75

Анонимен

преди 3 години

Като ставаш лекар трябва да ти е ясно че такива времена може да настъпят като при война. И тогава си длъжен да се бориш. Такава професия си си избрал сам.Ако утре избухне война няма ли да им е натоварено? А те седят по частните си кабинети да чакат прегледчета за по 50-100 лв и да се оплакват от напрежението.

74

Анонимен

преди 3 години

с една от пачките на Баце мижеха да се купят 5 линейки поне.....

73

Анонимен

преди 3 години

Изречението "Казват, че трябва да се обръщаме към лекарите при леки симптоми, а в този момент медицината я няма" казва всичко за настоящата ситуация. И да потърсиш помощ, и да не потърсиш, все ти си си виновен. Системата отдавна е излязла от строя, хората са оставени да оцеляват. (Това по новините няма да го чуете. Там всичко работи чудесно.)

72

Лекар

преди 3 години

112, в трудовата характеристика нито на шофьора нито на лекаря влиза смъкване на пациента по стълбите

71

до 73

преди 3 години

.....А Вие знаете ли колко линейки има в София...не е нужно ние да знаем и да ги броим, важното е *** сме далеч от европейските стандарти на брой население линейки. Кога е сформирана сегашната Спешна в София. 50 и някоя година. Колко е била София тогава колко е сега като население 1 към 3.

70

Българин

преди 3 години

За това допълнително здравно за 400лв на година и си викам частна линейка и хич не ми дреме после, че сатрахователя ще плаща. На месечна база не е много, но дава много предимства. В която и частна болница да ида съм цар. Помислете хора, това за здраве не са много пари...

69

112

преди 3 години

Бърза помощ в София са пълни *** и не доразвити.Ето за какво става на въпрос.Миналата година се прибрах от чужбина и с един приятел който е чужденец искахме да се разходим из София паркирахме колата и със самото слизане една жена доиде думите и бяха следните.Моля ви помогнете ми.След като сподели че бърза помощ стои доло и чака някой да свали от третия етаж възрастен човек останах в шок преведох на приятеля си за какво става на въпрос тои остана като гръмнат.Отидох и какво да видя шофьора

68

Анонимен

преди 3 години

Румънците имат много добра бърза помощ.

67

Анонимен

преди 3 години

Нито е оървият, нито ще е последният случай в нашата нила родина, но две неща са фрапиращи за мен - какво значи звъннете утре? Нощно време няма ли смени в соешна помощ?? А за личния лекар даже да не отварям дума, лексрите по болниците се рсзчекнаха за година, а тези кютат в празни кабинети уж за зелен коридор два дни седмично.

66

Анонимен

преди 3 години

До Ямболски ***"Да, с грип,или ковид...са изтървали човека."Нема проблеми. #хораумиратвсекиден.

65

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"А по улиците я мине някоя линейка веднъж на 2 часа, я не."А Вие знаете ли колко линейки има в София, колко време отнема един случай и колко улици има в града? Какво иската - през 5 минути да минава линейка пред Вас ли?

64

Анонимен

преди 3 години

Тази много лека жена Сунгарска (да не ме бaннaт) пак ще излезе с подходящо нажалено изражение да обяснява колко са преуморени медиците. А по улиците я мине някоя линейка веднъж на 2 часа, я не. Как пък не мръднахме в последните десетилетия! Всъщност движение има, но надолу :(

63

Анонимен

преди 3 години

е та цялото минало лято Боце го удари на подготовка за новите вълни на ковид, това са просто видимите МУ резултати

62

Лекар

преди 3 години

Абе след като се сблъсках с бг пациента, идеализма рязко ми се изпари. Сега бачкам за кинти и получавам много повече уважение и то в бг. Изръсиш ли пациента за пари, почва да те уважава, ако някой ми претендира, че си е плащал осигуровките, го пращам в нзок да се лекува

61

Ямболски цървул

преди 3 години

Не пиша безсмислици....Ти не ми схвана мисълта....Да, с грип,или ковид...са изтървали човека...Вината си е тяхна!

60

Анонимен

преди 3 години

Е това е здравеопазването за обикновения човек, отказват да го лекуват и го определят за спешен, когато вече е мъртъв. Нека пак някоя "вип" кифла пак напише колко прекрасни ангели в бяло са я обслужвали и спасили в болницата!

59

Ямболски цървул

преди 3 години

Моята лекарка,между другото е голям пич.Даже се уговорих с нея,че ако ни накарат да се ваксинираме задължително- да изсипе отровата в мивката.Малко са такива лекари.

58

Анонимен

преди 3 години

Лекарите са занаятчии и търгаши. И от ковид истерията ще излязат още по-занаятчии и търгаши. Интересно ми е колко от тях четат научна литература и си опресняват знанията.

57

няма такава държава

преди 3 години

Сега Славуца Дългия Чалгар ще оправи здравеопазването, направо ще закрие Бърза помощ

56

до Ямболски цървул

преди 3 години

ми и с грип да е, теябва да мре ли като е грип, що за безмислици пишеш