115

Боко Ластика

преди 3 години

Като ластик сме - отваряме, затваряме

114

8

преди 3 години

Значи този човек не е починал от ковид19, а от отказ за оказване на спешна помощ. То ако се води статистика, починалите от отказ на маедицинска помощ, ще се окажат в пъти повече от тези от ковид. Явно пандемията е търговските дружества, наречени болници и ЕТ-Докторите.

113

циганина

преди 3 години

МОМЧЕТО КАК Е питали медиците специАлисти от сплешен телефон 112.Той е зрял мъж на 43 год. и е нормално през живота си да е имал някакви проблеми със здравето си.Защо не са попитали за това ?Защо?

112

Анонимен

преди 3 години

То в столицата и без ковид пак можеш да си отидеш докато ги чакаш

111

Анонимен

преди 3 години

Важното е, че личния лекар си е взел парите за този клиент по касата. Без да му окаже абсолютно никаква помощ. Боли го, че е умряло момчето. Важното е пациентите да плащат и да не знаят много-много.

110

2134

преди 3 години

До Анонимен 118Някъде да съм написал ,че е фалшива новина ?Просто отбелязах ,,че случая е от 2.04 ,защото lekar2 написа - Но като гледам по НоваТВ как майката, която има положителен PCR тест, говори без маска .А от тогава до сега и е изтекла карантината :) Ама чукча писател ,чукча не читател :::)))))

109

123

преди 3 години

Мой много близък с дългогодишни тежки заболявания на дробовете- черен и бели, плюс втори инсулт го умориха в болницата на Домусчийски, връчиха ни смъртен акт, на който с химикалка някой/би могл да е всеки/беше написал Ковид,без епикриза,без никакви други документи, поискаха ни 400 лева и за децинфекцирането му- дезинфекцирали са го,сложили в чувал и в затворен ковчег без да знаем той ли е или нее.Касапница пълна.Заради ***,които вярват на тези психопати е всичко.

108

Анонимен

преди 3 години

Един мой богат познат си има вентилатор вкъщи, банки с кръв, стероиди всякакви и каза,че би влязал в болница само ако трябва да му сменят някой орган или ако трябва да се прави операция заради тромб след инсулт или инфаркт при който медикаментите му за интервенозно лечение не проработят.Децата знаят как да изпозлват уредите, жена му и родителите му. В момента си търси и машина за хемодиализа просто за всеки случай. Общо взето там е май бъдещето. По добре да си правиш всичко сам..

107

буху

преди 3 години

До 245Къде да "излезне", бе? На балкона ли, в гоарата ли, къде? На вас все някой е длъжен нещо да ви казва, а вие да помпате F5 по цял ден. Я марш да бачкаш.

106

Анонимен

преди 3 години

Българският модел!

105

245

преди 3 години

Нека някой лекар да излезне и да каже как точно различават досегашните грипове с асолютно същите симптоми и водещи до тежки усложнения при неглижиране.Тестовете не ги различават, още миналата година брадатите козли от НОЩ си признаха в ефир,че при предстоящата сезонна и обичайна грипна вълна няма как да ги различат от ковид.Простото стадо кога ще се научи да прилага критично мислене ако има с какво?

104

сичко е ток

преди 3 години

Линейката пристигнала за 14мин! Ний сичко си свършихме!Може ли такова демагогия! Може в бул га ристан!ТУК ВСИЧКО МОЖЕ!

103

245

преди 3 години

Какво стана с всички останали грипове,които ни моряха досега,3000 починали за 2017 г. от тях.Къде изчезнаха,ковидът ли ги изяде?Защо тестовете се приемат за достоверни, при положение,че самите светила, включително и шефът на пирогов профБалтов заявяват,че често дават ФАЛШИВИ резултати,а бързите включени в стъкмистиката още повече?Докога този геноцид?Безхаберие и некадърност,затворени диспансери,болници и отделения,нелекуване на спешни състояние, и после единствената болест на света била виновна

102

Анонимен

преди 3 години

Като отклони и не възтоновиха пари от здравната каса, нещо повече джибките не спират .Здраве опазване няма и няма да има.

101

До 91(лекар)

преди 3 години

(Колега)Аз съм лекар в Испания.взимам 1200евро в бърза помощ.Първо когато учим има етика .обгрижване на болния хх.Ти като завършиш полагаш клетва но тя остава в университета.Аз презовавам всички които завършихте след 97 и си купихте дипломите да си останете във вкъщи да дойдат чужденците да работят и да ви покажат как се работи.Всички станахте бизнесмени и карате скъпи коли.а ние караме коли от 12000евро на изплащане.Товае наи хоманата професия която вие серетете на нея . Никой не е вечен

100

2134

преди 3 години

До lekar2Случаят е от 2.04 ,май не сте слушали внимателно репортажа . А говорителката на Спешна помощ направо си обвини майката ,че не е обяснила достатъчно колко е спешен случая .Та така .Виновни пак няма да има .

99

daa

преди 3 години

За тези,които плюете, да ви кажа под секрет,че колкото БП имат вина,толкова и майката и съответно пациента.Аз съм изкарал вируса,познавам десетки,които са го изкарали,кой леко,кой тежко и няма такъв филм през деня вдигаш температура и на следващият ден да те няма.Този човек със сигурност е бил болен доста преди фаталният ден,поне седмица и не го е взел под внимание,въпреки че целият свят знае,че в днешно време всякакъв дискомфорт се консултира с лекаря.Когато вече е изнемгвал са решили да звънят

98

Мен

преди 3 години

България няма здравна система. Осигурен съм на максималния праг, имам допълнителна здравна осигуровка. Карам ковид вече 4та седмица. Според статистиката на Ангелов се водя излекуван, защото от 2 седмици ми е изтекла карантината. При 15 дена с 38 градуса и сатурация 85 ми отказаха линейка. Уж има спешна помощ, но няма. Уж има болници, но няма. Те са само за Чорбанов, който го оправих за 5 дена в болница сле 5 дена температура. Аз вече съм 4 седмици и над 1500лв дадени за лечение

97

Анонимен

преди 3 години

Слави ще ви лекува с лангата си, такова лечение приложи че ще ви извхръкнат дзъркелите.

96

Анонимен

преди 3 години

До 99Сър Кариданаците се пише данъцитеДо 98спициялни се пише специалниНаучете български преди давате съвети бе неграмотници!А съдържанието на статията е fake news! Още ли не сте разбрали фейка?