155

лекар

преди 3 години

Преди години имаше катастрофа с кола на НСО и по случая гледах предаване по една от телевизиите.Излезе генералът шеф на НСО и каза,че всеки ден в СОфия пътуват между 13 и 19 линейки и над 100 коли на НСО.Е, за кого и къде по напред линейки?

154

Анонимен

преди 3 години

И един познат така каза че е против ваксините и сега майка му, баща му и баба му в тежко състояние в болница с връзки едвам ги уреди и последно каза че дал 8000 лв за ремдисивир добре че има възможност а който няма? Да попитам ремдесивира по-безопасен ли е от ваксините? Едва ли но всеки сам избира.

153

Анонимен

преди 3 години

Така става с антиваксърите първо такъв вирус няма щом няма и линейка за тях няма!

152

HeinrichHimmler

преди 3 години

Къде е Ангелов или Банкянския да кажат колко добре се справят с кризата ? Престъпна шайка, на която не и пука за човешките животи, а само как да краде с г*за си за чекмеджето!

151

Германска пивоварна

преди 3 години

Който моье да се ваксинира максимално бързо, че на нашата медицина в нормалните страни викат експресни погрбални пътеки

150

8888

преди 3 години

Е нищо важно е че приемат Наум Шопов, Ирина Тенчева, Коцето и т.н, които не са толкова болни за да си првят селфита и да ги качват във фейсбук и да се хвалят, че са в болница големите герои.Нищо че други хора умират и за тях няма линейки, важно е випа да е в болнница да си пусне селфите и да събере 5милиона лайка.Нали за фейса и инстаграма живеем.Вие като не сте вип умирайте вкъщи без селфи.

149

Анонимен

преди 3 години

Zdrastwujte Мангъровишки!Тук ли е сборното място на Антиваксърите с основно образУвание?

148

Анонимен

преди 3 години

Нема проблеми. #хораумиратвсекиден. Няма нужда от мерки. Най-добре болестта да ес разпространява свободно и максимален брой хора да боледуват едновременно - 90% от хората го карат леко.

147

ПИТАМ

преди 3 години

С КАКВО СА ГО ЛЕКУВАЛИ ВКЪЩИ???? С НИЩО ЛИ??? АЗ ЛИЧНО ЗВЪННАХ НА ДЖИПИТО СИ ПРИ КОВИД - И ТЯ МИ ДАДЕ ПРАВИЛНИ СЪВЕТИ КАКВО ДА ПРИЕМАМ. ИЗЛЕКУВАХ СЕ ВЕЧЕ.

146

Анонимен

преди 3 години

При предложени ваксини, този мъж и майка му са решили да се борят срещу вируса сами. Ми не става. Жалко за човека.

145

Life или жизнь

преди 3 години

Не може полуграмотен милиционер, да получава повече пари от 2-*** доктори и 3-*** учители взети заедно. Милиционерите също имат линейки.

144

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

Това са фалшиви новини и опорки. Всеки знае, че Боко и Ботокса управляват най-добре пандемията.

143

доцент Мангъров

преди 3 години

Обикновен сезонен грип. Лекува се с чай и аспирин. Всички мерки са безсмислени и най-важното не носете маски, защото ще ви умрат невроните.

142

Анонимен

преди 3 години

лекарите ли са виновни че системата е претоварена и всеки ден умират по над 100 човека? никой не спазва противоепидемични мерки, то мерки няма защото са непопулярни и правителството не иска да трупа негативи. никой не спазва дистанция, по витошка са тълпи от хора, отварят ресторанти молове и дискотеките, какво очакваме да стане, интензивните и сега са пълни и линейки няма, но мерки няма. и по зле ще става, защото сами сме си виновни, правителството си го избираме сами, сами избираме да не хаем

141

Подобен случай

преди 3 години

С една близка - не искаха да я вземат в НИКОЯ болница - нямало места. Жената почина за няколко дена...

140

една

преди 3 години

В болниците и извън тях никой НЕ лекува. В болница минават сутрин и си заминават. Хората са оставени на естествен подбор. Тези в белите престилки не им пука за нищо, а толкова пари се отделят за персонала и мед. заведения. Хора, пазете се! Не разчитайте на лекарите! Няма такива!

139

Иван

преди 3 години

Само не ми е ясно защо търсим виновника при бърза помощ...ако хората просто не се заразяваха , спазваха се мерки и държавата не беше абдикирала, нямаше може би да се налага човек изобщо да стига до лекар...всички знаем какво е състоянието на здравеопазването ни. Най-добре е човек да не стига до там. Единствения начин, който в момента е логичен е спазване на смислени мерки, а не безразборно ходене по почивки, ресторанти и т.н. След 4 години, когато теглим чертата ще видим, че сме направили грешка

138

Иван

преди 3 години

Жалко за момчето. Изключително тъжна история. На фона на стотиците починали масово се отварят бизнеси и никой не спазва карантина. Това е шокиращо.

137

Анонимен

преди 3 години

Майка като се разболя лекарката й казала да пие чай и ако има температура- парацетамол. През цялото време на карантината-14 дни джи пи то не се обади да я пита как е

136

Обективно

преди 3 години

Прекарах го средно зле в къщи, баща ми стигна до ВМА и кислород, какво да ви кажа-общо взето те оставят сам на себе си и дай боже да имаш някакви връзки. Лекуват те по вайбър, личния въобще абдикира-каза на баща ми да пие парацетамол...моя ми изписа по вайбър поне 15 вида хапчета, два антибиотика, прословутия инвермектин, дето е 90 лв и т.н. Тотален хаос. А вирусът удря доста тежко. поне при мен беше така. Две седмици гадно и после ходиш като замаян