преди 3 години

Е то е ясно, написаният ви план е до 2025 да ни тормозите с Ковида и ваксините, това се подготвяше лека по-лека още от 2015г. по всичките ви световни форуми по които ходите лидерите като мухи без глави.

171

Анонимен

преди 3 години

Не давайте властта на Слави, това ще е нацонална катастрофа за България, той наистина ще донесе ада със себе си, опомнете се, докато не е късно и не са ви превърнали във втора Украйна! Бойко се е тревожил за България,а не за себе си,европейските политици са се тревожили за България,затова го защитиха!За всеки гласувайте,само не и за Слави!Слави ,никой не те е канил, ти си неканен и нежелан гост,върви си и спаси България!

170

Анонимен

преди 3 години

Пак лъже. Как да не гизборите, че пак да "спечели". Не е невъзможно, ама ще е много по-трудно.о е страх, като при служебно правителство няма да успее да нагласи

169

Анонимен

преди 3 години

Слави от един концерт в Англия взима по един милион нищожество мутрите ли му ги дадоха нищожествооо Амебааааа си ти същия като тиквата треторазряфна мутра крадяла коли в Чехия.

168

Анонимен

преди 3 години

Носи ада за теб нищожествоо защото няма да си вземеш 20 лв да хвалиш най простия вожд по мрежите нищожествааааа вие сте едни нищожестваааааа.

167

Анонимен

преди 3 години

До АнонименМирише на гадно и на конфликти около нас, а сега и Слави ни сервираха,без да го искаме, хора ,България е в опасно положение в момента, върнете ЕНП партиите на власт,БСП,ДПС, затова всички политици от Европа,Израел,ЕНП и др. защитаваха Бойко,а не заради ЕНП или самия Бойко, България е в опасност!Слави,върви си,ти носиш ада със себе си!

166

Анонимен

преди 3 години

Ще видите кои са мутрите. Откъде взе Слави милионии за да започне бизнес, да купува скъпи имоти,коли, да прави телевизия? Кой имаше такива пари в началото на 90-те години. Тези дето ни обраха и ни докараха до просешка тояга. Слави си е слуга на БКП/БСП/ и ще го видите много скоро. Само, че всико ще е пак за наша сметка. По делата ще ги познаете. Нали нямаше вирус? Как пък успя да го разболее веднага след като казаха резултатите?

165

ОФ-ето

преди 3 години

до Анонимене вие от ОФ, ако имате нагло.стта да лъжете избирателите, че сте новите лица и се явите пак на избори НАИСТИНА ЩЕ БЪДЕТЕ ИЗМЕТЕНИ ЗАЕДНО С РУМБАТА фигурант

164

Анонимен

преди 3 години

Чекмеджанне стига с тия герб бе отвори си очите бе отвори Интернета ,отвори сайта на Боец нищожество какво ми хвалиш герб слушай мишо бирата,слушай как ги оправя с 200,слушай Мавродиев,слушай как к.р се набива слушай за турски поток,гледай за Барселона, гледай за дясната му ръка сталиййскиии ,още хиляди щуротии сътворени от това нищожество което и български не може да говори ,прегледай на перата профила Бойко е крадял коли в Чехия и още и още и ти тук ми пишеш герб да се връщат на власт.

163

Анонимен

преди 3 години

Не се страхувайте, революцията и гилотината още не са дошли. Мъдрият български народ предпочете да избере шутове в парламента, вместо да ви измете всичките, както ви се полага.

162

Анонимен

преди 3 години

Не подценявайте Борисов! Той вече има добри съветници, а и не е маловажно, че има добри контакти в ЕС, САЩ, Турция, Гърция, Румъния, Унгария и т.н И с Путин намира добър подход. Който и да е след него ще трябва тепърва да се доказва и да му повярват, а това иска време. Радев бе избран след като Решетников даде съгласие. Не го забравяйте! Повечето от нас са сменяли работно място. Колкото и да си можещ на новото място се доказваш. Другото са приказки на незрели хора, още прохождащи в живота

161

Анонимен

преди 3 години

Толкова бързо не става пич ,поне още 12 години трябва да оправя на тиквата бакиитее който е свършил за 12 години .

160

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ и ЕНП да се връщат на власт, защото е опасно Слави про стия да влезе във властта!Искаме си ЕНП обратно във властта,БСП също, Слави да си върви или да изчака!Хора,опасно е за страната,затова всички са омърлушени и никой не иска Слави,но политиците хем не го харесват,хем му се подчиняват от страх,ще ви направят втора Украйна,събудете се,докато не е късно!Не давайте властта, ЕНП партиите и ГЕРБ да се връщат на власт, Бойко се е тревожил за България,а не за себе си,това е голата истина,очакв

159

Анонимен

преди 3 години

Станислав ще оправи нещата, вече по улиците текат реки от масло и мед, виж през прозореца!

158

Читател

преди 3 години

За Борисов гласуват армията от държавни, общински служители,калинки от агенции,засмукващите тлъстите обществени поръчки,мвр,съд,прокуратура и ци.аните без които не могат.Всички тези негови "избиратели",тежат като воденичен камък на вратовете на поне 80% от българите.Предизборно батката развързва народния чувал,раздава на горепосочените хиени,които не гласуват за нищо друго,освен за тлъстите си заплати и охолен живот.Другари,тръгнете си с мир,защото няма да стигнат камъните този път!

157

БАБИКЯН

преди 3 години

до Тиквунийбъркаш, явно си някъде от дълбоката провинция и не знаеш, че контактите между ГЕРБ и Черапа се движеха от Цв.Цв. и когато изпадна от джипката Цвък и се развалиха отношенията между Баце и чичо Васко, който до тогава кротуваше

156

Анонимен

преди 3 години

До аз-ътСъветници на Радев са уличени в шпионаж в полза на Русия, прокуратурата просто събра доказателствата. Не ви отърва, че Гешев не ви козирува!