135

Анонимен

преди 3 години

И майка ми така почина-докато разговарях с тях и ги убеждавах да дойдат,че е зле,а те ме посъветваха да я обърна настрани,жената издъхна.Всичко се връща на тоя свят-нищо неразплатено не остава.....

134

Анонимен

преди 3 години

До "Момче"..."после заболяло и поизчакало да му останат няколко часа живот"Аха, за болните - никакви грижи. Да.

133

Анонимен

преди 3 години

Разрушено здравеопазване - гараннтирано от ГЕРБ и за години напред.

132

Да, ама не.

преди 3 години

Бог да прости починалия. Но, има нещо не ясно, например за какво е сигнализирала жената? Има специална група за Ковид в Спешна помощ. На 28.02., 08.30ч./недел/набрах 112, прехвърлиха ме към звено за Ковид, обясних, че жената, която гледа майка ми е с положителен тест. След 35-40 минути лекар беше на адреса, направи тест, беше отрицателен, остави документ и ме посъветва да я изведа майка от апартамента, защото другата жена е под карантина. 4о минути, след сигнал за Ковид...

131

Анонимен

преди 3 години

После маските ви били виновни. Нямаме здравеопазване... тоя грип просто го показа особено със стратегия елате ни когато вече почвате да прерирате, с лекуване по телефона и набиване на химически коктейли от антибиотици и какво ли не... Колко хора си заминаха от лекарса некадърност и на колко лекари им се потърси отговорност. Жалкото е че винаги виновни лекъри НЯМА....

130

1212

преди 3 години

Яко ще се мре! - каза ви го човекът, ама се правите на бабаити. Айде сега пийте си чайчетата! Болният не се е разболял от раз, в 17,40 в петък вечер. Болен е бил от няколко дни, какво е чакал!? Майката като е виждала, че не върви, да е викнала такси, да го е закарала някак до Пирогов, а не да чака пред входа.

129

Анонимен

преди 3 години

"Трябва да се примирим, че здравната система ще колабира"акад. Дроздстой Стоянов

128

Анонимен

преди 3 години

Жената е звъняла пет пъти на тел. 112, като обяснила, че синът й има симптоми на коронавирус - висока температура, отпадналост и хрипове.Трябвало е да се обърне към антиваксърите. За някое антиваксърско чайче, за антиваксърски съвети какви етерични масла да му маже около носа, както и да и дадат някой памфлет за борба срещу ваксините. И синът и щеше да е жив, без никакво съмнение.

127

преди 3 години

Спокойно, проверката ще покаже, че всичко е точно...Лека му пръст на човека.

126

"Момче"...

преди 3 години

...на 43, нищо му нямало, само дето преди години едва го спасили след масиран кръвоизлив, после заболяло и поизчакало да му останат няколко часа живот и едва тогава тръгнали да звънят на спешната...Кой е отговорен за такава смърт? Спешната, разбира се!

125

бонго

преди 3 години

До Анонимен 124Каква помощ искаш да му окаже личния лекар - да му докара ренген, лаборатория, кислороден апарат, мед. екип...? Човекът е бил за болница и спешните са тези, които превозват ковид пациенти, защото са екипирани в защитно облекло, което на личните лекари не се осигурява /40-60лв. за еднократно ползване е цената му/. И друго - личните нямат право да ходят по домовете по време на пандемия!!!

124

Чужденец

преди 3 години

B Блгрстан, както във всяка смотана страна населена с лош "мат'рял" работата не е заек да избяга, демек винаги може да се отложи или направо зареже..

123

Лекар

преди 3 години

Мен, аз не отказвам медицинска помощ. Имам си ценоразпис, който иска получава

122

Ванката

преди 3 години

И да допълня - стойността на нарисуваните самолети е колкото годишния ни бюджет за здравеопазване!

121

Лекар

преди 3 години

До 91(лекар), ми че да си беше останал бе, нещо завист усещам. Аз останах 10 години се борих с репите в университетските болници и сега бера плодовете на труда. А ти си бачкай за 1200 евро. Ама и в Испания си лузър, нямам колега, който да е заминал и да работи за тия пари

120

Ванката

преди 3 години

Ми така искаме, няма кво да ревем - в столицата са 15 линейки, но пък ще си имаме нарисувани изтребители на стойност 1000 линейки. Жалко за човека, но защо не е отишал сам до спешния център, защо са чакали линейка!?

119

Анонимен

преди 3 години

До 8Това от години се знае... два от основните проблеми са преобразуването на болниците в търговски дружества и делегираните бюджети за училища и университети!

118

Бай

преди 3 години

Никакви лекари не са това, аматьори - тестери. Ако мине - мине. Нямат съвест, алчни банкоматаджии.

117

Мен

преди 3 години

В България масово се отказва медицинска помощ. После ако някой вземе да се оплача, се прави проверка, която показва - перфектно свършена работа. Дядо ми викаше на времето - ако искаш в тая държава нещо читаво - сам си го направи. Ако искаме медицинска помощ - ще трябва сами да си и учим медицината.

116

..........

преди 3 години

Колко пъти ни уверяваха, че при тази вълна, няма да има умиращи хора пред болници или по домовете си. Вече били подготвени. Лъжи....Лъжи...Българското население намалявало. Защо ли? От прекрасен живот, прекрасно здравеопазване и всичко ни е прекрасно....Пореден случай резултат от несправяне с пандемията. За тях е статистика, но за близките му е ад. Записали разговора били от спешното и са си измили ръцете. Вие от Спешното онлайн магазин ли сте? Тече разследване и виновни няма да има. А и да има