113

Евала

преди 3 години

Мангъров, ти си пич, единствения който им натрива носовете на щабниците. Мина им и тяхното време, всичко което каза ти, до момента се сбъдна - първо за личните лекари, които спряха да преглеждат болни /което всъщност им е работата/, второ - за това, че с/без маски с/без ваксини, 70% ще преболедуват - и това стана, трето - за това, че сме в 3та фаза на изпитване на ваксините - да така, вече и децата го виждат, че сме опитни зайчета. Прав си и за края на пандемията - безвъзвратно идва!!!

112

мангър

преди 3 години

"Смешно е аз да съм политик" не го каза преди изборите, а беше сигурен че ще оправи българите.

111

Риторичен въпрос?

преди 3 години

Е аз на коремни хирурзи и на ортопеди ли да вярвам какво ми казват за вирусите или епидемиолозите?

110

Колко вълни още?

преди 3 години

"... още 1-2 по-малки вълни в следващите седмици ..."Данните от септември м.г. до днес показват, че така наречените вълни зависят от ограниченията, налагани от правителството. Следователно, не може да се предсказва без допълнителна информация.В момента новозаразените намаляват благодарение на десетдневното спиране на детските градини, училищата и заведенията. Очаквам новото увеличение за започне в края на тази седмица и то ще се дължи на отменените ограничения.

109

До 112

преди 3 години

Белата златка сигурно си е сложил 4 Спутници вече.

108

mi

преди 3 години

пълна откачалка и мед ***

107

БАБИКЯН

преди 3 години

още един разбирач на пандемията, разбира се, че знае и може повече от НОЩ нали е завършил техникум по обществено хранене и е работил 6 месеца в английска кухня, като е рязал лук и чистил риба, миналата година в началото на карантините се яви на Орлов мост за да завъши дисертацията си по ползването на градинки и дворове за отходници

106

Анонимен

преди 3 години

Гробарите ще пукнат от злоба, че някой им говори срещу некомпетентния щаб :D

105

Анонимен

преди 3 години

Тов е един от малкото адекватни медици на ръководни постове в България, а като гелдам не само тук!

104

ЕЛИ

преди 3 години

ЕДНО ВРЕМЕ НАРИЧАХМЕ ТАКИВА КАТО МАНГЪРОВГОЛА ВОДА

103

Н

преди 3 години

Никой не взима под внимание какво каза Сидеров : Аз отдавна разработвам тази ваксина и вече я имам!Ама не ми вярват нещо.Не знам защо.

102

LOL

преди 3 години

Тоя скъса ли си дипломата вече? Една прогноза няма вярна.

101

Бау

преди 3 години

"Доц. Мангъров заяви и че се е върнал към задълженията си на лекар, след като не успя да влезе в парламента." т.е се върна да пречи и събира пари :D Върни се в професията, която ти прилага - шофьор на ТИР!

100

Анонимен

преди 3 години

Тоз депутат зачезна преди изборите и сега пак цъфна та върза, едно такова пролетно и следизборно.

99

Анонимен

преди 3 години

Пускат инжектираните в цял свят да се поразходят под галещите вълни на 5G антените. Скоро ви очаква грозен локдаун с нечовешки вой по медиите.

98

българин

преди 3 години

Току що изслушах едно интервю с проф. Мира Добрева, епидемиологът специалист когото Мангъров посочи.На зададен въпрос от водещия дали тя не смята, че противоречивите сведения за различните ваксини не се дължи на война между фармацевтичните компании тя отговори:"Не съм компетентна по този въпрос, така че не мога да ви дам еднозначен отговор, може да е така, а може и да не е."Разни коремни хирурзи ни казват: "Всяка ваксина е чудесна, тя ще ви спаси да не умрете от коронавирус!"

97

ЗОР

преди 3 години

Зор да се ваксинираме с Опел Астра-та, 1 милион статии как Зенеката била безобидна, как страничните ефекти били безобидни,В МОМЕНТА НИКОЙ НЕ СЕ ВАКСИНИРА С НЕЯ. С ДРУГИТЕ ПЪК НЕ ЗНАМ КОЙ СЕ ВАКСИНИРА.ДЕТО СА ОЩЕ ПО-СЪМНИТЕЛНИ.. РНК ВАКСИНИ... НЕ, мерси.

96

Анонимен

преди 3 години

Мангъров, още не си разбрал, че това не е пандемия, а пЛандемия.Ще има толкова вълни, колкото СЗО реши. С ПСР тест на разположение вълни могат да се "разпалват" и затихват когато е "нужно".Тоя "вирус" няма нищо общо с медицината, така,че се поразрови и в други области и ще ти се изясни положението.

95

Анонимен

преди 3 години

Има ли някъде заключение от аутопсия, придружено с доказателства, че някой е умрял от този "вирус"?Опс, аз забравих, че още не са го открили.

94

1234

преди 3 години

До БългаринЕ аз чух с ушите си как ги каза тези работи. И за изчезване на вируса и за изяждане на дипломата. На теб ли да вярвам или на ушите си?