153

Зоро

преди 3 години

*** - народът му даде оценка. Айде да си пие чайчетата там.Как не се намери един да им каже да спрат ковидарниците (т.е. училищата). Освен математиците.*** то дофторите нали влачат келепир. За пари и гза си затрива!

152

Анонимен

преди 3 години

стига ни вряхте този луд. 15 хиляди умрели не са съчки това си е цяла дървена борса. Заради него са и толкова много. С чайчетата му.

151

Анонимен

преди 3 години

Мангъров, още не си разбрал, че това не е пандемия, а пЛандемия.Ще има толкова вълни, колкото СЗО реши. С ПСР тест на разположение вълни могат да се "разпалват" и затихват когато е "нужно".Тоя "вирус" няма нищо общо с медицината, така,че се поразрови и в други области и ще ти се изясни положението.

150

Жалко за народа

преди 3 години

За Мангъра 1-2 вълни + или - са без значение. Пази боже сляп инфекционист да прогледа, та да се намести и в политиката. Впрочем, какъвто лекар - такъв и политик. Добрите професионалисти не се цапат с политика и не се лигавят пред медиите на всеки кръгъл час.

149

Боряна

преди 3 години

Хората с възрастта трупат опит и знания, а тези всички дето се редуват по медиите, са натрупали само раздвоение на личността. Вече са на фаза, сами да си противоречат. Измислят нещо и след два дни се опровергават сами...Луда работаааа!!!!

148

121

преди 3 години

А може ли да не даваш идеи грипозен

147

соник

преди 3 години

Моите уважения към доцент Мангъров.Вярвам във Вас !

146

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 157снимай се - със снайпер ке те снимам с Мангъра :) -бухаххахахаха

145

Анонимен

преди 3 години

До asdБез мерки можеше и да е по-добре понеже леките щамове на вируса бързо щяха да се разпространят навсякъде.

144

Анонимен

преди 3 години

Мислех да отида да се снимам с Мангъров но бях на работа този ден когато той беше на обиколка в моя град

143

Анонимен

преди 3 години

за изруда хората са само едни числа - сухи съчки

142

Анонимен

преди 3 години

тоя е егати и гадното същество, заради брътвежите му умряха хиляди, подлъгани че е просто грипче и да си стоят вкъщи само на чайче и да чакат да им мине. Какво стана гус'дин Мангър нали щеше да изчезне още лятото, после есента, после сега пролетта, диплома щеше да късаш - *** такъв

141

asd

преди 3 години

Слушах го, коментира някакви числа за починали с ковид и му се струваха не прекалено много и искал да нямало ниаккви мерки. ДА но тези числа са такива с тези мерки. БЕз мерки можеше да е още по-страшно.

140

Анонимен

преди 3 години

Според Мангъров в болниците или трябва да влизат само ...... млади и здрави хора , или такива преди да починат Имаш хронично заболяване някакво и си 45-50 , не си за болница ,защото си суха съчка Имаш двустранна пневмония , ама не си започнал да посиняваш , не си за болница .Над 70 години си - много си стар , няма смисъл да заемаш легла , по подразбиране си суха съчка, не си за болница

139

Стоф

преди 3 години

Мангъров заслужава лишаване от лекарски права. Ако ще разчитаме на естествения подбор, то защо са ни лекари? Да не говорим за оценките му относно ковид 19.

138

Вирус

преди 3 години

До лятото вируса ще изчезне, това "просто грипче"....Само че кое лято и кое грипче?

137

Анонимен

преди 3 години

А бе Мангърка ,спри се вече,не си интересен.И за дупедат не те избраха.Стига се набира толкоз.

136

Анонимен

преди 3 години

Пикът на епидемията, ако наистина е минал беше в края на март. Мангъров отново бърка.

135

4epa

преди 3 години

МАНГЪСЪРОВ НАЛИ НЯМАШЕ КОВИД !!!!!!!!!!!

134

Анонимен

преди 3 години

Миналата година Лангър-Мангър каза че до Великден вирусът ще изчезне. Само не уточни коя година.И също не каза плаща ли данък на тия 200 лв за 15 минути, които дере от уфците.