212

Ха-ха

преди 3 години

Друго си е Мая да не млъква ... :)Кой ви смята за фактор, че да говори с вас

211

Анонимен

преди 3 години

Прав е човека. Мълчанието е нетипично за политиците. Политикът трябва да плямпа празно и нищо да не прави!

210

tt

преди 3 години

горко ни, тежка участ очаква народа с тези управници, а тези които ги избраха ще разберат грешката си, но ще плащаме всички... същата грешка както със Симеон Сакскобурготски

209

гражданин на София

преди 3 години

Да уточним ИТН не е спечелила изборите,на второ място е, с 8% по-малко от спечелилата партия ГЕРБ.Всичко остатало е въпрос на задкулисви договорки с неясензадаващ тона!

208

Глупости

преди 3 години

КОГАТО ХАДЖИГЕНОВ , СЪБЕРЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ , КОЛКОТО СЛАВИ ....ТОГАВА ДА ПРАВИ ИЗЯВЛЕНИЯ!НЕ СЪМ ПРОРОК , НО ...ТОКУ-ВИЖ МОЖЕ ДА СЕ ИЗНЕНАДА ЯКО , ОТ ПЪРВИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ НА И.Т.Н!

207

Анонимен

преди 3 години

Хаджихиенов е най-добре да млъкне!

206

Анонимен

преди 3 години

ХАДЖИГЕНОВ ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ КАТО СЛАВИ И ТОГАВА ДА ПЛЯМПА.

205

ятак

преди 3 години

нетипи4но било политик да мъл4и . абе *** какъв политик е 4алгаджията ако0 не му е написано тоя едно изри4ениене може да върже . а колкото до тебе на бабами магарето ше е десет пъти по добър министър яако питате някои истински бизнесмен за т . дон4ева то небиха е назна4или дори за 4иста4ка

204

Анонимен

преди 3 години

мутрите почнаха да оплюват хората, но СЛАВИ им разпра червените хастари на бойко сълзи му текат като му го туриха с 200

203

Валентин Вацев

преди 3 години

ТОЗИ *** ХАДЖИГЕНОВ---ДА СЕ МАХА ОТ ЕКРАНА.ЗАЕДНО С МАФИОТКАТА МАРИА КАПОН !КАК МОЖЕ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ДА ГЛАСУВА ЗА ЛИСТАТА на МАЯ МАНОЛОВА..С ТЕЗИ ДВАМАТА ВЪТРЕ ???ТЕЗИ СА ЗА ЗАТВОРА . ОСОБЕНО ТЮЛЕНА КАПОН .БАБКИШКЯН и ТАТЯНА ДОНЧЕВА ПО--БИВАХА..АМА НЕ И ТЕЗИ ДВАМАТА!....ЗАЩО МАИЯЯЯ , ЗАЩО ГИ ВКАРА В ПААРТИЙКАТА СИ ??

202

Тикволандия

преди 3 години

До Анонимен 224: Не е казал такова нещо Тошко Йорданов.По повод на това, че Благой Цицелков (умишлени или по грешка) казал, че ИТН ще приеме подкрепа от ГЕРБ и ДПС, Йорданов е казал:"Ако бяхме в Крумова България, за тази лъжа щяха да липсват части от тялото на това момче с микрофона.е, можел е и да не го казва, но и не е баш така, както ще го прердставя сега гербаджийската тролска дружинка.

201

Анонимен

преди 3 години

ОТ ТОШКО АФРИКАНСКИ ДО ТАТЯНА ДОНЧЕВА Т.Е. ИЗБРАНИТЕ СРЕЩУ ГЕРБ.... ТОЛКОВА СА УМНИ И ИНТЕЛИГЕНТНИ,ЧЕ НЯМА НУЖДА ДА ИМАТ ОПОЗИЦИЯ.... ТЕ САМИ ЩЕ СЕ РАЗКРИЯТ И САМОНАКАЖАТ ДО 1месец.... ЗАПОМНЕТЕ ТОВА ???

200

Анонимен

преди 3 години

Днеска Тошко (секретарката на учиндолеца се изказал че ще реже ръце , крака и тнт на непослушни журналисти) .С подобни без-мозъчни изказвания , тея чалгарски мегаломанчета няма да изкарат и 3 месеца .Определено ще има нови избори есента.

199

Време за промяна

преди 3 години

До Натанаил: Притеснително или не, пренареждането е неизбежно. Гербаджийската дружинка се е окопавала в държавната администрация три мандата. Това са фибрите на гербаджийството. Ако новото правителство не ги поразчисти, няма да успее да промени много нещо.

198

Сега

преди 3 години

Ежедневно ще слушаме представител на около 1% от българите ли !??

197

Анонимен

преди 3 години

Това му беше големия зор на адвоката! Да се намърда в Парлемента! Сега вече всичко му е разрешено, а баламите дето му гласуваха - по една студена вода.

196

Анонимен

преди 3 години

Когато чуете че някой иска да смени старите кадри в съдебната система както в Румъния с нови.Когато иска да построи още затвори.Когато се обяви за независими конкурси за всички държавни служби и докара българчетата от чужбина.Електронизира цялото управление и промени изборния кодекс.Когато реши да премахни фирмите за чистота,строители на пътища и производителите на хапчета на едро.Когато сменят граничната полиция и митниците шефовете с все главния секретар и др.Тогава може да се надявате на нещ

195

АДВОКАТЕ АДВОКАТЕ

преди 3 години

ЮНА ЛИЛАНКА!!! ХЕ ХЕ ХЕ!!! ПОКУПКО - ПРОДАЖЕН.

194

Олеле

преди 3 години

Ама тоз щом и за кречеталото Т.Дончева спомена, ясен ми е !

193

Факт

преди 3 години

Държавният строй по нищо не се различава от фирмения такъв, дойде нов директор-началник, смени сите под него директорчета с негови хора, те пък почват надолу по веригата и лошото е, ч еи много кадърни и верни кадри си заминават по тоя начин.Отделно групировките и там настав ахаос във вече установения ред и пазар...абе нищо убуу не ни чака, ама нали искаха промяна, те ти промяна !