38

Анонимен

преди 3 години

Тая коза от Галъп винаги е говорител на някоя партия, която му плаща.

37

Анонимен

преди 3 години

Борисов какво е - пожарникар станал пазвантин и на тази база и премиер на България. Като Главен секретар на МВР Борисов беше пълен провал, както и като кмет на София и като премиер.

36

Анонимен

преди 3 години

Ц. Не е.Борисов дойде от политиката и се качи на най-високото място. С огромен управленски опит и хората му гласуваха доверие като на политик.Слави е друго явление. Тоя политолог е на Кремълска копанка.

35

до Да, ама не.

преди 3 години

ами да покани шефа на софийската пожарна за нов премиер.

34

Анонимен

преди 3 години

И аз си мисля, че дъртото, лъжливо, подло, алчно и страхливо ченге от СИК е незаменимо!Трудно се намира такава еманация на човешката низост...Слави наистина не може да се сравнява.

33

Анонимен

преди 3 години

Не е баш едно и също - ГЕРБ е партрия на мутрите, а на Слави не е на мутрите.

32

Анонимен

преди 3 години

Чалга партията "Слави Трифонов" ще даде един концерт в Партийния дом и всички партии заедно ще друсат кючеци и гюбеци.

31

Да, ама не.

преди 3 години

Не, не е едно и също. Борисов е бил пожарникар - професия уважавана в целия свят, после гл. секретар на МВР и Кмет на Столицата, след това направи партия, яви се на избори...и 12 години управлява и печели избори. А, Трифонов е бил продавач на мартеници, не завършил Консерваторията, после предаването Ку-ку. След като Костов го изпъди от ТВ, с парите на Овъргаз и Мултигруп, направи шоу, и прие образа на идолите му от ВИС и СИК, така 15 години опростачваше младите. "ГолЕм" политик, голЕм специалист

30

Анонимен

преди 3 години

Хората ясно си казаха кого и какво искат и кого и какво НЕ искат.Този шаман да си скъса дипломата ако има такава.

29

Анонимен

преди 3 години

Като му видя брадичката на тоз младеж,целия ставам в кръв.... На някой места.... И на жената долу е такава прическата

28

Вируса

преди 3 години

Трябва да се научим да четем знаците. Защо Слави се разболя навръх изборния ден? Вирусът е извънземен разум /скоро ще стане ясно, че извънземните не са като нас/ и ни дава знак. Ако не го разгадаем ще видим отмъщението му, за съжаление.

27

Анонимен

преди 3 години

Ако не са медиите да ги популяризират, нито за Бойко, нито за Слави ще гласуват хората. Народа гласува за медийно известни личности. Затова са едно и също. Просто Слави още не се е научил на далаверите на Бойко. Но има време да се научи.

26

Анонимен

преди 3 години

На болен управляващ-болна държава. Слави да се омита навреме, че иначе освен освен, че ще е аут от НС, като Бареков, ще загуби и бизнеса си.

25

Анонимен

преди 3 години

СИК или ВИС- все тая. Мутри. Или мутрите със САЩ или мутрите с КГБ. Това е менюто. Кое избирате, вие очакващи 5000 евро заплата, която върви с 1000% инфлация?

24

Не точно

преди 3 години

Това не е така. Бойко дойде на власт в разцвета на силите си, а ГЕРБ беше проект на баварци/Германия. Слави е припознат, от тази част на народа, която все чака някой да го оправи. Същите тези, които гласуваха за Волен, за Бареков, и т.н. Слави е с разклатено здраве, няма международна подкрепа. Няма как да направи и един кабинет, какво остава за три. На следващите избори, ако още ги има ще се борят да прескочат летвата. Слави може да се сравни с Бареков, не с Борисов. Няма да е точно.

23

изнервен

преди 3 години

Този козел взе много да ме дразни.

22

Анонимен

преди 3 години

Този същият им финансираше и протестите на жълтите павета.

21

Койчо

преди 3 години

Само като видя на първан брадичката целия се надървям

20

Анонимен

преди 3 години

МЪЖ ОТ ЧУЖБИНА ИЗВЪН ЕС Е ФИНАНСИРАЛ ГРУПА ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ- АЗ СЕ СЕЩАМ ЗА ЕДИН В ДУБАЙ- А ВИЕ....

19

баба мара

преди 3 години

и двамата са плод на работническо селската власт сега ще гледаме какво щеизмисли чалгаря борисов вече е ясен 12 години стигат никои да не се сърдинепрекъснато пишехме да се мисли на изборите това е измислено сега ще секарат за залата в нс кои къде да седне наи добре е борисов да вземе мандата иведнага да го върне