192

Натанаил

преди 3 години

Най-притеснителното нещо е, че при смяна на власта винаги следва дълъг процес на нагаждане на слоевете, уреждане на фирмите и смяна на директорите на големите държавни предприятия като АЕЦ Козлодуй и ТЕЦ Марица Изток 2. Междувременно всички важни започнати проекти или ще бъдат замразени или ще бъдат бързо завършени, а тези в проектен етап ще бъдат спряно до изясняване на ситуацията. В крайна сметка обикновения човек бива ощетен защото важни проекти от които зависи поминъка им ще спрат. Жалко!

191

до 216

преди 3 години

Много си прав....''мутри вън'' хахахах тя Мая Манолова щото е една невинна хризантема, дупнишка магьосница от партията още от как се епръкнала на тоя свят, комунисткаа до дън душа и като разгневена леля бълва хейт само това умее

190

Евстат

преди 3 години

Изпрати се! Мутри вън!.... Има такъв народ..... Що за партии са това. И как може народа да е толкова сляп. Един политолог описа много добре ситуацията покрай партията на Слави Трифонов. Има такъв народ нямат гласоподаватели и електорат, те имат публика. Нищо повече от фенове на музиката му. Защото нека всички си признаем дружно, че всяко домашно сбиране с промишлени количества ракия завършва със Слави Трифонов - кючек китка асорти или нещо такова.

189

Анонимен

преди 3 години

До ГошоПрав си ама тогава излиза, че Левски и Ботев са си дали живота напразно и сега добровлно ставаме колония на ЕС и САЩ и ни потурчват.

188

Един българин..

преди 3 години

Абе човек,спри малко с плещенето на глупости бе. Излагаш се,а то и никой не ти обръща внимание. Ти си никой,част от пейзажа,онези двете каки те взеха,защото ако някой все пак гласува за тебе,да бъде техен глас. Адвокат! Я по добре кажи къде си завършил и колко опит по съдебните банки имаш. Защото...ти май само си специалист по...жалбите!

187

Тишката

преди 3 години

Най-разумното нещо което Бойко Борисов може и сигурно ЩЕ направи е просто да остави лешоядите да се самоизядат. От друга страна, той не може и 5 минути да изтрае и задължително ще изтърси някоя нова простотия. Такъв егоцентрик на Бойко може да бъде само един друг човек и името му е Слави Трифонов. Останалите са като хиени дошли да оглозгат мършавия труп след като лъвът се е нахранил.

186

Евлоги Хаджигенов

преди 3 години

Политиката в България е фарс, а партиите са бизнес начинания. Това дело продължава вече 31 години. Няма идеология, няма политика, има бизнес интереси, както на регионално областно ниво, така и на национално, така и на глобално защото в битката са намесени САЩ, Русия и ЕС, а скоро може и Турция с все повече растящите империалистични нагласи на Ердоган. Все пак, ако някой гледа на Слави Трифонов като на месия, значи е пропуснал изявите му през годините.

185

Ха ха ха

преди 3 години

Не харесвам Слави,ама никак не го харесвам ,но в случая от вас не може да се вреди да каже нещо! Не се наприказвахте седмица и половина,то не са закани ,кавги и простотии,а още не сте влезли в Парламента. А от утре си представям , какъв цирк ще спретнете....

184

Гошо

преди 3 години

До АнонименПрав си, но гледаш твърде ограничено на нещата. Истината е че независимо кой е на власт, всички са подвластни на САЩ. И ГЕРБ са, и БСП бяха и ще бъдат, а сега и Слави Трифонов и хората му ще са същите ***.

183

Жалко за народа

преди 3 години

Харчигенов, хем боли, хем сърби...

182

Време за промяна

преди 3 години

Хаджигенов поне казва какво според него трябва да се прави в новия парламент. Другите засега се ослушват, но време е и те да започнат да говорят.

181

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 205ГЕРП са едни слуги и яничаре на САЩ. Дори Митов е бил на обучение в Демократичната партия на Бидона. Бг е колония на САЩ и няма нито армия нито собствена политика. Какво може да очакваш от такива политици слуги освен че ще скубят бг народа докато го има и ще се кланят на Херо Мустафа..

180

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се помни 2013 година!ГЕРБ е сила, която здраво се е окопала във всички власти.Продажно правителство, предсрочни избори = няма такава държава, защото има такъв народ!Готови ли са на саможертва днешните ни избраници?

179

Читател

преди 3 години

-163-ЦСКА-4-ти километър.Толкова си *** индивид,че това е болестно състояние,ще се равнява на КОВИД-20!Защо мразиш българите,бе куче побесняло!?Какво ти пречи да бъдеш нормален човек?Толкова си баталясал в простотията,че скоро няма излизане за теб от ямата!

178

Анонимен

преди 3 години

Охо ,ако влезе в НС ще изпее някоя песен ,къв политик Шер като се крие от хората

177

Анонимен

преди 3 години

Мутрите какво казват, че не ми е ясно.

176

Анонимен

преди 3 години

Тоя пък бил готов за премиер.То и аз съм готов бе!Като те гледам ,ще бъда триста пъти по -добър.

175

Анонимен

преди 3 години

сега като седнеш вътре с какво искаш да те мерим

174

Анонимен

преди 3 години

Пък лаланръо по телевизора е типично за ниски мъжленца с дълбоки опасения за собствените им възможности. От шайката таня/мая/малкото адвокатче, двете баби са за предпочитане.

173

Анонимен

преди 3 години

*** урвата на боко!