133

да,да ама не

преди 3 години

До VipВярното е, че е спасил много бебета! Прочети нещо за "банката на Мангъров" и пак пиши!

132

анонимен

преди 3 години

До ОнуфриЩом за тебе може, какво пък!?

131

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 143 Ето ти едно обяснение :Cтaр пocт oтпрeди избoритe:"Въпросът c глaвнo В е кого ще изберат американците за президент : Ако е Тръмп - коронавируса ще си отиде от информационните сайтове и ще стане като гриповете всяка година! Ако изберат Байдън - ще видите тогава кон боб яде ли или луканка на пръчка! Ще има още по напориста коронаистерия и такъв невероятен бизнес с всякакви дезинфектанти, ваксини, лекарства!"Зaпoчвa c мacки зa 100 дни oщe прeди дa e влязъл в Бялaтa къщичкa!....

130

Анонимен

преди 3 години

Честно казано, Мангъра го харесвах в началото. Някак вдъхваше успокоение и разум. В последствие разбирах, че не всичко, което казва е точно така. Спомням си, че през ноември каза, че до два три месеца, коронавируса ще отстъпи. Това може да се провери и в архивите на Днес.бг

129

Vip

преди 3 години

Мангъров пак се опитва да се измъкне на съвестта на този човек лекар лежат много мъртви. Хаоса го подхранваха този и още една група специалисти. Никого този човек не каза пазете се носете маски, публично демонстрираше пълно неглижиране на мерките. Отвратително е место да се извиниш поне на близките на мъртвите да обвиняваш другите, които се опитваха да убеждават хората да се пазят...

128

?

преди 3 години

"Моята цел не е да съм политик. Смешно е аз да съм политик"... Е, защо тогава се кандидатира? За да става за смях? Престанете да му давате трибуна, че досади на хората.

127

Анонимен

преди 3 години

Московска държанка, гладна за внимание.

126

Анонимен

преди 3 години

Единственото вярно казано от този е за некадърите *** от НОЩ, другото не е вярно.Вирусът ще се върти независимо от мерки, но ако хората спазват някакави ограничителни мерки ще го забавят, за да се облекчи пропадналата ни здравната система и ще има по-малко починали поради ненавременна медицинска помощ.В БГ вече имаме достатъмно такива случаи. Най-богатите държави в света налагат ограничения, че са се оплели, тоя тука специалист акъл дава при нашето мракобесно здравеопазване и тази смъртност!

125

анонимен

преди 3 години

До До 126С антибиотици се лекуват бактериални инфекции! А бактериалните са следствие от вирусните инфекции! А вируси причиняващи ОВИ и ОРЗ са над 200, в това число и коронавируси! Но безспорно, ти си форумния експерт по лечение с антибиотици!

124

Гуфу

преди 3 години

До 123Калпав единствено е драскача на тези редове пълни с лъжи и клевети. Имайте малко уважениенкъм тези хора. Ако ти си го прекарал леко или не си още. Има хора, които се бориха за живота си. Мислиш ли, че е лесно да лекуваш и контролираш болест, за която няма лекарство и информация и всичко е различно всеки ден?

123

анонимен

преди 3 години

До ТОЗИДетайлна хронология на Годжи29.02 Коронавирусът е най-обикновен грип. Недоумявам защо е тази паника!13.03 Коронавирусът е най-страшната пандемия в човешката история!19.03 Маските е вредно да се носят от здрави хора. Не виждам никакъв смисъл.30.03 Маските стават задължителни за всички!03.04 Една седмица след Великден ще сме в ада заради масовите събирания! Дано ни стигнат чувалите за трупове!19.04 Адът се отлага за неопределено време

122

МАНГЪРА

преди 3 години

До ТОЗИкъде е главния прокурор, наистина трябваше да се самосезира за бръщолевинията на тоз кандидат *** за народното събрание.

121

Гуфу

преди 3 години

До 120А затова, че щеше да изчезне вируса през юли миналата година прав ли беше? После сменихме до Октомври пак беше прав май? Никой не е казал, че маските защитават 100% но дори и 15% пак си заслужава. И има разлика тези 70% заразени за колективен имунитет дали ще са за 2 години или за 6 месеца. *** безродни.

120

Анонимен

преди 3 години

РУСОФИЛСКИ ЕКСТРЕМИСТ

119

Анонимен

преди 3 години

Тоя да си пие чайчетата и да не се изказва неподготвен по медиите.В пандемията съветите му се оказаха най-вредните и доведоха до смъртта на хиляди наивници, които го послушаха.Да припомня, че миналата година щеше да си къса дипломата, ако вирусът не изчезнел до лятото.

118

МАНГЪРА

преди 3 години

търся някой болен от ковид срещу заплащане да се изкашля срещу мангъра и да му гледаме сеира. но после без болница на домашно лечение.

117

да,да ама не

преди 3 години

До Риторичен въпрос?Пропусна математиците, колега! Те пък едни математици...?!

116

да,да ама не

преди 3 години

И сега да си припомним отново началото на представлението.Месец март, пред камерите се нареждат ветеринар, шефът на пожарната, полицай, математик и коремен хирург за да ни спасяват от "вирус".В държавата няма регистриран "случай", но градовете са затворени с КПП-та, а външните граници - отворени.Сценария ли ви се струва калпав или актьорите са некадърни?

115

Анонемен

преди 3 години

Мангъра го апи кучито.

114

Анонимен

преди 3 години

До Колко вълни още?Намалението никога няма нищо общо с мерките, често се движи в обратна посока дори.