231

ГОСТ

преди 9 месеца

ПРИ ДЕПУТАТИТЕ НА СЛАВИ ИМА ВНЕДРЕНИ КАЛИНКИ... ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ ГО ДЪРЖАТ И С КОМПРОМАТИ... ЗАТОВО Е ТОВА МЪЛЧАНИЕ ОТ НЕГОВА СТРАНА ПОНЕЖЕ Е В ШАХ... А НА ГЕРБ И ДПС САМОДОВОЛНО ПОТРИВАТ РЪЦЕ...

230

Ха-ха

преди 9 месеца

Друго си е Мая да не млъква ... :)Кой ви смята за фактор, че да говори с вас

229

Анонимен

преди 9 месеца

Прав е човека. Мълчанието е нетипично за политиците. Политикът трябва да плямпа празно и нищо да не прави!

228

tt

преди 9 месеца

горко ни, тежка участ очаква народа с тези управници, а тези които ги избраха ще разберат грешката си, но ще плащаме всички... същата грешка както със Симеон Сакскобурготски

227

гражданин на София

преди 9 месеца

Да уточним ИТН не е спечелила изборите,на второ място е, с 8% по-малко от спечелилата партия ГЕРБ.Всичко остатало е въпрос на задкулисви договорки с неясензадаващ тона!

226

Глупости

преди 9 месеца

КОГАТО ХАДЖИГЕНОВ , СЪБЕРЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ , КОЛКОТО СЛАВИ ....ТОГАВА ДА ПРАВИ ИЗЯВЛЕНИЯ!НЕ СЪМ ПРОРОК , НО ...ТОКУ-ВИЖ МОЖЕ ДА СЕ ИЗНЕНАДА ЯКО , ОТ ПЪРВИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ НА И.Т.Н!

225

Анонимен

преди 9 месеца

Хаджихиенов е най-добре да млъкне!

224

Я па я..!

преди 9 месеца

Слави не е политик, за да се държи като такъв.Не е никакъв.

223

Анонимен

преди 9 месеца

ХАДЖИГЕНОВ ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ КАТО СЛАВИ И ТОГАВА ДА ПЛЯМПА.

222

ятак

преди 9 месеца

нетипи4но било политик да мъл4и . абе *** какъв политик е 4алгаджията ако0 не му е написано тоя едно изри4ениене може да върже . а колкото до тебе на бабами магарето ше е десет пъти по добър министър яако питате някои истински бизнесмен за т . дон4ева то небиха е назна4или дори за 4иста4ка

221

Анонимен

преди 9 месеца

мутрите почнаха да оплюват хората, но СЛАВИ им разпра червените хастари на бойко сълзи му текат като му го туриха с 200

220

Валентин Вацев

преди 9 месеца

ТОЗИ ДЖЕНДЪР ХАДЖИГЕНОВ---ДА СЕ МАХА ОТ ЕКРАНА.ЗАЕДНО С МАФИОТКАТА МАРИА КАПОН !КАК МОЖЕ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ДА ГЛАСУВА ЗА ЛИСТАТА на МАЯ МАНОЛОВА..С ТЕЗИ ДВАМАТА ВЪТРЕ ???ТЕЗИ СА ЗА ЗАТВОРА . ОСОБЕНО ТЮЛЕНА КАПОН .БАБКИШКЯН и ТАТЯНА ДОНЧЕВА ПО--БИВАХА..АМА НЕ И ТЕЗИ ДВАМАТА!....ЗАЩО МАИЯЯЯ , ЗАЩО ГИ ВКАРА В ПААРТИЙКАТА СИ ??

219

Тикволандия

преди 9 месеца

До Анонимен 224: Не е казал такова нещо Тошко Йорданов.По повод на това, че Благой Цицелков (умишлени или по грешка) казал, че ИТН ще приеме подкрепа от ГЕРБ и ДПС, Йорданов е казал:"Ако бяхме в Крумова България, за тази лъжа щяха да липсват части от тялото на това момче с микрофона.е, можел е и да не го казва, но и не е баш така, както ще го прердставя сега гербаджийската тролска дружинка.

218

Анонимен

преди 9 месеца

ОТ ТОШКО АФРИКАНСКИ ДО ТАТЯНА ДОНЧЕВА Т.Е. ИЗБРАНИТЕ СРЕЩУ ГЕРБ.... ТОЛКОВА СА УМНИ И ИНТЕЛИГЕНТНИ,ЧЕ НЯМА НУЖДА ДА ИМАТ ОПОЗИЦИЯ.... ТЕ САМИ ЩЕ СЕ РАЗКРИЯТ И САМОНАКАЖАТ ДО 1месец.... ЗАПОМНЕТЕ ТОВА ???

217

Анонимен

преди 9 месеца

Днеска Тошко (секретарката на учиндолеца се изказал че ще реже ръце , крака и тнт на непослушни журналисти) .С подобни без-мозъчни изказвания , тея чалгарски мегаломанчета няма да изкарат и 3 месеца .Определено ще има нови избори есента.

216

Време за промяна

преди 9 месеца

До Натанаил: Притеснително или не, пренареждането е неизбежно. Гербаджийската дружинка се е окопавала в държавната администрация три мандата. Това са фибрите на гербаджийството. Ако новото правителство не ги поразчисти, няма да успее да промени много нещо.

215

Сега

преди 9 месеца

Ежедневно ще слушаме представител на около 1% от българите ли !??

214

Анонимен

преди 9 месеца

Това му беше големия зор на адвоката! Да се намърда в Парлемента! Сега вече всичко му е разрешено, а баламите дето му гласуваха - по една студена вода.

213

Анонимен

преди 9 месеца

Когато чуете че някой иска да смени старите кадри в съдебната система както в Румъния с нови.Когато иска да построи още затвори.Когато се обяви за независими конкурси за всички държавни служби и докара българчетата от чужбина.Електронизира цялото управление и промени изборния кодекс.Когато реши да премахни фирмите за чистота,строители на пътища и производителите на хапчета на едро.Когато сменят граничната полиция и митниците шефовете с все главния секретар и др.Тогава може да се надявате на нещ

212

АДВОКАТЕ АДВОКАТЕ

преди 9 месеца

ЮНА ЛИЛАНКА!!! ХЕ ХЕ ХЕ!!! ПОКУПКО - ПРОДАЖЕН.